- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
Ya bende bunu soracaktım her ekmegın boyutu degısıyor ort gram ne kadar olmalı bende tam tahıllı alıyorum uno alınca küçük kare şoktan alıyorum tava şeklinde oluyor o da daha buyuktam buğday ekmek alıyorum ben fırından dilimlettiriyorum. 2 dilimi 45-50 gr geliyor.. içine ajvar,ezilmiş avokado,2 dilim hindi füme,ince dilimlenmiş kaşar koyuyorum yanında da domates maydanoz salatalıkla mis gibi öğlen kahvaltısı yapıyorumsoğuk tost yani... bazen ajvar yerine humus sürüyorum ve bu menü 300 kcal falan yapıyor
Hoşgeldin canım.Teşekkürler kaptanım. Şimdi ben mavi takıma geçiyorum. Valizimi hazırlayayım.
Teşekkürler kraliçemSabırsızlıkla ananaslı ödem atıcı takviyemi bekliyorum. petete kargo hep böyle yapıyor.
Cumaya iyi bir eksi o zaman
Tebrikler kaptanım çok korktum senden amaEfenin_Annesi kırmızı takıma hoşgeldin canım
@sibel_84 seni ilk almayı becerebildigim gibi transfer hakkını da kazanabilseydim keşke.
Nasip değilmiş kuzum. Yolculuğumuz buraya kadarmış. Sana mavi takımda başarılar diliyorum. Ama çok içten
kaptan kaptı 1.4 kg tabiiiiEllerine sağlık canım
Bu koltuğa gelirken kime ne vaad etmiştim hatırlayamadım. Demirel'in dediği gibi dün dündür bugün bugündür
@sibel_84 canım akşam ki katkılarından dolayı ajanlık görevin bitti geri gel canım
Efenin_Annesi enerjii katması için kırmızı takıma yolculuyorum
tava olanın bir dilimini ikiye böl kullan canım diğer kareler tanesi 25 gr falanYa bende bunu soracaktım her ekmegın boyutu degısıyor ort gram ne kadar olmalı bende tam tahıllı alıyorum uno alınca küçük kare şoktan alıyorum tava şeklinde oluyor o da daha buyuk
Canım hurma çekti Afiyet olsunKahvemi yudumlarken sonuçları bekliyorumdur.
İşte budur maşallah
Dolunay unutmuşsun
Sağlıkla gitsin ablam
Maviş takımın amblemi
Görmedim duymadım bilmiyorum
Maşallah
Çok güzel
Ayy çok sevindim canım
Hayırla yerleşin inşallah
Evrene yanlış mesaj gitmiş
Hürrem tacı değil ama olsun
Teşekkür ederim canım
Tavadan kahvaltı da ıkı dılım fazla olur mu mısal olur o halde dımı merak ettim tartıcam bitava olanın bir dilimini ikiye böl kullan canım diğer kareler tanesi 25 gr falan
Pazartesi sendromu eklendi. Bahane 4Tebrikler kaptanMthn83
Ellerinize ne sağlık @Elhan
@s i d e l y a cuma günü eksi gelecegine eminim pzrtesi sendromlu insanlariz
Beni sizler var ettiniz
diyetisyen : bu hafta kilo vermişizzz sevgili danışanımmm bu nasıl olduuu ekstra yaptığınız birşey mi vaaar?Tebrikler kaptanım çok korktum senden ama
Gel gel Hoşgeldinn canımmTeşekkürler kaptanım. Şimdi ben mavi takıma geçiyorum. Valizimi hazırlayayım.
deme öyle yarın tekrar tartılacağımPazartesi sendromu eklendi. Bahane 4
DiyosunDimi Cumaya taşıma ihtimalim var bu +1400 ü
@ffestinalente
@soffty
Cordelia
Busra196
@Tesnim1903
@Beth18
@tomrs
Efenin_Annesi
@Elhan
Bildirimlerimiz eksik hanımlar.
hayııırrr aslaaa hedef 58.3Diyosun
böyle olduğunda yakın geçmişe bir bak bakalım neler yaptın ne yedin vs böyle böyle çözeceğiz kendimiziBu ödem sorununu ben de çözemedim. Parmağıma kolayca olan yüzük şuan çıkmıyor kaldı parmakta
Amin , Allah razı olsunHayırlı olsun. Güle güle oturun güzel anılarınız biriksin yeni evinizde