- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GünaydınGunaydin
Cumartesi 79.1
Bugun 78.4
Fark - 700 gr
Tesekkur ederim canimGünaydın
Tebrikler canım
Geçmiş olsun canım.Evveeeettt.....
Yeni birrr sağlık sıkıntısı ile karşınızdayım dahiliyede randevum vardı bugün kaşık karın ağrısı şişliği ve kanda enfeksiyon şikayeti ile gitmiştim röntgen usg ve kan tahlili sonucuna göre. Strese bağlı bağırsak sendromum varmış. Çoğu şey yasaklandı yağlı ve bol karbonhidrat içerikli değil sağlıklı beslenmenin baştaki domates ve brokoli bile dahil yememem gereken besinler arasında
1poset ilaç ile döndüm eve 15 gün kullan faydasını görmez isen kolonoskopi yapacağız dedi Dr.
Tebrikler Zeynebim ne güzel bir tartıGunaydin
Cumartesi 79.1
Bugun 78.4
Fark - 700 gr
Günaydın
Ne kadar güzel kilo vermişsinGunaydin
Cumartesi 79.1
Bugun 78.4
Fark - 700 gr
Pakizeyi ve seni üzdüm kusura bakmayın.Pakize bazı tabakları görmedim abla diyor. Ben de görmedim Pakizem.
104. ETAP KIRMIZI TAKIM MENÜ TAKİBİ Üye Adı Takım Kilo 10.Şub 11.Şub 12.Şub 13.Şub 14.Şub 15.Şub 16.ŞubMthn83 Kırmızı Kaptan 74,30AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN Cordelia Kırmızı 78,90AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN patimsilizm Kırmızı 58,30AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN @serap911 Kırmızı 75,75AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN Ceeeeeeeeeeee Kırmızı 66,80AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN Elhan Kırmızı 67,90AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN X @badem000 Kırmızı 72,20AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN @s i d e l y a Kırmızı 65,05AFİYET OLSUN X X @minerva1988 Kırmızı 68,50AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN @-Murphy- Kırmızı 69,90AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN @Margaret Hale Kırmızı 71,15X AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN @Beth18 Kırmızı 63,60AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN @Tesnim1903 Kırmızı 70,00AFİYET OLSUN X X @Jasminium84 Kırmızı 59,85AFİYET OLSUN X X @Limoni026 Kırmızı 60,90AFİYET OLSUN X X @HuzuRRR Kırmızı 70,70AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN X @Ysmnondr Kırmızı 85,10AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN X @kumsal68 Kırmızı 65,70AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN @gezegenfeza Kırmızı 74,20AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN X @trueliving_ Kırmızı 79,30AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN AFİYET OLSUN
Teşekkür ederim kaptanımOoo bol omegalı bir gün şahane afiyet olsun
Sushi diyette kilo verme asamasinda aksam yemegi olarak 6-7 roll yenebilirPakizeyi ve seni üzdüm kusura bakmayın.
12 Şubat Menü
8.00 Kahve
10.00 Kahve
14.00 Kırgız komşum suşi getirdi bir minik parça ilk kez tadına baktım.
18.00 Bir buçuk lahmacun , bol salata , maydanoz, bir bardak ayran
Akşam yemeğe çıkılması kararlaştirilinca ne olur ne olmaz diye tek öğün yapmaya karar verdim. Urfa Sofrasi' nin en masumunu seçtim.
Su bilmiyorum
Mthn83 Cordelia
Afiyet olsun canım. Akşam dövme pilavı inşallah ödem yapmaz.12 Şubat menüm
Sabah bir ceviz
Öğlen 2 de
İnce ekmek oldukça az yemeye çalıştım
13 yeşil zeytin tuzsuz
Tavada yumurta bir adet, bolca çemen,
Hindistan Cevizli kurabiye 40 kalori civarında
İkindi cucuklerime çerez saati
15 e yakın fıstık bir ceviz 5 badem
Akşam 6da
3yk bol etli dogme pilavı bir bardak ayran
Yatmadan önce bir bardak kefir icebilirim
Yürüyüş , 14 buçuk bin bin adım evde atılan vardı onh saymıyorum çocukların elinde gezdi bir ara kaç puan oluyor bin 400 mu hesaplamm kötüdürEki Görüntüle 3386135
Elhan Cordelia LenaG
Tesekkur ederim kaptanimTebrikler Zeynebim ne güzel bir tartı
Tesekkur ederimNe kadar güzel kilo vermişsin
Teşekkür ederim kaptanim amin tüm giden kilolarin insallahTebrikler bitanem Arkasına bakmadan güle güle gitsin. Gidişi olsun dönüşü olmasın inşallah.
Olabilir papatyacim dirence gelince ne yaparsan yap durakliyor ihtiyacın olur sabır ve devamlılık. Modunu değiştir inşallah güzel günler yakındır.Ya bence direnç kiloma geldim gibi bi ayda 7.5-8 kilo civarı epey hızlı gıttı sankı zorlayacak biraz beni gitmediğini görünce de bı modum düşüyor