- 18 Mart 2018
- 29.847
- 117.299
- 34
Günaydın kizlar . Gönlünuzden geçenlerin gerçekleşeceği ,musmutlu bir gün olsun inşallah Elhan bitanem bugün tartı yok değil mi? Ben bu hafta varım . Yarın mi tartı bildirmem gerekiyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kizlar . Gönlünuzden geçenlerin gerçekleşeceği ,musmutlu bir gün olsun inşallah Elhan bitanem bugün tartı yok değil mi? Ben bu hafta varım . Yarın mi tartı bildirmem gerekiyor?
HoşgelmişAyyy kizlar sabah kalktim regl olmusum cok mutluyum @Cordelia nin dedigini yapicam hic agri kesici almayacagim bakalim onumuzdeki ay gecikme olmadan gelecek mi
Ay aynen öyle feza off derdim bı 7-8 ay regl olmayınca şimdi yolunu bekliyorumHoşgelmiş
Sefalar getirmiş
Eskiden genemi geldi dediğimizin yollarını kapıda pencerede bekler olmuşuz
Bu sabah yolcu ettik tatlım. Haftaya kontrol var bir iki gün sanırım o da.Elhan misafirlerin gitti mi canım?
Kendine ayrı sebze pişirmelisin.Selam kızlar bugünkü menümden hiç memnun değilim sabah bir yumurta zeytin peynir bir dilim ekmek akşam bir orta boy pizza yedim ve kahve içtim. Spor olarak da 40 dk Leslie yaptım. Eşim benden habersiz eve pizza söylemiş hayır diyemedim yedim ne yapacağım bu adamla nasıl kilo vereceğim bilmiyorum bu şekilde
O nasıl işHerkes wc den sonra az cikar ya ben fazla cikiyorum mesela alin bunu çözün
Günaydın tatlım Aynı dileklerleGünaydın kizlar . Gönlünuzden geçenlerin gerçekleşeceği ,musmutlu bir gün olsun inşallah Elhan bitanem bugün tartı yok değil mi? Ben bu hafta varım . Yarın mi tartı bildirmem gerekiyor?
Hoşgelmiş
Sefalar getirmiş
Bilmem ya ayni cikarim ya da 100 gr falan fazlaO nasıl iş
Artik öyle yapcam zaten ya başka türlü olacak gibi değil bugün de aynı hataya düşmemek için sabahtan kendi menümü hazırladım. Sabah 2 yumurta bir dilim peynir domates biber zeytin yedim akşam da sebzeli et sote yiyeceğim bol salataylaKendine ayrı sebze pişirmelisin.
Evet cok cok kiymetliymis sagligimizi,degisimimizi takip edebildigimizcanim döngümüzHoşgelmiş
Sefalar getirmiş
Plan çok güzelArtik öyle yapcam zaten ya başka türlü olacak gibi değil bugün de aynı hataya düşmemek için sabahtan kendi menümü hazırladım. Sabah 2 yumurta bir dilim peynir domates biber zeytin yedim akşam da sebzeli et sote yiyeceğim bol salatayla
Umarım bozmamPlan çok güzel
Bozmazsin yarın tartı günümüz var.Umarım bozmam
seni çok seviyorum biliyomusunBilmem ya ayni cikarim ya da 100 gr falan fazla
Her işimi spor niyetiyle yapiyor olmaliyim