- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
Ben de surekli izliyorum ama kısaltilmis olanlara bakmıyorum cunku gevsek gevsek guluyorlar falan yalan diyorlar ya sinir oluyorum bana diyorlardir senin icin konusmak kolay diye ama yol benim degil mi kardesim ben su an o kilolari vermek yerine ustune ekleyebilirdm, yemege devam et tamam keyifli ama sonu hüsran gel sen yemek dengeni ayarla bu keyiften biraz uzaklas sonra o guzellikleri yaşa yolunu sectim... Banada bi grupta nowzaradan diyorlardiCanım ben tüm bölümleri izledim ama gercekte hiç görmedim. Ama bazılarının 2 ay sonra 10 kilo alıp ödem dediğine şahidim. Adam diyor uysan en az 30 kilo verirdin. Kadın diyor bana yalancı mı diyorsunuz. O kadar üzülüyorum ki bin bahaneyle bırakanlara nefes alamıyor yürüyemiyor hala daha korona vardi annem hastaydı diyeti yapamadım. Ya öleceksin sokağa çıkamıyorsun tuvalete gidemiyorsun yazık değil mi?
Belki çok izlediğim için adamın görüşlerini benimsedim. Hayat acılarıyla devam edecek bunun yemekle ilgisi yok sözü ona ait. Bana da ilham oldu.
Bence dogru karar aypare bizim cozemedigimizi diyetisyenler hemen hallediyor o en son kuyruk kismi zaten felaket zor... Debelenip duruyorumGeçen haftaya göre +350
Diyetisyen desteği almaya karar verdim keza vücut düzenimi son 1 senede defalarca kilo al ver yaparak bozdum
Dün 2 öğün yedim ve açlıktan bayılarak neredeyse yatağa girdim ama çok yani motivasyon desen kalmadı baklava almışlar dün 1 tane bile tatmadım böyle olunca boşa mı diyorum
Öyle yani kızlarcım bir online diyetisyen ile çalışayım en azından 1 ay beslenme düzeni oturtana kadar Elhan