- 9 Haziran 2015
- 466
- 805
Umarım azmin isteğin hep devam ederKızlar bende sizin gibiyim menülerimi görüyorsunuz bu kadar az yemeye en az 3 kilo gitmeliydi bide suyumu içip sporumu yapıyorum ama bir ay oldu diyetisyene başlayalı 100 lu kilolardan kurtulamadım bundan Beş yıl önce diyetisyene gittiğimde bundan fazla yediriyor her hafta 2.5 - 3 kilo veriyordum ama şimdi olmuyor sanırım bunda yaşın troitin ve menopoz başlangıcında olmaminda payı var ama olsun sağlık oldun pes rymek yok kilo inatciysa ben daha inatçıyım eninde sonunda gidecek bu kilolar eskiden üç ayda gidiyorduysa şimdi Beş ayda gidecek ama gidecek yeterki pes etmeyelim bu süreç uzun yorucu ama sonuna değecek mi değecek önemli olan bu
Odemler gitmiş tebriklerBi 100 gr gideydi iyidi ama pazartesi +1400 odeminden sonra buna şükürElhan Mthn83
Gecen Cuma 58.8
Bu Cuma 58.8
Sabit
Fotografta simdi farkettim yanlis yerleri netlemisim minnak bi oarmak cikmis kusura bakmayin
Eki Görüntüle 3380262
Süper bir eksi tebriklerGünaydın kızlar bir hafta daha bitti ve sonuçlar :
Geçen cuma: 64.05
Bugün : 62.45
Fark :1.6 kg
(1.6/64.05)100= 2,5 (kilo yüzde hesabı)
s i d e l y a Elhan
Tebrikler canımGünaydın güzel bir gün olsunnnn
Geçen cuma 69.9
Bu hafta 69.4 (regli)
-500
Tartı cumartesi banada hep daha mantıklı gelmişti. Ctesi sabah ile birlikte tatil başlıyor ve pazartesi sabah hafta sonu tartısı oluyorElhan s i d e l y a bu hafta kaptanim yoğundu galiba yada ben göremedim
Ooo 70 ler hatırlı olsun tebrikler
canım sabırlı ol mutlaka eksi gelirGeçen haftaya göre +350
Diyetisyen desteği almaya karar verdim keza vücut düzenimi son 1 senede defalarca kilo al ver yaparak bozdum
Dün 2 öğün yedim ve açlıktan bayılarak neredeyse yatağa girdim ama çok yani motivasyon desen kalmadı baklava almışlar dün 1 tane bile tatmadım böyle olunca boşa mı diyorum
Öyle yani kızlarcım bir online diyetisyen ile çalışayım en azından 1 ay beslenme düzeni oturtana kadarElhan
Çok değil canım bunhafta aynen devam harika eksi geleceksinGünaydın hayırlı mutlu cumalar
Yani kötü bir beslenmem yok ama kötü bir tartı sonucum var. Çok moralim bozuldu
Geçen hafta 75.8
Bu hafta 76.2
Fark +400
Çok özür dilerim sporum var suyum var beslenmem düzgün pasta börek içinden çıkmıyor olsam içim yanmayacak
GünaydınHayırlı cumalar güzellikler
MuhteşemUzun zamandır eksi görmüyordum çok şükür
Geçen hafta 66.3
Bu hafta 65.4
Eksi 900 grm
Elhan s i d e l y a Eki Görüntüle 3380257
HarikaGeçen cuma günü : 104.5 kg
Bugün : 103.4 kg
Fark : - 1.100 gram
Elhan Cordelia s i d e l y a
Eki Görüntüle 3380258
Bu hafta daha iyi olacak inşallahBi 100 gr gideydi iyidi ama pazartesi +1400 odeminden sonra buna şükürElhan Mthn83
Gecen Cuma 58.8
Bu Cuma 58.8
Sabit
Fotografta simdi farkettim yanlis yerleri netlemisim minnak bi oarmak cikmis kusura bakmayin
Eki Görüntüle 3380262
Günaydın kızlar bir hafta daha bitti ve sonuçlar :
Geçen cuma: 64.05
Bugün : 62.45
Fark :1.6 kg
(1.6/64.05)100= 2,5 (kilo yüzde hesabı)
s i d e l y a Elhan
Bravo canımGünaydın güzel bir gün olsunnnn
Geçen cuma 69.9
Bu hafta 69.4 (regli)
-500
Tartı cumartesi banada hep daha mantıklı gelmişti. Ctesi sabah ile birlikte tatil başlıyor ve pazartesi sabah hafta sonu tartısı oluyorElhan s i d e l y a bu hafta kaptanim yoğundu galiba yada ben göremedim
Günaydın kızlar
Artık 5 ler gelsin bence. Bu hafta görelim 5 leriGeçen hafta: 60,15
Bugün: 61,10
Fark: +950
Yüzde: -1,58
s i d e l y a
Elhan
Cordelia
Çok ödemim var bugün, yüzüğüm olmadı parmağıma resmen, çok şişim.çok çok üzgünüm o yüzden bu artı muhtemelen ödem artısı ama artı nihayetinde işte
Eki Görüntüle 3380272
canımm benimm güzel günlerde sağlıkla oturmayı nasip etsin AllahEvet canm çok mutluyum . Rabbim herkese nasip eylesin kat kat güzelini inşallahöyle canim bitti şükür onlar birkaç şey kaldı . Cumartesi eşyalar gidecek . Bakalım Rabbim kolaylastirsin insallah ama coook yoruldum
evet kaptanım yaa çok uzattım bu işiArtık 5 ler gelsin bence. Bu hafta görelim 5 leri
Teşekkür ederim kaptanımHerkese günaydın
canım sabırlı ol mutlaka eksi gelir
Çok değil canım bunhafta aynen devam harika eksi geleceksin
Muhteşem
Harika
Bu hafta daha iyi olacak inşallah
süperr
Bravo canım
Artık 5 ler gelsin bence. Bu hafta görelim 5 leri
İnşallah canımUmarım azmin isteğin hep devam eder
Allah kolaylıklar versin. Güle güle oturunEvet canm çok mutluyum . Rabbim herkese nasip eylesin kat kat güzelini inşallahöyle canim bitti şükür onlar birkaç şey kaldı . Cumartesi eşyalar gidecek . Bakalım Rabbim kolaylastirsin insallah ama coook yoruldum
Tebrikler canim supersinGeçen cuma günü : 104.5 kg
Bugün : 103.4 kg
Fark : - 1.100 gram
Elhan Cordelia s i d e l y a
Eki Görüntüle 3380258
Orası neresiHava buz gibi burada
Sabırsızlıkla seni bekliyorumGüünaaaydııınnevime kavuştum şükür  bugün aç gezcem tartıya göre fena ödem tutmuşum onu atmam lazım inşallah atarım amin s i d e l y a Elhan
Ben çıkar sen gelir
Erkenden uyudun bu geceEvett 1 gibi uyudum 6 da uyandım. Kediler sagolsun.
Benim için farkı yok hocam. Ama şu var cuma günü olunca bazen telastan foto atmayı unutabiliyorum.