Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canm bizde sensiz yapamazdık❤Işık hızıyla geldim. İyi ki döndüm. Siz olmadan yapamam
İyi ki geldinIşık hızıyla geldim. İyi ki döndüm. Siz olmadan yapamam
nereye daha beraber göreceğiz 59.99 uIşık hızıyla geldim. İyi ki döndüm. Siz olmadan yapamam
sagol canım kaptanımmmİng bank diyordu ya reklamda sistem böyle diye
İnşallah canım
Sen kurtulsanda gitme. Yolumuzda yardımcı ol bizim yolumuz çok uzun
Bende diyetisyene bahsettim kız nazara mi geldik.
Elhan abla bı kurşun döktürsek ada çayı tütsülesek nefesi kuvvetli birini bulsak. Tüm herkes totosunu kaşisin
Aynen bende çok üzülüyorum seviniyorum. Kendinizi bilmesemde enerjiniz sarıyor
Çok geçmiş olsun canım
Soğuk uygulama yap dışardan. Küçük buz kaliplari gezdir yüzünde hem şişliğe hem ağrıya iyi gelir
Ooo abla çok canlar yakmissin gibi
Bugün bı eve gittim. Evde 3 tanı çocuk vardı biri 6 yaşında biri 4 yaşında biri 2 yaşında. 6-4 yaşında olanlar kardesti öbürü yigenleriydi
Dayımı oldu bu şimdi dedim gülüyorlar
Aynen abla bugün gerçekten hissettim boşluğun
Hep senin yüzünden ilk suçlayan ben olayım sanki onun için yapıyoruz
Kuzum saatimi evde unutmuşum ama sabah 7.30 da evden çıktım akşam 6 da eve geldim çok yorgunum
Afiyet olsun
Beni nasıl unutursun
Afiyet olsun hafif bir menü
Afiyet olsun canım
Çok geçmiş olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel menü
Kalçasindaki bu sorun ona ağrı verir mi ki ablaCanım benim boş ver geçmişi okuma bugünden devam et.
Belki de çocuk ondan huysuzlaniyor inşallah sağlığına kavuşur kuzum. Çok geçmiş olsun.
sagol canım benimİnşaAllah iyi çıkar canım
aminn insaa canım benimAllaha emanet olsun inşallah güzel haberler alırız
İyi akşamlar canım, nasılsın?İyi akşamlar kızlar
NeinHerkesler uyudu mu?
Afiyet olsun canımBende mısır yiyorum canım bir kase yediğimde oldu Yagsı tuzsuz olursa korkma o kadar
Bu sözü bi kenara yazdım "hayat acılarıyla devam edecek bunun yemekle ilgisi yok "ilham kaynağı söz gerçektenCanım ben tüm bölümleri izledim ama gercekte hiç görmedim. Ama bazılarının 2 ay sonra 10 kilo alıp ödem dediğine şahidim. Adam diyor uysan en az 30 kilo verirdin. Kadın diyor bana yalancı mı diyorsunuz. O kadar üzülüyorum ki bin bahaneyle bırakanlara nefes alamıyor yürüyemiyor hala daha korona vardi annem hastaydı diyeti yapamadım. Ya öleceksin sokağa çıkamıyorsun tuvalete gidemiyorsun yazık değil mi?
Belki çok izlediğim için adamın görüşlerini benimsedim. Hayat acılarıyla devam edecek bunun yemekle ilgisi yok sözü ona ait. Bana da ilham oldu.
nereye daha beraber göreceğiz 59.99 u
Canım yarın bildiriyoruz haftaya başlayacağız dedi.
Amin inşallah GünaydınGünaydın kızlar herkesin yüzünde gülücükler olduğu bir gün olsun bugün
hayırlı cumalar
Evett 1 gibi uyudum 6 da uyandım. Kediler sagolsun.Herkesler uyudu mu?
Ben gece mama ve su kaplarını değiştirdim, yenisini koymamışım, gece kalktım, kız miyavda miyav, ayaklarıma dolanıyor, oğlum akşam yukarı kaçmıştı, gece kalktım ki o da bizimle yatıyor , asil bir sakinlikte mama bekledi kuzumEvett 1 gibi uyudum 6 da uyandım. Kediler sagolsun.