- 16 Ekim 2010
- 46.728
- 84.341
Çok haklısın canım pes etmek yokVucudumuz yağ kaybini sevmiyor ,bosalan yag hucrelerini su ile doldurup seklini ebatini koruyormus o yüzden tartiya boyle yansimalar...
Sen devam ettikce o hucreler kuculecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok haklısın canım pes etmek yokVucudumuz yağ kaybini sevmiyor ,bosalan yag hucrelerini su ile doldurup seklini ebatini koruyormus o yüzden tartiya boyle yansimalar...
Sen devam ettikce o hucreler kuculecek
Ben şu badem sütünü hiç sevemedim geçen hafta diyetisyen yazmıştı sadece iki gün zorla içtim gerisini döktüm Allah affetsinBenim de aksine midemi sindirimimi rahatlatiyor Jersey sütü aliyoruz
Bende açlık yapacağım, aslında rahatsız oluyorum, nasıl bişeyse yinede yiyorum, yemeyi sevmiyorum, yine yiyorumKesinlikle katılıyorum.
gezegenfeza ya söyledim daha önce. Şu an bile bazı yiyeceklere uzağım.
İlk zamanlar çok ama çok dikkat etmelisin. Daha emeklemeden koşamazsın.
Bir defa yarım simit yemiştim zorlamıştım hatta. Çoktuzlu geldiği halde. Sonra kabul etmedi mide çıkardım ohh çok rahatladım. Daha geçen hafta 1 tane simit yedim kahvaltı olarak ama nasıl temkinli yedim.
Dikkat et canım. Mükemmel temizliğin kıymetini bilmek lazım.
Bugün orucum ben mesela.
İçine yağ karistiriyorlar onlarin,katkili bi zaman gelecek aaa bunlar daha zararliymis vucuda toksik yuklemisiz diyecekler... Hepsi pazarBen şu badem sütünü hiç sevemedim geçen hafta diyetisyen yazmıştı sadece iki gün zorla içtim gerisini döktüm Allah affetsin
Tabiki ödem, nerden geliyor, nasıl oluyor, niye gitmiyorBen bugün tam bir kilo artı çıktım bu nasıl oluyor diye kafayı yemek üzereyim o kadar spor yap aç kal sonuc kilo vereceğine kilo al sinir olmamak elde değil ama pes etmeyi düşünmüyorum insülin direncinin bir oyunu bu hasimatoyla insülin direnci el ele vermiş halay çekiyor ama ben azmimle ve kararlılığımla yenecem ikisinide
Tartı da öyle farzeder miDunu yaşamadım farz ediyorum
bebegin kaç aylık canımKaynanaya gerek yok benim babam söylüyor güzel bir uyku uyusam emin ol bunlarin hic önemi yok aç kalmışım yorulmuşum bunlara alistim ama en zoru uykusuzluk biraz büyüse de akşama kadar uyusak diye hayal ediyorum elbet bir gün olacak
Eşim de alalım dene diyor . Yağ oranı fazla geldi kuzum. Genelde kaymak için kullanılır zannediyordum laktozu az mı ki acaba bilgim yok.Benim de aksine midemi sindirimimi rahatlatiyor Jersey sütü aliyoruz
Pazartesi ve cumalar olmasa kilo veremeyiz.Bugün daha yoğun bi gün yarın tartı var bugun gün of bu tartı gunlerını hiç sevmedim ben
Cordelia canım sende çok emek veriyorsun sağol emeklerine sağlık spor listesi takım listelerini etiketleyip bildiriyorsun
Günaydın canım ne işi?Elhan çıtırcım belki yarın sabah olmayabilirim hastane işimiz var eşimle gideceğiz gidersek geç gelirim biraz haberin olsun .
4 mart'ta 1 yaşına girecekbebegin kaç aylık canım
güzel haberlerle gel canım.Günayyydın hanımlar
Diyetisyene gidiyorum ölçüm günüm bana şans dileyin göreceğiz bakalım ak koyun kara koyun neymiş. Tartımı değiştirmiştim en son kilomu onla çekmiştim lütfen doğru olsun sabah çok mutlu etti beni inşallah doğrudur Allah’ım lütfen
Mavi takım Akrep. @LenaGBugün tartı varmıydı
Ben tartıldım ama..
Cuma 67,6
Bugün 68,3
Fark -0,7
Elhan
Bu hafta kaptanım kimdi hatırlayamadım
Cok şükür canım. Neyse ki iyisinAklim kalbim buradaydi ama adinlenmemde sartti gece cekimden gelince ates 38.5 kaslarim agriyor dedim anne ben galiba gribe yakalandim
Bi kas gevsetici ictim sizmisim simdide biseyim yok ilginc
Cok geçmiş olsun. Allah sifa versin canimHoşbuldum canım Ciğerimde kitle çıktı maalesef
Tatlım senin durumunu çok yaşadım. Seninle klonlaşmış gibi hissediyorum çoğu zaman. Bugün +700 geldim şu mesajini okuyunca ben yazmışım gibi hissettim. Haşimato değilim , insülin direncim yok ama böyle. Neyse ney dedim sabah kabullendim napayım. Sen de inşallah normale dönersin bitanemBen bugün tam bir kilo artı çıktım bu nasıl oluyor diye kafayı yemek üzereyim o kadar spor yap aç kal sonuc kilo vereceğine kilo al sinir olmamak elde değil ama pes etmeyi düşünmüyorum insülin direncinin bir oyunu bu hasimatoyla insülin direnci el ele vermiş halay çekiyor ama ben azmimle ve kararlılığımla yenecem ikisinide
Laktoz vs anlamiyorum ben oyle bi hassasiyetim yok ama kutu süt almamaya calisiyoruzEşim de alalım dene diyor . Yağ oranı fazla geldi kuzum. Genelde kaymak için kullanılır zannediyordum laktozu az mı ki acaba bilgim yok.