- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
GunaydinGunaydin kizlar
Dun gelemedim arkadasa gittim sonra aksam babam rahatsizlandi eve geldigimizde 11 gibiydi butun gun nohut salatasi disinda birsey yememistim gece 1 dilim tb ekmek uzerine avakado sos ve birkac fistik yedim
Bugun insallah daha duzenli gidecegim
Listende ne varsa kap gotur ne olacak kiBugün ünv arkadaşlarla buluşacağız öğlen. Yemek mi olacak kahve mi bilmiyorum. Kahvaltı yapmalimiyim yapmamalı mi onuda bilmiyorum
Diyet yapmak neden bu kadar zor
Dün balığı değiştir bugün başka şeyler valla geriliyorum. Hem para ver hem yeme hem geril
Gunqydin ElhanimGünaydın
Geçmiş olsun daha iyi inşallah
Enfeksiyonu 170 bir haftalik antibiyotik verip gonderdiler ınsallah şifa olur bir yastan sonra saglik gittimi geri gelmiyor inssllah daha iyi olacak.Gunaydinbaba iyidir insallah
Listende ne varsa kap gotur ne olacak ki
Gunqydin Elhanim
AVM de haşlanmış yumurtaGunaydinbaba iyidir insallah
Listende ne varsa kap gotur ne olacak ki
Gunqydin Elhanim
Canım enfeksiyon hastalıklarına görünmenizi tavsiye ederim. Şimdiden randevusunu alın. Çok yüksek çünkü. Hemde o zamana kadar ilacını kullanmış olursunuz. Randevu almak zor çünküEnfeksiyonu 170 bir haftalik antibiyotik verip gonderdiler ınsallah şifa olur bir yastan sonra saglik gittimi geri gelmiyor inssllah daha iyi olacak.
Tesekkur ederim canlar
Yani sana ilginc gelebilir ama ben yanina bi filtre kahve soyler yerdim yumurtamiAVM de haşlanmış yumurta
AVM de haşlanmış yumurta
Gittiğimiz yerde salata vardır. Çorba salata filan inşallah vardır yarın tartı günü
düzenleme yapmıştımYani sana ilginc gelebilir ama ben yanina bi filtre kahve soyler yerdim yumurtami
Etrafin bu kararliigini gorunce seni ciddiye alip sana ayak uydurmaya ve ozenmeye basliyorlar buna emin oldüzenleme yapmıştım
Aaaa kimm avmde haşlanmış yumurta yemiiş kız ne iyi fikirrrYani sana ilginc gelebilir ama ben yanina bi filtre kahve soyler yerdim yumurtami
Sıradışılık en sevdigimAaaa kimm avmde haşlanmış yumurta yemiiş kız ne iyi fikirrr
Canımm geçmis olsunn ne enfeksiyonuEnfeksiyonu 170 bir haftalik antibiyotik verip gonderdiler ınsallah şifa olur bir yastan sonra saglik gittimi geri gelmiyor inssllah daha iyi olacak.
Tesekkur ederim canlar
Istiyosan hertürlü edersinSıradışılık en sevdigim
Hoşgeldin hamişGünnnnoooooooo
Apayrı yaşam sistemini uyguluyorum canım, Aidin Salih in yöntemi, Ahmet Apa nın uygulattınız sistemŞifa olsun inşallah canım. Diyetisyenle mi ilerliyosun yoksa kitapta falan mı yazıyor kimin yöntemi
Nasil gecti cok merak ettim seniApayrı yaşam sistemini uyguluyorum canım, Aidin Salih in yöntemi, Ahmet Apa nın uygulattınız sistem
Gece mide bulantısından uyuyamadım, çok zorlandım, zihnimi dağıtmaya çalıştım ama olmadıİyi geçmiştir umarım. Nasılsın şimdi?
Hemde nasıl bulandıBulanmadı miden dimi
Karaciğer temizliği 1 gün öncesi beslenmeBu nedir tam olarak
Naberr aşkoooHoşgeldin hamiş