Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni mi.satin aldin hangi markaYürüyüş bandım geldi
Canım çok geçmiş olsunAnnemin kan kanseri olduğunu öğrendim pazartesi. İnşallah iyi çıkacak yeni testlere girecek. Bekliyoruz. Kizlar bu konuda konuşmak istemiyorum boza beni gerdi yazıyorum. Sen diyet yapıyorsun dünya hazirolda seni beklemiyor. Hayat devam ediyor ve hayatta bir çok acı var. Başka bir şey söylemek istemiyorum. Sırada bahane söylemek isteyen biri varsa lütfen söylemesin. Bırakıyorum deyip bırakın. Kac gündür ağlamadım sağol ağlattın
Başım gözüm üstüne cezamı çekerimİyi erken öğrendin
Sana ceza kaptanın kim olursa olsun beni etiketleyeceksin haftaya
Hahaha taze taze menümü yazayım
Bebiş nasıl canım?Selam kızlar,
Dün bebeğimi hastaneye götürdüm bugunde baya huysuzdu. Yorucu bir gün oldu.
Bugunde az da olsa spor icin gayret gostericem kendim hafifliyorum beynim hafifliyor sanki..
Allahım sen darda kalan ruhu daralan bunalan herkesin kalbine ferahlık ver banada
Bu aksam spor yapmaya gelicem buraya insa
AbouuuuBen de
CaniiiiiiimSizin tek eksiğiniz kilonuzdaki eksiklik olsun kaptanım
Vaaaooovvv güzel laf ettim
Canısı sen bu işleri hanım ablama sor az mı çekti HanimKelesimiGetirHahaha taze taze menümü yazayım
Sabah 10 Kahvaltı
2 rafadan yumurta
Öğlen
1 tabak çorba 1 dilim ekmek
Ara Sade Türk kahvesi
Akşam 19.00
1 tabak çorba yarım dilim ekmek
Su 1.5 lt anca
Elhan
Kesinlikle harika bir spor
İnşanlah kaptanım yarın 70 olursam bir ayda 4 kilo hedefimi vermiş olcmSevgili şirinlerim. Acısıyla tatlısıyla eksi ve artışıyla bir haftayı daha bitirdik
İnşallah bu ay hedefinize ulaşarak kapatmisinizdir
Emekleriniz için teşekkür ederim
Eksikliklerimden yana kusura bakmayın
@serap911
patimsilizm
Cordelia
@Busra196
Tesnim1903
@aypare ackerman
Lavinia_98
@gezegenfeza
@Beth18
@tomrs
@sibel_84
Papatyamaviss
Keira-
@Tutku44
@60kiloyum
Elhan
Çıkıyor hiç tiklamadim ne olduğunu bilmiyorum neymişAbouuuu
Sen onu bırakta bu ana sayfamın üstünde eyvah eşim anladı bir haltlar maltlar yazıyor şimdi eşim görürse der olum ne işler kırıştırin yav gözünüzü sevim bayan arkadaşleım sizdede aynı şey çıkıyor mu
Evet çıkıyor bende ve hemen x le kapatıyorum bir de bazı reklamlar var ki akıllara zarar ne mana bilemiyorum.Abouuuu
Sen onu bırakta bu ana sayfamın üstünde eyvah eşim anladı bir haltlar maltlar yazıyor şimdi eşim görürse der olum ne işler kırıştırin yav gözünüzü sevim bayan arkadaşleım sizdede aynı şey çıkıyor mu
Bakamıyorum da pro olsam bakardımÇıkıyor hiç tiklamadim ne olduğunu bilmiyorum neymiş
Evet bende de çıkıyor reklamı kapatamıyorum vileEvet çıkıyor bende ve hemen x le kapatıyorum bir de bazı reklamlar var ki akıllara zarar ne mana bilemiyorum.
Aaa hadi yaaa ben bu hafta cok gevsedim yaa sporumu cok azalttim bu beni üzüyor. Yarindan itibaren duzenimi tekrar sagliyorumNeredeyse 10 kilo verdim diyetisyenim şeker bile vermedi
Çok az 2 adet kıl biber su 3 ü geçti az önce 1 corba kase si mısır yedimAfiyet olsun kankişim.
Az turşu ne kadar az su iç tamam mı tatlım.