- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
Geçmiş olsun canım.Yarın sabahtan dişçide randevum var operasyonu hemen yaparmı bılmıyorum cunku devlet ordan oraya sıra ala ala cerraha buldum neyse olurda 20lik çekilir işlem yapılırsa ben bi kaç günde sıvı beslenırım
Buraya eklemeler yapacaktım kaybettim yarın uygun zamanda bakarım inşallahAy sonu hedefi ile aynı aslında ama ayrıca hedef belirttiğiniz için tablayu yazmak istedim
başlangıç haftalık hedef sonuç Mthn83 75.8 75 @serap911 77.05 patimsilizm 58.8 58.3 @Cordelia 80.6 79.6 @Busra196 71 @Tesnim1903 70.8 70.1 @aypare ackerman 61 @Lavinia_98 71.6 @gezegenfeza 69.8 68.5 @Beth18 62.5 @tomrs 67.4 @sibel_84 74.25 Papatyamaviss 70 69.5 @Ruveyda- 59.1 @Tutku44 84.9 @60kiloyum 89.8 Elhan 68.7
Ama faydasını gördün mü görmedin mi de de hadi
Yok korkmuyorumPogaca diyon bisey bisey diyon bizi mi kovalicakti
Noldu menulerimizi yorumlamadin sana poğaça firlatiriz diye mi korktun
İyi geceler canim
Aynen yarın yeni bir günCanım her hafta gitmiyor ya da az gidiyor. Bir hafta çok gittiyse sonraki hafta az gidiyor. Benim diyetisyen her hafta en az 1 kilo vermemi bekliyor ama olmuyor üzülme. Vazgeçme incelecegiz. şuan 7 leri gözlüyorum oysa 90 a 1 kalmıştı. Vereceğiz ve iradeli olmayı yemeyi öğreneceğiz.
Süzük peynirci benim halen süzük peynire devam ediyorumSüzük peynirci bir arkadaş vardı kaç gündür düşünüyorum bulamıyorum
Telli peynirciMurphyy i hafızama aldım ama
Elhancim badem izinli mi? Aklima geldi bi an buzlu bademim dedim diye ben soguk bir insanmiyim demisti
Canım mutlaka mutlaka his kaybı olacak mı diye sor.Yarın sabahtan dişçide randevum var operasyonu hemen yaparmı bılmıyorum cunku devlet ordan oraya sıra ala ala cerraha buldum neyse olurda 20lik çekilir işlem yapılırsa ben bi kaç günde sıvı beslenırım
Gecmis olsun simdidenYarın sabahtan dişçide randevum var operasyonu hemen yaparmı bılmıyorum cunku devlet ordan oraya sıra ala ala cerraha buldum neyse olurda 20lik çekilir işlem yapılırsa ben bi kaç günde sıvı beslenırım
Benim de ve dilimin yarısını hissetmiyorum. Böyle şeyler olabiliyormuşGecmis olsun simdidenbenim üst iki alt iki 20lik disler 21 sene önce cekildi
Ne için ki anestezıden ötürümü acabaCanım mutlaka mutlaka his kaybı olacak mı diye sor.
A aBenim de ve dilimin yarısını hissetmiyorum. Böyle şeyler olabiliyormuş
Ben birini çektirdim dikişli biri direk çıktı iki tane bar alttaki yine gömülü bir sene oldu çekiyorum durum vahım yine ikisinide cekmesını ıstıcemGecmis olsun simdidenbenim üst iki alt iki 20lik disler 21 sene önce cekildi
Kizzzz o sen miydinSüzük peynirci benim halen süzük peynire devam ediyorum
Yok anestesi değil mevzu çekildikten sonra kalıcı his kaybı oluyor bazen sen sor çekeceği bölgeye göre dr söyler.Ne için ki anestezıden ötürümü acaba
Gömülü olduğu için dikiş falan atılacak kuzum
Cikmak icin diğer dişleri sıkıştıriyorlar kurtul biran onceBen birini çektirdim dikişli biri direk çıktı iki tane bar alttaki yine gömülü bir sene oldu çekiyorum durum vahım yine ikisinide cekmesını ıstıcem
Artık süzme yazıyorumKizzzz o sen miydin
Eee listede adı geçsin diye öyle bakipdururum ya
Okullar açılınca gelecek inşallah evet izinli .Elhancim badem izinli mi? Aklima geldi bi an buzlu bademim dedim diye ben soguk bir insanmiyim demisti