- 16 Mart 2008
- 45.454
- 220.866
Günaydın kankişim.Günaydın canlar yeni uyandım biraz şişkinlik geçsin tartilacagim
Çuvaldızımla geleyim mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kankişim.Günaydın canlar yeni uyandım biraz şişkinlik geçsin tartilacagim
Üzülme tatlım. Çok fazla bir artin yok . Gün içinde dahi gidecek emin ol.peki abla ben yine unuturum bisi yerim en iyisi son kez tartılip paylaşayım
yaa inş inş teşekkür ederim canım
Açım aç :))Muhteşem çıkmış aynı zamanda
Tebrikler bitanem
Kaç gün yaptın canım kaç kilo gitti bende sıkıldım değişik bişiler yapım diyorumBen ve Sibel yaptı
Kısa süreli, tartı öncesi iyi oluyor
doğum günün kutlu olsun canımPazar menüm
Pazar günü doğum günümdü eşim sabahta gezmeye götürdü akşamda kutlamabizim olduğumuz memlekete kar yağmıyor karı görmek için yaylalara çıkıyoruz o yüzden sabah erken yaylaya çıkmıştık öğle yemeğini orda yedik kahvaltı yapmadan
13.00 yarım sucuk ekmek ayran
Akşam20.00 1 şiş kuşbaşı 2 pirzola ayran salata
1 dilim yaş pastamdan
Su 2 lt
Bugünki menüm
Sabah11.00 1 tb ekmek 1 haş yumurta az deri peyniri 2 siyah zeytin 1 çatal tereyağı bal
15.00 1 tabak lahana ıspanak ekşilemesi
Akşam 19.00 1 küçük tabak kuru fasulye çeyrek beyaz ekmek(çocuklar ekmeğimi sandviç yapıp yemiş bitirmişler)
Su 2 lt
Spor 2 saat ev temizliği Eki Görüntüle 3386136 10740 adım 10000p Elhan Cordelia Mthn83
O 70 ler benim de yakama yapıştı bir yıldır,kızlar günaydın sabah tartıldim 70.1 çıktım biraz daha geç tartilayim belki daha düşük çıkar dedim ama unuttum koca bardak su içtim şimdi 70.4 çıktım ahshahaha her türlü 70ler grubuna döndüm neden böyle oldu yaaaa
Doğum günün kutlu olsun canım,sağlık, mutluluk ve sevdiklerinle nice güzel yaşlar dilerimPazar menüm
Pazar günü doğum günümdü eşim sabahta gezmeye götürdü akşamda kutlamabizim olduğumuz memlekete kar yağmıyor karı görmek için yaylalara çıkıyoruz o yüzden sabah erken yaylaya çıkmıştık öğle yemeğini orda yedik kahvaltı yapmadan
13.00 yarım sucuk ekmek ayran
Akşam20.00 1 şiş kuşbaşı 2 pirzola ayran salata
1 dilim yaş pastamdan
Su 2 lt
Bugünki menüm
Sabah11.00 1 tb ekmek 1 haş yumurta az deri peyniri 2 siyah zeytin 1 çatal tereyağı bal
15.00 1 tabak lahana ıspanak ekşilemesi
Akşam 19.00 1 küçük tabak kuru fasulye çeyrek beyaz ekmek(çocuklar ekmeğimi sandviç yapıp yemiş bitirmişler)
Su 2 lt
Spor 2 saat ev temizliği Eki Görüntüle 3386136 10740 adım 10000p Elhan Cordelia Mthn83
Bi gideyim de tartılayım günahlarımı ortaya dökeyimOlabilir papatyacim dirence gelince ne yaparsan yap durakliyor ihtiyacın olur sabır ve devamlılık. Modunu değiştir inşallah güzel günler yakındır.
Tebrik ederim çok güzel eksin canım maşallah