Sabırsızlıkla ananaslı ödem atıcı takviyemi bekliyorum. petete kargo hep böyle yapıyor.80,6 çıktım ama turşudan sonra artı gelmiştim bana da şükür. Çok mutluyum.sabit. Ananas suyu yaptım içeceğim.
Hayirli olsun canim Rabbim keyifle mutlulukla saglikla oturmayi nasip etsin insallahSaol canimm benim . Bı tasinayim sana da atcam Instagram'dan çok içime sindihaftasonu geçecem muhtemelen. İki gün önce cikmazdayken şimdi nakliiye sorusturuyoruz. Rabbime şükürler olsun
bitane yumuşak bulabildim gerisi olgunlaşmamıştı tabi olsun anca olur.. offf böyle bi tost yapacağim belki yarin belki yarindan da yakinYemeye hazır olanlar 50halbuki şöyle ekşi mayalı ekmeği kızartıp sarımsak süreceksin sonra avokado sos üstüne domates dilimleri
bu tarifi yiyen 50 oluyormuşNefis bir şey tarif etmişsin
50 derkençitirlar mi
Ben sosunuda cok sevdim labne ile yapilan bu ara bende hergun yiyiyorum bitmiyor cunkubitane yumuşak bulabildim gerisi olgunlaşmamıştı tabi olsun anca olur.. offf böyle bi tost yapacağim belki yarin belki yarindan da yakin
bu tarifi yiyen 50 oluyormuş
Her iki takıma da hayırlı olsun kaptanım.Ellerine sağlık canım
Bu koltuğa gelirken kime ne vaad etmiştim hatırlayamadım. Demirel'in dediği gibi dün dündür bugün bugündür
sibel_84 canım akşam ki katkılarından dolayı ajanlık görevin bitti geri gel canım
Efenin_Annesi enerjii katması için kırmızı takıma yolculuyorum
İşte budur maşallah
Dolunay unutmuşsun
Sağlıkla gitsin ablam
Maviş takımın amblemi
Görmedim duymadım bilmiyorum
Maşallah
Ayy çok sevindim canımSaol canimm benim . Bı tasinayim sana da atcam Instagram'dan çok içime sindihaftasonu geçecem muhtemelen. İki gün önce cikmazdayken şimdi nakliiye sorusturuyoruz. Rabbime şükürler olsun
Evrene yanlış mesaj gitmişYa ben mavi takıma gönderdim onlar sana gönderince. Mevzu yanlış anlaşıldı galiba
Hürrem tacı değil ama olsun
sağlıklı yağ iç organlardaki yağları eritip cilt altında ki yağlarımızı artırırBen sosunuda cok sevdim labne ile yapilan bu ara bende hergun yiyiyorum bitmiyor cunkuödemmi attiriyor
O tostun tarifini rica edebilir miyimbitane yumuşak bulabildim gerisi olgunlaşmamıştı tabi olsun anca olur.. offf böyle bi tost yapacağim belki yarin belki yarindan da yakin
bu tarifi yiyen 50 oluyormuş
Ohh misssağlıklı yağ iç organlardaki yağları eritip cilt altında ki yağlarımızı artırıryüzümüz çökmez yani,hormonlarımızın da keyfinden yanına varılmaz
Yok avokadonun yeşil ve sert olanları 30 yemeye hazır yumuşak olanları 50 tl onu diyorumNefis bir şey tarif etmişsin
50 derkençitirlar mi
Amin canım benim, tesekkur ederimHayirli olsun canim Rabbim keyifle mutlulukla saglikla oturmayi nasip etsin insallah
Saol kaptanimm benimİşte budur maşallah
Dolunay unutmuşsun
Sağlıkla gitsin ablam
Maviş takımın amblemi
Görmedim duymadım bilmiyorum
Maşallah
Çok güzel
Ayy çok sevindim canım
Hayırla yerleşin inşallah
Evrene yanlış mesaj gitmiş
Hürrem tacı değil ama olsun
Teşekkür ederim canım
tam buğday ekmek alıyorum ben fırından dilimlettiriyorum. 2 dilimi 45-50 gr geliyor.. içine ajvar,ezilmiş avokado,2 dilim hindi füme,ince dilimlenmiş kaşar koyuyorum yanında da domates maydanoz salatalıkla mis gibi öğlen kahvaltısı yapıyorumO tostun tarifini rica edebilir miyim
Şimdi mavi takima mi transfer oldum.Ellerine sağlık canım
Bu koltuğa gelirken kime ne vaad etmiştim hatırlayamadım. Demirel'in dediği gibi dün dündür bugün bugündür
sibel_84 canım akşam ki katkılarından dolayı ajanlık görevin bitti geri gel canım
Efenin_Annesi enerjii katması için kırmızı takıma yolculuyorum
sindirim içinnnn... sabah bi arkadaşıma önermiştim kim bilemedim şimdi... hıDiyetisyen ille de armut dedi hiç de sevmem ama yiyeceğiz artık
Teşekkürler kaptanım. Şimdi ben mavi takıma geçiyorum. Valizimi hazırlayayım.Efenin_Annesi kırmızı takıma hoşgeldin canım
sibel_84 seni ilk almayı becerebildigim gibi transfer hakkını da kazanabilseydim keşke.
Nasip değilmiş kuzum. Yolculuğumuz buraya kadarmış. Sana mavi takımda başarılar diliyorum. Ama çok içten
Hayırlı olsun. Güle güle oturun güzel anılarınız biriksin yeni evinizdeSaol canimm benim . Bı tasinayim sana da atcam Instagram'dan çok içime sindihaftasonu geçecem muhtemelen. İki gün önce cikmazdayken şimdi nakliiye sorusturuyoruz. Rabbime şükürler olsun