- 30 Ocak 2013
- 29.328
- 43.867
HoşbuldumHoşgeldiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşbuldumHoşgeldiniz
hoşgeldin canım bol eksileirn olsun inaşllahYeni çok yüzler var kendmi tanıtayım dedim :)
ADINIZ: Elif
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:85,4
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar
MESLEGINIZ:muhasebe insan kaynakları yazar
ÇOCUK SAYISI:0
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yemeyi sevmem
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:insülin direnci hashimato tiroidi
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ : sağlıklı olmak
leyl favorimsin ya ama bende bilmiyordum 18 yaşında oğlun olduğunu menünde harika canım11 Şubat beslenme listem Mthn83 Elhan
Sabah 10:00
2 wasa ustunde 30 gr süzme peynir
13:30
Yarım kereviz,1 kapya biber firinladim
Yani da yesil salata yesdim
15:30
1 avuc cig findik ve kabakcekirdegi karışımı
Sütlü türk kahvesi
17:30
5 sardalya
Brokoli
2 lt su ictim
Etkinlikte pasta icin çok çok zorladilar seker hastasiyim ama ogluma gotururum dedim 4-5 dilim paketlemisler tabi oglumun 18 yasinda oldugunu bilmiyorlardi
Durmadan 75 atlıyorum artık. Bu arada bu hafta 3 harfli bir markete geliyormuş atlama ipiIplerim geldi benden once cocuklar atliyo
Ama baya yorucu hizli hizli atlamak
50 taneyi zor atladim
Normal beslenmeye başladım dıye fos giden bi kiloydu bence yaAman haaa dikkat et. Ne acılar yaşandı ne çorbalar icildiiii
Daha iyiyim bu hastalık hiç gitmiyor gibi az geriliyor geri geliyor
Bı kaynana lafı "anam bı bebeyle baş edemedi biz bölemiydik. 5 bebe olurdu bide tallaya giderdik "
Hiç soylenmediyse ilk olayım. Yeni bir diyet yöntemi senin ki bu günlerinin tadını çıkar canım çok çabuk büyüyorlar
En azından kendini keşif yolculugunda adım atmış oldun
Nazar çıkmış ablam. Maşallah de
Susam mi
Bu ne kadar yağ almışsın öyle
Afiyet olsun canım bol eksiler gelen bı hafta olsun
Bugün daha yoğun bi gün yarın tartı var bugun gün of bu tartı gunlerını hiç sevmedim benAfiyet olsun papatyacim
Yoğun ama güzel bir günmüş
Gecmis olsun canim insallah kotu bir sey cikmazHoşbuldum canım Ciğerimde kitle çıktı maalesef
Aa bilmiyordum kesin daha uygun fiyatlidir bu arada benim sayi sayma kismi bozukDurmadan 75 atlıyorum artık. Bu arada bu hafta 3 harfli bir markete geliyormuş atlama ipi
Hiç duymadım burdaFellas ismi markanın kendisi burada ty hb de var ama orada bilmiyorum ki Türk bakkalı varsa vardır belki
Yaaaaaa gecmis olsun canımmHoşbuldum canım Ciğerimde kitle çıktı maalesef
Hayırdır çok geçmiş olsun ne oldu öyle sana.Hoşbuldum canım Ciğerimde kitle çıktı maalesef
Çok mu yağ olmuşAman haaa dikkat et. Ne acılar yaşandı ne çorbalar icildiiii
Daha iyiyim bu hastalık hiç gitmiyor gibi az geriliyor geri geliyor
Bı kaynana lafı "anam bı bebeyle baş edemedi biz bölemiydik. 5 bebe olurdu bide tallaya giderdik "
Hiç soylenmediyse ilk olayım. Yeni bir diyet yöntemi senin ki bu günlerinin tadını çıkar canım çok çabuk büyüyorlar
En azından kendini keşif yolculugunda adım atmış oldun
Nazar çıkmış ablam. Maşallah de
Susam mi
Bu ne kadar yağ almışsın öyle
Afiyet olsun canım bol eksiler gelen bı hafta olsun