Sen kaç beden giyiyorsunBen de bugün atlet alacaktım kendime kadın beni bi süzdü baştan aşağı sonra dedi ki” Medium veriyim dimi” dedi ben de içimden dedim ki abla gel sana bi sarılıp ağlayayım
Artık hep o abladan alışveriş yapıcam
iyi değil kuzum kolundaki kizarıklık artıyor. krem ise yaramadıBebiş nasıl canım?
Yavrucuğum sen hangi takimdaydinÇok az 2 adet kıl biber su 3 ü geçti az önce 1 corba kase si mısır yedim
İnşallah canm benimBen her yere gitmeyi düşünüyorum tatlım ama hep düşüncede kalıyor sorun oradanasip olsun demeyi seviyorum bilemeyiz ki
Kız hangi ara tatildeAra tatilde bende bı doğu turu istiyorum
Seninle ilişkimiz şimdiki gibi olsaydı yazın geldiğimde seni görmek isterdim
Ama daha acemiligim geçmemişti
Kullanılmış aldık canım, alan kişi 2 kez kullanmış, tertemiz, merax markasıYeni mi.satin aldin hangi marka
Bende almayı düşünüyorum bebek den dolayı dışarı cikamiyorum
Bende de varAbouuuu
Sen onu bırakta bu ana sayfamın üstünde eyvah eşim anladı bir haltlar maltlar yazıyor şimdi eşim görürse der olum ne işler kırıştırinyav gözünüzü sevim bayan arkadaşleım sizdede aynı şey çıkıyor mu
Sen olmayınca yapmak gelmedi içimdenSporlar yapıldı mi
Niye ziyan ediyorsunAa sahi benim 2000-2500 adım oluyor normal ev içindeki adımlarım diye atmıyorum atam mı kiCordelia
saol canım bakayımAfiyet olsun canım
Bugün arkadaşlar bugün indirim var diyordu asrın tandirinde
İlkbahar ara tatil canımKız hangi ara tatilde
Yarın büyük günSevgili şirinlerim. Acısıyla tatlısıyla eksi ve artışıyla bir haftayı daha bitirdik
İnşallah bu ay hedefinize ulaşarak kapatmisinizdir
Emekleriniz için teşekkür ederim
Eksikliklerimden yana kusura bakmayın
serap911
patimsilizm
Cordelia
Busra196
Tesnim1903
aypare ackerman
Lavinia_98
gezegenfeza
Beth18
tomrs
sibel_84
Papatyamaviss
@Ruveyda-
Tutku44
60kiloyum
Elhan
hanım abla tek ayak cezası yemiş noldu ki
güle güle kullan canımKullanılmış aldık canım, alan kişi 2 kez kullanmış, tertemiz, merax markası