Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim, hakkınızda hayırlısı olsun canımGünaydın kizlar ben aradığım evi buldum sanirimmmm çokça dua edin bu ara bana olur mu ?
İnşallah guzelllik .işiniz rast gitsin mutlulukla hallolsun inşallah çıtırcık pıtırcık
Ay saol canm . İnşallah rast gider de aliriz. Bugn 1 30 da gidecez yine detaylı bakacam . Anlaşırsak baslatacaz işlemleri .Çok sevindim, hakkınızda hayırlısı olsun canım
Eee boyle kiloyu verdin sonra? Diyetisyenler sureklilik saglar,senin beslenmeni yasam bicimin haline getirir... Boyle yapip kilo veriliyor sonra normal duzen aile hayati sosyallik derken geri aliniyor ne zamana kadar 4 ten sonra yemeyeceksin?
İyiyim kuzum merak etme tedbir amaçlı dikkat ediyorum. Bugün ağrı azaldi. TeşekkürlerYaa çok geçmiş olsun
Bomba gibiyim, üflesen yere yapışacağımHerkes iyi mi
Su içtiğim kabı ölçtüm 450 ml miş
Canım Simayim seni umutlu görmek çok iyi hissettirdiinsa canımmmm insa berbaeriz 60 gorecegiz benimde boy 168 hedef 60 ama 5er 5 er insa ulasacagim hep birlikte
yarından itibaren insa kaptanım
tesekkür ederim beni sectigin için kaptanım
Afiyet olsun kaptanım Dünya mutfağı takılıyoruz demek bir ben denemedim sanırım bu kırmızı fasulyeyiBen de menümü yazayım
Kahvaltı 14
2 yumurtalı soğanlı kaşarlı omlet
10 çiğ fıstık
3 grissini
Akşam 19
Kırmızı fasulyeli peynirli salata
2 lt su
5400 adım 540 p
Eki Görüntüle 3376720
Elhan Mthn83 Cordelia
İyiyim kaptanim 2 lt suyum bittiHerkes iyi mi
Su içtiğim kabı ölçtüm 450 ml miş
Posali mi süzülmüş mü? Allah kolaylik versinBugün akşam 17:00 a kadar taze sıkılmış elma suyunu suyla karıştırıp içeceğim, en az 1 lt, olmak kaydıyla 3 lt ye kadar içmem lazım
Süreç başladı, inşaAllah başarıyla tamamlarım
Cuma günü tacı giydirecegiz külkedisi kraliçemizeŞimdi buralarda bir kraliçe edasıyla dolassam da evde kül kedisi modundayim
Gidip biraz temizlik yapayım. Sizi önce kendinize sonra birbirinize emanet ediyorum
Yemiyorsuuuuuuun yemiyorsuuuuuuun
Görüşürüz
s i d e l y a mın hatrina pazartesiye izin yazdım tatlım sana strese girme yeter kiElhan s i d e l y a kızçeler çok aktif olamıyom misafirlikteyim çarşambaya kadar tartı yok burda p.tesi bildirim yapamayacağım
Bebeğimsin benim çok ani gelişti gezme işi yoksa hafta izni yazdırırdım yine de dikkatli gidicem amaSidoşumun hatrina pazartesiye izin yazdım tatlım sana strese girme yeter ki
Tamam bitanem önceden haber ettiğin için teşekkür ederim. İdare ederiz Cok çok dikkatli ol inşallah.Bebeğimsin benim çok ani gelişti gezme işi yoksa hafta izni yazdırırdım yine de dikkatli gidicem ama
Katı meyva sıkacağıyla sıkıyorum, her içmede taze taze, her seferinde makinanın gerekli parçalarını yıkıyorumPosali mi süzülmüş mü? Allah kolaylik versin