- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
OlabilirHerkesin dolunayı farklı olabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OlabilirHerkesin dolunayı farklı olabilir mi
Valla çok haklisin. Doğru olanı o. Ben 3 yıl olacak diyetteyim. Cok alistim, yemeye korkuyorum, ama atak yasamaya ve bas edememeye devam. Ama kesinlikle birakamam. Nasi bi anlayissa. Patlasam da, gözüm dönüp yesem de, salamiyorum kendimi. Devamli devam, devamli .,Çok çok güzel afiyet olsun
Afiyet olsun canım çok hafif bir menü olmuş
Menün güzel canım. Su ve spor göremedim
Afiyet olsun harika
Seni sporsuz görmek beni üzdü ablacım
Menü şahane
Çok güzel afiyet olsun
Mükemmel Venüsüm
Afiyet olsun canım kek olmasa güzel aslında. Hafta içi daha iyi olur bence
Çok güzel menü Huzurcum afiyet şifa olsun
Ben de önceki günü kurtarmak için ne kadar az yer ve aç kalırsam sonrasında daha fazla hata yaptığımı farkediyorum. Tatlının saati kötü değil miktarını bilemiyorum. Belki çok sorun olacak birşey degil. Ama senin hayalinde böyle bir menü yoktu bence. Ve bu senin modunu düşürür.
Bu yüzden en güzeli fazla kalorili bir günün ardından normal beslenme düzeninde devam etmek.
Tek öğün yapılmış sanırım afiyet olsun canım
Teşekkür ederim canım. Diyet listemde 500 gram ızgara balık var. Ona istinaden yedim.Yaa alintilarim gitti
LenaG ben 2012 de arzunun yağ kas ölçer almıştım şok marketten hala çalışıyor. Daha önce yine arzum vardı ozelliksiz o da hala çalışıyor. Gorumceme verdim.
Ben arzumdan memnunum
@Beth18 çikolata diyet programından mi senmi esnettin
sibel_84 ikimizide etiketle canım ama sana tatlı ikram ederse alma
Cordelia canım diyetisyenin mi verdi çok hafif olmuş
@Leyl35 fındık fıstık oooo
Simit dedim diye topa koymuştunuz beni
Sanırım yoğun spordan ödem oldun canım
yaa canım sen onu birde bana sorYa maşallah onun arsizligindan ne olur ki şirinlik yapıyordur. Ergen mi acaba diye düşündüm
Ben tırşigi kuzu kulağıyla karıştırmışım
İnşallah canım ne güzelYazın nasip olursa güneydoğu turuna katılmak istiyoruz, kısmette varsa tadarız
Sağol canım hemşehrimsinAfiyet olsun canm çok severim bende marasliyim
babam maraşlı canım merkezde idi babam şimdi maraşta değiliz ordan taşınalı bayağı olduNo kaçamak. Kaptan kaçamak yapamaz.
Hoşbulduk canim
Alışkanlık olmuş kaptanım. Elim sidelyaya gidiyor.
Ay ben yağ yiyemem icemem de .
Merkezde misin canım? Benim de 12 senem geçti.
Ne çok Maraşlı olduk değil mi hocam?
Aynen. Ama ben de severdim. Yapımı zor. Eller mahvoluyor. Ben kavanoz kavanoz alıyordum.
Bende taşındım canım. 1 sene olacak çıkalı.yaa canım sen onu birde bana sor
İnşallah canım ne güzel
Sağol canım hemşehrimsin
babam maraşlı canım merkezde idi babam şimdi maraşta değiliz ordan taşınalı bayağı oldu
Bulduğuna çok sevindim canımazcık dinlenmeden sonra işe gidince bugün ben de çok yoruldum. bir de aşırı soğuktu üşüdüm. pisiciklere mama verdim eve girdim.
yemek ye otur derken sol kulağımdaki üst deliklerden birine taktığım altın küpemin düştüğünü farkettim. hadiiii kalk ara. ama sanki eve geldiğimde vardı. banyo, mutfak, odam, salon, koridor aramadığım yer kalmadı.
az önce wc ye girerken pat diyen önüme düştü. Allahtan klozete düşmedi. stres yaptım valla akşam akşam.
neyse yarın öğlene götüreceklerimi ayarladım. kıyafetlerimi hazırladım şimdi de yatarım artık. yorucu bir gündü.
Artık düzene girersin canımİyi akşamlar hanımlar sonunda evime geçtim çok şükür sabah annemde tartildigimda sabit gelmiştim ama teli elime bir türlü alamadım ordan hazırlan çık eve gel eşyaları yerleştir yemek yap evi toparla derken bu saat oldu şimdi cocugu ayağımda sallıyorum yarın diyete tam devam ins bugün kosturmaktan ayak üstü atistirmayla geçti menü yazamiycam bende haberler böyle
Saol canımKolay gelsin
Hosgeldin canımMerhaba nasılsıniz kızlar herkese slm burda ezelden de gir çık yapmışlığım var malesef verip verip alıyorum bu ara tekrar motivasyona ve desteğe var ihtiyacım sayfaya söyle bir baktım kurallar aynı gibi izniniz olursa cuma paylaşım yaparak bende başlamak istiyorum Elhan
Yürüyüş banada çok iyi geliyor açık temiz havadaSpor ödemi kendiliğinden gider zaten panik yapma bence ödem atıcılara falan çok gerek yok.
Yürüyüşü ben de çok seviyorum özellikle açık alanda yürüyüş hem beden sağlığı hem psikolojik olarak çok daha faydalıymış. Ben de seni örnek aldım bugün 20 bin adım için dışarı çıktım yürüyüşe 16 binde kaldım ama olsun çok rahatladım gerçekten
Saatlerce ara sonra gözünün önüne düş sevindim bulmanaazcık dinlenmeden sonra işe gidince bugün ben de çok yoruldum. bir de aşırı soğuktu üşüdüm. pisiciklere mama verdim eve girdim.
yemek ye otur derken sol kulağımdaki üst deliklerden birine taktığım altın küpemin düştüğünü farkettim. hadiiii kalk ara. ama sanki eve geldiğimde vardı. banyo, mutfak, odam, salon, koridor aramadığım yer kalmadı.
az önce wc ye girerken pat diyen önüme düştü. Allahtan klozete düşmedi. stres yaptım valla akşam akşam.
neyse yarın öğlene götüreceklerimi ayarladım. kıyafetlerimi hazırladım şimdi de yatarım artık. yorucu bir gündü.
Bol şanslar yüzünde gülücükler olacağı haber alırsın insalahhİyi geceler güzeller
Yarın için şans dileyin diyetisyenim de taclandirsin beni
Allah kolaylık versin canım