Yudum yudum içiyorum, pirinç lapasını yeni yapıyorum, biraz daha toparlarımSıvı alımı yasak değilse eksik etme o kadar dönüşüme vücudun sıvı ihtiyacı olabilir
Nice nice mutlu yeni yaşlara insallahTünaydın kızlar
Küçük kızımın doğum günü kutlaması vardı dün, o yüzden hiç uğrayamadım buraya
Ellerine sağlık kaptaniçemLİG SIRALAMASI 26 OCAK 2024
60' LAR LİGİ
KİLO 70'LER LİGİ KİLO Jasminium84 60.15 @Papatyamaviss 70.0 @aypare ackerman 61.0 @Tesnim1903 70.8 @FitVenus 61.95 @-Murphy- 70.9 @Beth18 62.5 @Busra196 71.0 @uranus35 64.05 @Lavinia_98 71.6 s i d e l y a 65.65 @HuzuRRR 71.6 @Nergis 35 66.3 @badem000 72.9 @Aomine Daiki 66.8 sibel_84 74.25 @tomrs 67.4 @Mthn83 75.8 @Akrrep 68.2 serap911 77.05 Elhan 68.7 zeyneppk 77.1 @Diyettenvzgctm-olmuyo 68.9 gezegenfeza 69.8 @inci-zehram 69.9
80'LER LİGİ KİLO 90'LAR LİGİ KİLO Cordelia 80.6 @Tutku44 84.9 @Ysmnondr 85.65 @60kiloyum 89.8
ALTIN LİG KİLO ÇITIRLAR LİGİ KİLO @Efenin_Annesi 101.95 @soffty 57.7 sara_28 104.5 patimsilizm 58.8 @ffestinalente 108.1 @Ruveyda- 59.1 LenaG 113.3 @Diykon2142 59.75 @arwengsd 59.8
Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz bildirmenizi rica ederim.
Evet kaptanım, sanırım açma ağır geldi, hem çok yağlıydı hem de uzun zamandır pastane poğaçası yemiyordum azıcık dokundu sanırımUmarım daha iyisindir. Midemiz bir süredir hafif beslenmeye alışınca ağır yiyecekler rahatsız edebiliyor. Açma cuma ödülü olsa gerekonun dışında güzel. Adımlar şahane
İnşallah canımm çok teşekkürlerNice nice mutlu yeni yaşlara insallah
Geçmiş olsunGunaydin kizlar
Dun gelemedim arkadasa gittim sonra aksam babam rahatsizlandi eve geldigimizde 11 gibiydi butun gun nohut salatasi disinda birsey yememistim gece 1 dilim tb ekmek uzerine avakado sos ve birkac fistik yedim
Bugun insallah daha duzenli gidecegim
Canim babam koah hastasi ve prostat sorunu var dr kanserden supheleniyor cuma emar cekildi 10 gun sonra cikacak dra gosterecegiz sali gunu bi gidip drla gorusecegiz kan degerleri anormalin ustunde e nabizdan dun ne yaptiklarina baktim problem buyuk sanirim bakalim uroloji dru ne diycekCanım enfeksiyon hastalıklarına görünmenizi tavsiye ederim. Şimdiden randevusunu alın. Çok yüksek çünkü. Hemde o zamana kadar ilacını kullanmış olursunuz. Randevu almak zor çünkü
Ahh joucum hosgeldinCanımm geçmis olsunn ne enfeksiyonu
Çok geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerimCanim babam koah hastasi ve prostat sorunu var dr kanserden supheleniyor cuma emar cekildi 10 gun sonra cikacak dra gosterecegiz sali gunu bi gidip drla gorusecegiz kan degerleri anormalin ustunde e nabizdan dun ne yaptiklarina baktim problem buyuk sanirim bakalim uroloji dru ne diycek
Ama yinede biraz enfeksiyonu yuksek diyip eve gondermelerine kizdim sanki biz birsey bilmiyoruz
Ama drla konustum uroloji druyla gorusun dedi pek birsey yapmadilar acikcasi ama verdikleri ilac iyi gelmis dun gece rahat uyumus
Anladım çok zormuşKaraciğer temizliği 1 gün öncesi beslenme
Geçmiş olsun canım. İnşallah içinizi rahatlatacak güzel haberler alırsınız.Canim babam koah hastasi ve prostat sorunu var dr kanserden supheleniyor cuma emar cekildi 10 gun sonra cikacak dra gosterecegiz sali gunu bi gidip drla gorusecegiz kan degerleri anormalin ustunde e nabizdan dun ne yaptiklarina baktim problem buyuk sanirim bakalim uroloji dru ne diycek
Ama yinede biraz enfeksiyonu yuksek diyip eve gondermelerine kizdim sanki biz birsey bilmiyoruz
Ama drla konustum uroloji druyla gorusun dedi pek birsey yapmadilar acikcasi ama verdikleri ilac iyi gelmis dun gece rahat uyumus
Yaaaaa neden olmuş drun nedediAhh joucum hosgeldin
Kan tahlilinde crp si yuksek cikti canim ama kan degrrleri zaten normalin ustunde
Canim kanser riski var uzerinde sonda var tuvaletini yapamiyor hep enfeksiyon cikiyor gecen sene 1 ay yogunbakimda kaldi entube oldu koah hastasi oldugu icin hastalik gecmisi cok iyi degilYaaaaa neden olmuş drun nededi
Teşekkür ederim canımın içi, inşallah
Geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerim
Cok tesekkur ederim cok sagolunGeçmiş olsun canım. İnşallah içinizi rahatlatacak güzel haberler alırsınız.