- 13 Ağustos 2012
- 5.153
- 24.353
Hoşbulduk canım
Teşekkürler canım. Hurma masum geliyor kahve yanınaCanım hurma çekti Afiyet olsun
Hoşbulduk canımGel gel Hoşgeldinn canımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbulduk canım
Teşekkürler canım. Hurma masum geliyor kahve yanınaCanım hurma çekti Afiyet olsun
Hoşbulduk canımGel gel Hoşgeldinn canımm
Ben seni tebrik ederim esas kaptanım çok iyi bir eksiyle geldin.Tebrikler kaptanım çok korktum senden ama
Öyle yaptım demiBen seni tebrik ederim esas kaptanım çok iyi bir eksiyle geldin.
Dün akşam yemeğim sadece mercimek çorbası ve 1 dilim siyez ekmeğiydiböyle olduğunda yakın geçmişe bir bak bakalım neler yaptın ne yedin vs böyle böyle çözeceğiz kendimizi
mercimekle aran nasıl? mercimek köftesi vs ödem yapar mı? beni etkiliyorda...Dün akşam yemeğim sadece mercimek çorbası ve 1 dilim siyez ekmeğiydi
Sanırım benim hiç ekmek yememem gerekiyor..
Evet mercimek çorbası çok şişirir ama karnabahar bakliyat, mercimek her şey ödem yapıyor ne yiciiiz bizzmercimekle aran nasıl? mercimek köftesi vs ödem yapar mı? beni etkiliyorda...
Oyyy bilmem mi içilir tabisiiiiiEki Görüntüle 3378083 odun ateşinde tirşik sevenler kimler tirşiği bilenlerr kızlar diyette içilir mi buu
şu an burada tatlı bir yarıştayız diye takıyorsun yoksa kendimizi biliyoruz her tartı sonucu artı demek değilEvet mercimek çorbası çok şişirir ama karnabahar bakliyat, mercimek her şey ödem yapıyor ne yiciiiz bizz
Oh miss yaşasınOyyy bilmem mi içilir tabisiiiii
Maraş geldi aklıma.Eki Görüntüle 3378083 odun ateşinde tirşik sevenler kimler tirşiği bilenlerr kızlar diyette içilir mi buu
Afiyet olsun canım. Bir kase de benim yerime iciver.Eki Görüntüle 3378083 odun ateşinde tirşik sevenler kimler tirşiği bilenlerr kızlar diyette içilir mi buu
Teşekkür ederim kaptanımÇok çok güzel afiyet olsun
Afiyet olsun canım çok hafif bir menü olmuş
Menün güzel canım. Su ve spor göremedim
Afiyet olsun harika
Seni sporsuz görmek beni üzdü ablacım
Menü şahane
Çok güzel afiyet olsun
Mükemmel Venüsüm
Afiyet olsun canım kek olmasa güzel aslında. Hafta içi daha iyi olur bence
Çok güzel menü Huzurcum afiyet şifa olsun
Ben de önceki günü kurtarmak için ne kadar az yer ve aç kalırsam sonrasında daha fazla hata yaptığımı farkediyorum. Tatlının saati kötü değil miktarını bilemiyorum. Belki çok sorun olacak birşey degil. Ama senin hayalinde böyle bir menü yoktu bence. Ve bu senin modunu düşürür.
Bu yüzden en güzeli fazla kalorili bir günün ardından normal beslenme düzeninde devam etmek.
Tek öğün yapılmış sanırım afiyet olsun canım
Eki Görüntüle 3377818
Geçen Cuma: 65.65
Pazartesi: 66.3
Fark: +0.65
Eki Görüntüle 3377819
Geçen Cuma: 75.8
Pazartesi: 75.2
Fark: -0.6
Transfer hakkını Mavi Takım Kaptanı Mthn83 kazandı. Tebrikler.
Tablo hazırlandıktan sonra transferini yapabilirsin kaptanım.
Engel olamadık.
Annem Maraşlı bir iki defa icmiştim. Diyete uygun bence. Tahıl sorunu olmayanlara ideal.Eki Görüntüle 3378083 odun ateşinde tirşik sevenler kimler tirşiği bilenlerr kızlar diyette içilir mi buu
Ayran aşı gibi mi?Annem Maraşlı bir iki defa icmiştim. Diyete uygun bence. Tahıl sorunu olmayanlara ideal.
Bugün kendimi çok iyi hissediyorum, dün sabahtan beri günde 2 defa içmem gereken ağrı kesiciyi içmiyorum. Gerekirse günde 8 taneye kadar çıkabilirsin dedi doktor, ben 3 ü geçmemiştim., bugün ağrım biraz iyi, yarın nasıl olur bilmiyorum.Teşekkür ederim canım
Bugün nasılsın daha iyisin inşallah