Kankam covid gibimisin ortalığın salgını mi başka şeyler mi varSagolasin canim
Evet büyük ihtimalle eksik bir şeyler var hep hasta oluyorum cunku
Ebru şallı iyi mi ya ben salona üyeyim ama bebeler evdeyken gitmiyorum evde yapayım bari
Hiç doktora gitmiyorum kasımdaki değerlere baktirsam takviye alsam iyi olacak aslında midem grulduyor çok fenayım
Amin sagolasin
Evet canım hem ağrı hem uyuşma. Ama bence o ağrı boyun fıtığından. Tiroitle bir alakası var mı bilemedim. Çarpıntı ağrı uyuşma yapar dedi doktor tiroit.Sol kolun dada mı agrı vardı çünkü bende bu durum var bende egk çekildi kan tahlili ultrason bişey yok dediler
Cuma tatil değil Artık.Perşembe, Cuma tatil günümüz tatlım.
Ben ebru şallının pilates videolarını yapıyorum. Çok seviyorum. Tavsiye ederim canım. Başlangıç için bir videosu var. 8-10 seans o videoyu yapmayı öneriyor kendisi de.Sagolasin canim
Ebru şallı iyi mi ya ben salona üyeyim ama bebeler evdeyken gitmiyorum evde yapayım bari
Hiç doktora gitmiyorum kasımdaki değerlere baktirsam takviye alsam iyi olacak aslında midem grulduyor çok fenayım
Amin sagolasin
Canım B12 yuksekligi de aynı belirtileri yapıyor. Eğer ilaç kullaniyorsan bı seviyesine baktirEvet canım hem ağrı hem uyuşma. Ama bence o ağrı boyun fıtığından. Tiroitle bir alakası var mı bilemedim. Çarpıntı ağrı uyuşma yapar dedi doktor tiroit.
Senide yoruyorum k.b bilgilenmek istiyorum bende çünkü rahatsızlığımız birbirine benziyor tiroid nedir yani nasıl bir rahatsızlıktır nasıl anlaşıyorEvet canım hem ağrı hem uyuşma. Ama bence o ağrı boyun fıtığından. Tiroitle bir alakası var mı bilemedim. Çarpıntı ağrı uyuşma yapar dedi doktor tiroit.
Eyvah eyvah. Bugün de yatmayı planlamıştim oysaCuma tatil değil Artık.eve geçince duyuru yapayım.
Anladim canim inan doktora görünmeye vaktim yokEvet iyi ama dvdsinden yapiyordum simdi oyle uzun videosu yok galiba...
Kendini ihmal etme
Yok salgın evde çocuklar ve eşimde hasta okulda yok geçse de bitse hastaliklar her kış böyle okuyoruzKankam covid gibimisin ortalığın salgını mi başka şeyler mi var
Yaaa sende varsa linkini atar mısın rica etsemBen ebru şallının pilates videolarını yapıyorum. Çok seviyorum. Tavsiye ederim canım. Başlangıç için bir videosu var. 8-10 seans o videoyu yapmayı öneriyor kendisi de.
Yok ilaç kullanmıyorum canım ama en son verdiğimde bir sıkıntı yoktu B12 deCanım B12 yuksekligi de aynı belirtileri yapıyor. Eğer ilaç kullaniyorsan bı seviyesine baktir
Cuma tatil değil Artık.eve geçince duyuru yapayım.
Canım normalde benim TSH larda sıkıntı yoktu. Değerlerim gayet normal idi. Ama boynumda nodüller vardı. İki kere biyopsi oldum temiz çıktı. O yüzden hep ameliyatı erteledimSenide yoruyorum k.b bilgilenmek istiyorum bende çünkü rahatsızlığımız birbirine benziyor tiroid nedir yani nasıl bir rahatsızlıktır nasıl anlaşıyor
Hastalık ihmale gelmez tatlım. İki minik çocuğun var.Sagolasin canim
Amin sagolasin
En azından beni etiketle26.01.24 menüm
Sabah süt 3 ceviz elma Yulaf kakao
Ara yeşil çay
Öğle karabuğday salata peynir
Ara 3 ceviz
Akşam çorba salata köfte 1 tane turşu (salatalık)
1 kase yoğurt olacak akşam
Elhan kaptanlarin kraliçesi
Cok guzel afiyet olsun canim26.01.24 menüm
Sabah süt 3 ceviz elma Yulaf kakao
Ara yeşil çay
Öğle karabuğday salata peynir
Ara 3 ceviz
Akşam çorba salata köfte 1 tane turşu (salatalık)
1 kase yoğurt olacak akşam
Elhan kaptanlarin kraliçesi
Tamam hocam çok sagolHastalık ihmale gelmez tatlım. İki minik çocuğun var.
Diyetisyen listesi canım sadece 1 dal turşu yedim gerisi listeye uygun. Bide spor yapayım inşallahEn azından beni etiketle
Afiyet olsun canımCuma menüsü ama gayet güzel geçirmişsin.
Geçmiş olsun tekrardan canım benim Allah bizim gibilere şifa versin inşallah benimde şuan hep boynum hem sol kolum çok agrıyorCanım normalde benim TSH larda sıkıntı yoktu. Değerlerim gayet normal idi. Ama boynumda nodüller vardı. İki kere biyopsi oldum temiz çıktı. O yüzden hep ameliyatı erteledim
Bundan üç ay öncesine kadar sıkıntı yoktu. Ama şimdi günlük hayatımı olumsuz etkilemeye başladı. Tekrardan ultrasyona girdim. Doktor boğazın patates tarlası gibi iç içe girmiş bir sürü nodül var dedi. Ameliyat dedi ama benim işim ses ile . Şu an acelesi yoksa yaza kadar bekleyelim dedim. Doktorda tamam dedi. Geçenlerde de kalple ilgili zannettim ama sıkıntıyı değilmiş tiroitten kaynaklı imiş