- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis olsun canim heryrr sallaniyor yineDeprem oldu 4.9 İzmir sallanıp duruyorEki Görüntüle 3376750
Haslanmis nohutlu peynirli cevizli salata?Gunaydin kizlar
Bugun ogleden sonra arkadasim davet etti kendime uygun birsey yapip gotureyim diyorum salata olarak ne tavsiye edersiniz
Hmm super olur tesekkur ederimHaslanmis nohutlu peynirli cevizli salata?
Hatta bende oglen bunu yapayımm nohut bana cok iyi geliyor ve listemde sıkca olurdu haslanmis nohutlu salata,humuslu soğuk sandvicHmm super olur tesekkur ederim
Misir kornison koysam nasil olurHatta bende oglen bunu yapayımm nohut bana cok iyi geliyor ve listemde sıkca olurdu haslanmis nohutlu salata,humuslu soğuk sandvic
Super olurrrMisir kornison koysam nasil olur
Tüm İzmir' de yaşayanlara geçmiş olsun canım. Deprem kuşagindayiz Allah esirgesin hepimiziDeprem oldu 4.9 İzmir sallanıp duruyorEki Görüntüle 3376750
Canım marul göbeği veya Lahana varsa- afili bir adı vardı unuttum - onu yapabilirsin yogurtluyorsun.Gunaydin kizlar
Bugun ogleden sonra arkadasim davet etti kendime uygun birsey yapip gotureyim diyorum salata olarak ne tavsiye edersiniz
Günaydın kankişim.Günaydın erkenciler
Coleslaw olabilirmiCanım marul göbeği veya Lahana varsa- afili bir adı vardı unuttum - onu yapabilirsin yogurtluyorsun.
Ben sana haber vermeyi unuttum ya kankim şimdi geldim yürüyüşten canım benim
Bence en büyük başarısı insanin
Tembelliğine karşı koymasıdır...
Tembelliğine karşı koy harekete gec her ne istiyorsan her ne içinse...
Az önce dinledim cok iyi
Herkese geçmiş olsun ben yiruyusteydim duymadımDeprem oldu 4.9 İzmir sallanıp duruyorEki Görüntüle 3376750
Canim nohut ve yesil mercimek hasliyorum .tesekkur ederim onerin icinCanım marul göbeği veya Lahana varsa- afili bir adı vardı unuttum - onu yapabilirsin yogurtluyorsun.
Cordiiiş,sen hâlâ bunu cözemedin miiii..Diyet yaptiiiniii belli etmicenkimse üstüne gelemiyor.Yemekle ilgili muhabbetlere deli oluyorum. Şimdi bir tanıdık Tok olduğumuzu söylediğimiz halde Aç mısınız yemek koyayım mı diye 10 kere sorar zaten çayla birlikte pastalar tatlılar işte kuruyemişler kurabiyeler abur cuburlar koyar ve ye diye 20 kere 30 kere söyler. Ya sabır. Lütfen ne olur kaç kez diyorum ben yabancı değilim yemeyecegim. Niye böyle yapıyorlar. Üstelik diyette olduğumu bilerek. Benim evde yapma. Niye senin ev şişmanlatma kampı mi
Günaydin. Ayip olur bence. İkramı yerdim ben olsam,ölçülü tabiGunaydin kizlar
Yok canim ayip olacak bir kisi degil beni yanlis anlamaz bir suredir diyet yaptigimi biliyor ee onlarda yiyebilirler zatenCordiiiş,sen hâlâ bunu cözemedin miiii..Diyet yaptiiiniii belli etmicenkimse üstüne gelemiyor.
Günaydin. Ayip olur bence. İkramı yerdim ben olsam,ölçülü tabi
Evet oColeslaw olabilirmi
Olsun kuzum yürüyüp gelmişsin çok sevindim.Ben sana haber vermeyi unuttum ya kankim şimdi geldim yürüyüşten canım benim
Herkese geçmiş olsun ben yiruyusteydim duymadım
Bu sıralar çok sallanıyor Allah korusun