- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Nasil geçti tatlım?Terapideyim
Şimdi geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasil geçti tatlım?Terapideyim
Şimdi geldim
Daha başlamadıkNasil geçti tatlım?
Hee terapiye yeni geldin. Sana kolay gelsin iyi masajlarDaha başlamadık
Yorulacağım belli
Neyseki sonrası masaj
İki terapi peşpeşe
İlki aletli çalışma, sonraki masaj biraz dinleniyorum
Sonra geçmiş okumaktan güncele gelemiyorsun iki saat seni bekliyoruzÇok konuşabilirsiniz
Toplu okuması iyi oluyor
demek ki olabiliyorbendede aynı durum var biliyomusun
ben de seni,hepiniziseni çok seviyorum biliyomusun
Senden inanılmaz enerji alıyorum canım iyi ki varsın yazmadan geçmek istemedimben de seni,hepinizi
iyi ki buradayız
bu karşılıklı emin ol nickini o kadar seviyorum ki hep kendi kendime ce ee diyorumSenden inanılmaz enerji alıyorum canım iyi ki varsın yazmadan geçmek istemedim
Yaa benim bugün platesim var yemek yersem olmaz yemesem olmaz off bilemedim. Bide mensli nasıl olacakBende bugün diyetisyenden ayrı takılıyorum
Sabah 1 bardak kefir 1 e yakın yumurta
Ara türk kahvesi şekerli (ikramdi )
Öğlen 1 kepçe tarhana
Arada portakal yada hurma yada hiçbiri
Akşama mercimek çorbası var evde ama heran herşey değişebilir. Yarın için heyecanlı kalmak istiyorum. Belki ödem gider
Yaaaa Çok sevindimbu karşılıklı emin ol nickini o kadar seviyorum ki hep kendi kendime ce ee diyorum
Hafif birşey atıştırsan etkiler mi seni canımYaa benim bugün platesim var yemek yersem olmaz yemesem olmaz off bilemedim. Bide mensli nasıl olacak
Stres oldum valla
Sabah 8 de kahvaltı zor olmuyor mu? Uyabiliyorsan güzel liste ben her sabah yumurta yemesem karnım doymuyorBu da diyet listem
Ben de eskiden öyleydim ama şimdi yumurta verdiği günlerde bile yemiyorum. Alışıyor insan kahvaltıya gelince cok ac oluyorum eşime bir şeyler hazırlıyorum o saatlerde.Sabah 8 de kahvaltı zor olmuyor mu? Uyabiliyorsan güzel liste ben her sabah yumurta yemesem karnım doymuyor
Hele bugüüün
Hurma kahve yapayım demiHafif birşey atıştırsan etkiler mi seni canım
anem anem kimler gelmiiş
Ben de tabii ki değişiklik oluyor . Ama bir sistem oturttum onu uyguluyorum böylelikle beni üzen bir netice oluşmuyor .Ne iyi ettin de geldin.
Yıllardır emekliymişim gibi hissediyorum. Güzel gidiyor. Sende var mı bir değişiklik. Kilo varsa gel eritelim
Pilates öncesi enerji verici şeyler yiyorum ben . Fistikezmesi ceviz vs iyi geliyorYaaaa Çok sevindim
Sırada ki ceeee sana gelsin o zaman
Evet canım iyiki buradayız birbirini tanımadan destek olan her derdine ortak olan içten samimi bir platform daha yoktur herhaldeben de seni,hepinizi
iyi ki buradayız