- 16 Ekim 2010
- 46.728
- 84.341
yarına çok var belli olmaz suyunu iç akşam yemeğini erkenden ye belki yarına az da olsa eksi gelirsinBugün tartildim yanlışlıkla kilo vermemisim haftaya artık diye umut ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarına çok var belli olmaz suyunu iç akşam yemeğini erkenden ye belki yarına az da olsa eksi gelirsinBugün tartildim yanlışlıkla kilo vermemisim haftaya artık diye umut ediyorum
bende de kaç aydır ne gelen var ne gidenEvet cok cok kiymetliymis sagligimizi,degisimimizi takip edebildigimizcanim döngümüz
hadi gözün aydın canımAyyy kizlar sabah kalktim regl olmusum cok mutluyum Cordelia nin dedigini yapicam hic agri kesici almayacagim bakalim onumuzdeki ay gecikme olmadan gelecek mi
afiyet olsun canım ne güzel bir tabak domatesi çok severim ama ne yazık ki üç ay kadar yasak bana şimdiden çok özledim
bendede aynı durum var biliyomusunBilmem ya ayni cikarim ya da 100 gr falan fazla
Her işimi spor niyetiyle yapiyor olmaliyim
afiyet olsun canım ne güzel bir tabak domatesi çok severim ama ne yazık ki üç ay kadar yasak bana şimdiden çok özledim
Yarına daha çok var Hiç belli olmaz bugün kilo verememişsin diye yok sayma bugünü eksinn büyüğü küçüğü olmaz önemli olan yermizde saymayalımBugün tartildim yanlışlıkla kilo vermemisim haftaya artık diye umut ediyorum
Ben kışın yiyemiyorum yesem de deli gibi alerji yapıyor kollarım bacaklarım çok kaşınıyor ama yaz gelince uzun domatesler var ya işte onlar dokunmuyor özlemimi gideriyorum.afiyet olsun canım ne güzel bir tabak domatesi çok severim ama ne yazık ki üç ay kadar yasak bana şimdiden çok özledim
Yaza çıtır olacaksın onu düşün oram çıktı buram çıktı demeden istediğin kıyafeti giyeceksinKarnım çok tok ama ruhum aç :))
Değil mi yaaa canimsinYaza çıtır olacaksın onu düşün oram çıktı buram çıktı demeden istediğin kıyafeti giyeceksin
Açlıktan bayıldılar:))Herkes nerde acaba ?
Ne bayilcaz kız nowazaradan birine 3 ay aç kalsan bir şey olmayacak stoğu yapmışsın demisti.Açlıktan bayıldılar:))
BendeBende tartildim hala 60li rakama dusmemisim
TerapideyimHerkes nerde acaba ?
Yıkılmadım, ayaktayımAçlıktan bayıldılar:))