- 29 Temmuz 2023
- 1.080
- 4.275
- 37
Sevgili maviş takımı
Yarın için hepimize bol eksiler diliyorum. Hepiniz harikaydınız.
Ama beni yanlış etiketlemissin kaptanım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgili maviş takımı
inşallah güzel bir rakamla gelirim canım. wc sorununu çözmem gerekli. listeye girdiğimden bu yana 2-3 haftadır çok sıkıntı oldu.Afiyet olsun süper yine yarını çok merak ediyorum
hangi diyetisyen bu?Bana da öyle gelmeye başladı canım sıkıldı. Instagramda yüz bin takipcisi var, diplomasını da koymuş güvendim ama normal değil yani yarın yollayacağım dedi yollamadı yalan söyledi. Bugün yazdığım mesaja da cevap gelmedi.
Berna Macit. Yanlışlıkla siz de çalışmaya kalkmayın bu kişiylehangi diyetisyen bu?
Pakize olmasa yapamazdım. Canım pakizemEki Görüntüle 3388212
Çok güzel oldu elhanim deneyebilirsinAfiyet olsun canım Tavuk köfteyi nohutla yapma fikrine bayıldım.
Oglum 6 yasindaydi ayrildigimizda,simdi 18... Hep bendeydi ama babasiylada gorusuyor surekli hayta üçümüz beraberde cikariz anne baba cocuk bulusmasi ben annemlerle kaliyorum bazen gelir bize oturur sohbet ederiz.. oğlumu bu duygudan eksik etmedik ya c cok şükür kucuklugunden beri hadi babanin dogum gunu ona hediye alalim hadi bugun babalar gunu ara kutla vs... Hatta 18 yas dogum gununde davet ettim eve gel beraber kutlayalim diye oyle yaptikCanım biraz özel olacak ama oğlun babasında mı kalıyor? Gerçi baya büyümüş maşallah.
Spor konusunda da vücudu arada şaşırtmak gerekiyor evet. Tempoyu düşürebilirsin daha hafif spora geçebilirsin bi süre ya da haftada 3 e falan düşür mesela.
İkinciye ilkinin göbeğini ekle o da ben bu arada ben de diyetisyenle çalışıyorum
Medeni olmak başka bişi sonuçtaÇok güzel oldu elhanim deneyebilirsin
Oglum 6 yasindaydi ayrildigimizda,simdi 18... Hep bendeydi ama babasiylada gorusuyor surekli hayta üçümüz beraberde cikariz anne baba cocuk bulusmasi ben annemlerle kaliyorum bazen gelir bize oturur sohbet ederiz.. oğlumu bu duygudan eksik etmedik ya c cok şükür kucuklugunden beri hadi babanin dogum gunu ona hediye alalim hadi bugun babalar gunu ara kutla vs... Hatta 18 yas dogum gununde davet ettim eve gel beraber kutlayalim diye oyle yaptik
Çok güzel oldu elhanim deneyebilirsin
Oglum 6 yasindaydi ayrildigimizda,simdi 18... Hep bendeydi ama babasiylada gorusuyor surekli hayta üçümüz beraberde cikariz anne baba cocuk bulusmasi ben annemlerle kaliyorum bazen gelir bize oturur sohbet ederiz.. oğlumu bu duygudan eksik etmedik ya c cok şükür kucuklugunden beri hadi babanin dogum gunu ona hediye alalim hadi bugun babalar gunu ara kutla vs... Hatta 18 yas dogum gununde davet ettim eve gel beraber kutlayalim diye oyle yaptik
iyi aklıma getirdin evde bir sürü kuru meyve var. onlarla şekersiz hoşaf yapayımSende bu yardımcıları boncuk gibi bir arada tutan misinamizsin canım
Canım üstteki Cordelia nin listesi 77 civarı.
Alttakide benim. İstediğin zaman sorabilirsin
Eki Görüntüle 3388224 Eki Görüntüle 3388225
O saatte niye yiyelim kiSevgili takımım inşallah bol eksili bir gün olur yarın Eki Görüntüle 3388188
Ayy çok af edersin haklısın vallaAma beni yanlış etiketlemissin kaptanım
Instagramda aktif mi acaba çok ilginç gerçekten umarım biran ince sorun çözülürBana da öyle gelmeye başladı canım sıkıldı. Instagramda yüz bin takipcisi var, diplomasını da koymuş güvendim ama normal değil yani yarın yollayacağım dedi yollamadı yalan söyledi. Bugün yazdığım mesaja da cevap gelmedi.
Aktif kullanıyor gibi görünüyor şu an aktif mi bilemiyorum. Bir hevesle diyetisyene başlayıp sonunun böyle olması üzücü umarım çözülürInstagramda aktif mi acaba çok ilginç gerçekten umarım biran ince sorun çözülür
Ayy çok af edersin haklısın valla
Kardeşim yaptirmis canim ona sorarım onun oğlu asil benim kizim pakize ikisine bir yazdirmis ismi ve telefon nolarimiz yaziyorbu isim yazan şey çok datlu nerden aldın pekiii
Teşekkür ederim ben kine dönüşen öfke barindirmam biliyorum cogu anne bunu intikama donusturuyor... Neyse ki babasi bu konuda teşekkürünü dile getiriyorNe güzel bunu başarabilmek herkes yapamıyor maalesef. Oğlun çok şanslı senin gibi bir annesi olduğu için
Teşekkür ederim kaptanım harika bir kaptan olgun sendeSevgili maviş takımı
yaa sevinirim umarım int den almıştırKardeşim yaptirmis canim ona sorarım onun oğlu asil benim kizim pakize ikisine bir yazdirmis ismi ve telefon nolarimiz yaziyor