- 18 Mart 2018
- 30.234
- 119.747
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yorucu ama heyecanlı bir yolculuk içine girdigin
Afiyet olsun canımMerhabalar menümü bırakayım
Sabah
Yarim simit ' bir dilim ekmek' 2yk melemen' 1haslanmis yumurta ' kk peynir' iki lokma cemen
3 patates kızartması
Öğle sonrası ' 2 ce iz 4 badem 6fustik birazcık kuru tarhana cips ola dan
Akşam emekten önce bir bardak kefir '2yk kıymalı makarna'turp 2 bardak ayran
Bir saat 20 dik yürüyüş ' 400 puan '
Elhan
Cordelia
Mthn83
BilmiyorumHosgeldin canım
Yürüyüş banada çok iyi geliyor açık temiz havada
Bir zamanlar depresyon tedavisi görüyordum ilaclar beni mahvetmisti doktoruma ilaclari bırakacağımı soyleyince
Bana söz ver açık havada yürüyüşünü yapacaksın demişti gercekten helede kulaklığı takıp müzik eşliğinde yürümek beynimi ruhumu dinlendiriyor
Saatlerce ara sonra gözünün önüne düş sevindim bulmana
Bol şanslar yüzünde gülücükler olacağı haber alırsın insalahh
Allah kolaylık versin canım
Günaydın kendi tartimda artıdayım. Dün mide yanmasından kivrqndim durdum ilaç alıp uyudum en son. Mide mi bilmem ama moralim bozuk
Ağır bı yemek yememistim oysaki
Günaydın canım umarım daha iyisindir masalahh
Psikolojik de olmuş tur belki kafaya taktıysanGünaydın kendi tartimda artıdayım. Dün mide yanmasından kivrqndim durdum ilaç alıp uyudum en son. Mide mi bilmem ama moralim bozuk
Umut her zaman vardır umudunu yitirme önce saglikYorucu ama heyecanlı bir yolculuk içine girdigin
Şu dönemde çok sorgulayacagimi sanmıyorum ne yedin niye yedin diye. Ama benim tavsiyem bu cuma izne ayril çünkü kendine daha fazla zamana ihtiyacın olacak. Sonra yine dönersin
Afiyet olsun canım
Bilmiyorum
Şuan pek bı gülücük kalmadı
Günaydın canımGünaydın
Geçmiş olsun kaptanım. Nane çayı iyi gelir mideye.Günaydın kendi tartimda artıdayım. Dün mide yanmasından kivrqndim durdum ilaç alıp uyudum en son. Mide mi bilmem ama moralim bozuk
Günaydın hoşgeldin bizler ıyiyiz sen nasılsın torun nasıl güzel vakit gecirmissinizdirGünaydınlar gençler dün akam geldim bende,herkesle iyidir umarım.
İyiyiz canın sen nasılsınGünaydınlar gençler dün akam geldim bende,herkesle iyidir umarım.
Günaydın canımGünnnooooo çıtır garularrr
Günaydın canım.Gunaydinlar
Saracim en son gittiğim dahiliyeci doktorum bacakların kalın şişman değilsin demişti ben de ona sormuştum nasıl beslenmemi tavsiye edersiniz diye. Akdeniz diyeti yapmalısın dedi. Biraz eğilmek lazım bu konuya .İnşallah canım Akdeniz diyeti nasıl dur bir araştırayım
Günaydın hoş geldin Eküricim.Günaydınlar gençler dün akam geldim bende,herkesle iyidir umarım.
GunaydinGünnnooooo çıtır garularrr
GunaydinGunaydinlar
Nasılsın canımmGunaydin
Gunaydin