- 16 Mart 2008
- 45.762
- 223.353
Güzeldi süzük peynir amaArtık süzme yazıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzeldi süzük peynir amaArtık süzme yazıyorum
Başka özelde bi doktora sormuştum tomografi ıstedı sinirlere baskı yapıyormu bakmam lazım dedı sanırım onla alakalı bı durum cok korkuyorum vallaYok anestesi değil mevzu çekildikten sonra kalıcı his kaybı oluyor bazen sen sor çekeceği bölgeye göre dr söyler.
geçmiş olsun inşallah ağrısız sancısız çabucak hallolur
Ben cok zor atlattım otelılerı ya ve sadece parol alabılıyorum korkuyorum o yuzdenCikmak icin diğer dişleri sıkıştıriyorlar kurtul biran once 19 yaşında alt ön disim durduk yere yamuluyo şikayetiyle gittim doktora doktor suclu gömülü olan 20 likler dedi 2 hafta arayla aldı dördünüde.. üst zor oluyor
İyi düşün iyi olsunBaşka özelde bi doktora sormuştum tomografi ıstedı sinirlere baskı yapıyormu bakmam lazım dedı sanırım onla alakalı bı durum cok korkuyorum valla
Nesi var canim çok geçmiş olsunSelam kızlar,
Dün bebeğimi hastaneye götürdüm bugunde baya huysuzdu. Yorucu bir gün oldu.
Bugunde az da olsa spor icin gayret gostericem kendim hafifliyorum beynim hafifliyor sanki..
Allahım sen darda kalan ruhu daralan bunalan herkesin kalbine ferahlık ver banada
Bu aksam spor yapmaya gelicem buraya insa
Efkarlandim oturdum türk kahvesi içiyorum. Yaninda da incir var.Kalplerde listelerde her yerde 1 numaramızsın
Adımlara bak . Maşallah29 Ocak Pazartesi 8.640 adım 864 puan
30 Ocak Salı 10.000 adım 1000 puan
Elhan Mthn83
Eki Görüntüle 3378903
Allah kimseyi dilime düşürmesin tabakçı @Nergis 35 im aklıma geldikçe tövbe est...
Afiyet olsun canim. Incirle karşılıklı turk kahvesi mi içiyorsun yoksa inciri yiyecek misin? Burada saat 00 00 ama orada kaç acaba?Efkarlandim oturdum türk kahvesi içiyorum. Yaninda da incir var.
İnciri yiyeceğim. İzmir'den getirttik. Çak tadlu. şu an itibariyle burada da 00.03Afiyet olsun canim. Incirle karşılıklı turk kahvesi mi içiyorsun yoksa inciri yiyecek misin? Burada saat 00 00 ama orada kaç acaba?
Ne yaptın da kovaladı acepŞimdilik iyi geceler
Bide Elhan kaptanim dövüyor demissiniz
Beni orakla kovaladı
O yüzden canınızı sıkmayın
28 Ocak Pazar Menusu
Sabah
2 tane yumurta+baharat+dereotu+2dilim peynirden omlet(ev ahalisine kızartma yaptım ,olsun omletim cok guzeldi) ,4 zeytin, 1 dilim ekmek,1 cay kasigi tahin pekmez, ceyrek simit,2 tane yesil zeytin, 2 dilim domates, 1 kücük kare helva
Ara
Elma
Ara
Emziren anne çayı +1 kare bitter
Aksam
1 kase tarhana çorbası,5 yk kiymalı harç (musakka yemedim),3 dilim ekmek
Su 2 lt
Spor
8532 adım ...853puan
5 dk eva *10=50
toplam 903 puan
29 Ocak Pazartesi Menusu
Sabah sandviç (iki bugday ekmegi,peynir,marul ,domates )
Ara
bir elma
Ögle
bir kase tarhana çorbası,bir dilim ekmek
Ara
emziren anne cayı, 1 dilim baklava cikolata
Aksam
5 yk salcali bulgur pilavi, bir kase ıspanaklı yogurt, 1 kase tarhana corbasi, 2 dilim ekmek
Su 1.75
Spor
10 dk leslie *10 ..100 puan
Elhan
Cordelia
Mthn83
kollarında egzema gibi birsey var rahtsiz ediyor iki kolunda da var. Bide kalca filmi cekildi biraz sıkıntı varmıs bide ultrasyon çekilecek insaNesi var canim çok geçmiş olsun
Allah razı olsunAllah evladına şifa versin seninde gönlüne ferahlık versin
GünaydınGünaydın herkese