- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Geçen hafta bölgesel hareketler yaparken dizime bir şey oldu. Belki önemsiz bir şey ama zorlamak istemiyorum. Mesela bugün daha iyi gibi ağrı hafifledi.aynen. ama hata bende. Düzgün ifade etmedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen hafta bölgesel hareketler yaparken dizime bir şey oldu. Belki önemsiz bir şey ama zorlamak istemiyorum. Mesela bugün daha iyi gibi ağrı hafifledi.aynen. ama hata bende. Düzgün ifade etmedim.
Yoo Zeynep gitmiyor galiba yoksaaaaİkiniz de diyetisyenle ilerliyonuz dimi
Onu sen yeAmerikan salatası bol mayonezli
Yok canim ben diyetisyene gitmiyorum daha once gitmistim elimde listem varYoo Zeynep gitmiyor galiba yoksaaaa
Anladim simdi bi diyetisyen muhabbeti gecmisti aklimda oyle kalmis ben de oyle yapiyorumYok canim ben diyetisyene gitmiyorum daha once gitmistim elimde listem var
Nickimin altında ki cümleyi sık sık okuTünaydın mavi çıtırlar kırmızı pıtırlar ve saha kenarinda heyecanimiza ortak olan keşke bende olsam takımlarda diyen sayın seyirciler mutlu huzurlu kacamaksiz bir hafta sonu diliyorum
Evet evet cumaya kadarHaftaya cumaya kadar degilmi cumaya cekelim bence cok sıksam olur belki ama hic yemiyorum oylede olmuyor
S.O.SBen de menümü yazayım
Kahvaltı 14
2 yumurtalı soğanlı kaşarlı omlet
10 çiğ fıstık
3 grissini
Akşam 19
Kırmızı fasulyeli peynirli salata
2 lt su
5400 adım 540 p
Eki Görüntüle 3376720
@Elhan Mthn83 Cordelia
Allah kabul etsin
Teşekkürler baby
Yazdım kenaraBebeğim benim ilk ay hızlı oldu sonuçları cuma verırız artık sanırım hafta ortasına gelıyor umarım hedefıme bu hafta ulaşırım. Sonrasında Şubat için çok uçmadan 3 kilo diyorum hedefim amin inşallah 69 kırılımı zor olabılır benım ıcın bayadır oturmuş bi kilo benım için doğum öncesinde de
Ay bitti Şubat sonu hedefini belirle canım yeni liste yapicamBen yokum sanırım kaptan
Kız İzmir'i biz mi salladik yoksaRap rap rap geliyoruzzzz
Pek bi çıtır olacağızZZZZZ
Rap rap rap yürüyoruzzzZZZ
Kırmızıları dağıtacağızzzzz
Rap rap rap zzayıflıyoruzzzz
Himm geçip gitti artıkDolunay gözüme pişi gibi göründü bu bir işaret dedim simitle geçiştirdim. Suntalarim cilasizdi, uzerinde iki üç çörek otu bir çimdik kinoa vardı
Geçmiş olsun uzun sürmüş öyle dedi bizimkilerDeprem oldu 4.9 İzmir sallanıp duruyorEki Görüntüle 3376750
İçtim 1 bardak. Yemeğimi sindirmem gerekiyor biraz hepsi aynı anda olmuyorKiz kaptan su iciyon mu Mthn83
Biraz dolanıp yediklerimi yerlestireyim sonra suya geçerimNickimin altında ki cümleyi sık sık oku
Kolay gelsin tez bitsinBen bugün yoğunum. Annemlere geçtim. Temizlik var. Kolaylıklar dileyin bana .
Kolay gelsinBen bugün yoğunum. Annemlere geçtim. Temizlik var. Kolaylıklar dileyin bana .
Geçmiş olsun canım İzmir hiç gitmedim ama gönlüm hep orda yaşamak istiyor.Deprem oldu 4.9 İzmir sallanıp duruyorEki Görüntüle 3376750
işiniz rast gitsin mutlulukla hallolsun inşallah çıtırcık pıtırcıkGünaydın kizlar ben aradığım evi buldum sanirimmmm çokça dua edin bu ara bana olur mu ?
kardeşim yazmış, az önce okudumDeprem oldu 4.9 İzmir sallanıp duruyorEki Görüntüle 3376750
Sorun yok İzmir çok sık sallanir zaten de son zamanlarda baya korkutuyorlar büyük deprem gelecek diye o yuzden endiselendim... Yoksa neredeyse her gun deprem olur İzmirdekardeşim yazmış, az önce okudum
Hemen buraya geldim, ne durumdasınız?
Yaa çok geçmiş olsunŞuan gelemiyor. Yürüyüş yapıyorum. Dizimi zorlamak istemiyorum kuzum