Özel yabani bir bitki tirşik , aşurelik buğday ( biz dövme diyoruz) koyu ayran ile pişiriliyor evet ayran aşına biraz benziyor.Ayran aşı gibi mi?
Balık ödem yapmaz ki
Aramızda 300 gr kalmış
Tebrikler canımAyy herkesten özür dilerim çok merak ettim sonuçları hemen baktım çok mutluyum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Tacimi kimden alıyorum
Hayırlı olsun canım
Çok şükür canım.Bugün kendimi çok iyi hissediyorum, dün sabahtan beri günde 2 defa içmem gereken ağrı kesiciyi içmiyorum. Gerekirse günde 8 taneye kadar çıkabilirsin dedi doktor, ben 3 ü geçmemiştim., bugün ağrım biraz iyi, yarın nasıl olur bilmiyorum.
Yarın sabah oğlumu kaldırabilirsem kan vermeye gitmek istiyorum, bakalım Dr ne diyecek
Maşallah maşallahBugün kendimi çok iyi hissediyorum, dün sabahtan beri günde 2 defa içmem gereken ağrı kesiciyi içmiyorum. Gerekirse günde 8 taneye kadar çıkabilirsin dedi doktor, ben 3 ü geçmemiştim., bugün ağrım biraz iyi, yarın nasıl olur bilmiyorum.
Yarın sabah oğlumu kaldırabilirsem kan vermeye gitmek istiyorum, bakalım Dr ne diyecek
Hoşgeldin canım
Tirşik bilmem, hiç yemedim, ben orda ayran çorbası görüyorumEki Görüntüle 3378083 odun ateşinde tirşik sevenler kimler tirşiği bilenlerr kızlar diyette içilir mi buu
E herhalde yani sendeDiyetistendeki tartıdan almak istedim bir baktım hani olabilir mi diye aman Allah’ım 130 bin TL diyor yahu
Vallahi bu kadar beklemiyordumE herhalde yani sendediyetisyenler bile tartimi aldim artik ofisimi acabilirim falan diye paylasiyor
3 tarti niye? Medisana da iyidirVallahi bu kadar beklemiyordumBen de tanita nın meşhur yeşil tartısına gözümü diktim.
Ama bu yıl 3 tartı değiştirdim eşim delirecek yine tartı dersem