- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler canım
Günaydın canım bi anda çok fazla şekilde küçük idrar bosalmasi neredeyse 2 tas dolusu 5 ay önce ciğerleri su toplamıştı 1 hafta yattik hastahanede bu şekilde çok yaşadık bakalım şimdilik iyiCok geçmiş olsun nesi var?
Günaydın mutlu haftalar
Yok vermemistir en buyuk kaptan mavis kaptan :)Ya kırmızı kaptan çok verdiyse.
Kime diyorsun canısı
Sıkıldım 2 3 kilodan artik bu diyet psikolojisinden cikmak istiyorum biran once vermek istiyorum. Ama verince de geri alirsam diye korkmiyorum degil bakalim evde havuc cok bide seviyorum yapmaya calisacagim kaptanim
Sağol canım güzel bakışlı kankam
Turuncuya donmezsin umarım
Ben o tehlikeye bugün atlattım.
Bulustugum arkadasta diyetteymis. Ben bozmayinca o da bozamadı
Yeter çok zayiflamissin dediler. Belden aşağısı sayılmazsa aynen öyle
Ama kot pantolon beni çok mutlu etti hemde iclikle birlikte
İnsallah iyi olur canım.Tebrikler canım
Günaydın canım bi anda çok fazla şekilde küçük idrar bosalmasi neredeyse 2 tas dolusu 5 ay önce ciğerleri su toplamıştı 1 hafta yattik hastahanede bu şekilde çok yaşadık bakalım şimdilik iyi
Gecmis olsun Rabbim sifa versinGünaydın lar bugün bana erken aydınlandı annem rahatsizlandi 5 de kalktım dahada yatamadım kahvem ile geçmişi okuyayım bari
Ay pek bir sessiz geldi . Ben de cikiverdim.Benim uyumam mümkün mu
Dönmesine izin verir miyim sence? Cumaya ertelendi.Senin tatlılar sana döndü
Herkes ayakta imisBen ve kedişim uyumadık daha
Yaşasın kırmızılarGeçmiş olsun insalahh daha iyisindir tez zamanda atlat insalahh
Aboooo suikast düzenliyorlar vayyyyy telliogullarina hücummm
Yok vermemistir en buyuk kaptan mavis kaptan :)
Mthn83 A demistim ama sana da diyebilirim
Sıkıldım 2 3 kilodan artik bu diyet psikolojisinden cikmak istiyorum biran once vermek istiyorum. Ama verince de geri alirsam diye korkmiyorum degil bakalim evde havuc cok bide seviyorum yapmaya calisacagim kaptanim
Sağol canımGecmis olsun Rabbim sifa versin
Paylaş bakalım sanırım güzel bir eksi varBeklesem mi yoksa paylassam mi bilemedim kilomu
Geçmiş olsunGünaydın lar bugün bana erken aydınlandı annem rahatsizlandi 5 de kalktım dahada yatamadım kahvem ile geçmişi okuyayım bari
Kaptanlik olsa bekle derdimBeklesem mi yoksa paylassam mi bilemedim kilomu
Tebrikler canım
Tebrikler canımGünaydın herkese mutlu haftalar olsun
cuma 113.3
P.tesi 112.7
Fark - 600 gr
Uyanmaya çalışıyorum kar yağıyor tipi şeklinde ve 20 dk çıkmam lazım