Canım takımının aritmetik ortalaması alinirken takımınin yüzdesi düşüyor bu şekilde.Ben kilo aldımmotivasyon düşürmeyim gruptan çıktım kendi kendime
Himm iğneyle mi etkili oluyor acabaGeçende paylaşmıştım ya yaptım yaptım yoldan çıkarken hiçte işe yaramadı
Verirsin. Ben de aldım hem de üstüne para veripBen kilo aldımmotivasyon düşürmeyim gruptan çıktım kendi kendime
Çok yedim şu araVerirsin. Ben de aldım hem de üstüne para veripDüşürmezsin motivasyon falan sen de düşme. Burası iyi gelir sana da bırakma bence.
Çok pardon düzeni bozmak istemedim izin alayım o zamanCanım takımının aritmetik ortalaması alinirken takımınin yüzdesi düşüyor bu şekilde.Bildirimini paylastiktan sonra izin alınması daha iyi olur.
Cok guzelkaptanim afiyet olsunElhan kaptansizim kimi etiketleyim
26 Ocak Menü
8.00 Kahve
11.00 Simit, menemen, marul , peynir, zeytin, bir çatal bal , labne
12.00 Kahve
16.00 - 18.00
Mandalina, yarım elma , dört sunta , bir çilekli bar
Kusur bulmak isteyen her türlü bulurmuşun ispatiBacım lavaş dediğin zaten el kadar onun yarisi nedir yavv
Ayy fıstık ezmesi muz ayy bizimle değilsin
Bilmiyorum ki abla ya.s i d e l y a tatlışım Büşra menü yazmaya gelir artık o da geç saati bulabilir. Başka bir kaptan seçebilir misin? Menüler yazılacak artık.
Başka bir fikir takımları birlikte secebiliriz Büşra da kararliysan
Bu gecen paylasilmisti hatta kulaginin burasini deldiren var mi diye sormustum yazacaktim
Çok teşekkür ediyorum aslında tarih de vardı acele çektim çıkmamış 3sim ise giderken atayım hemen demiştim aceleye geldiTatlışım -400 çok güzel.
Geçen Cuma:
Bugün:
Fark:
Etiketler
+
Tartı fotoğrafı( nick, tarih)
Şeklinde yapalım bildirimi
Anladim canim inan doktora görünmeye vaktim yok
Yok salgın evde çocuklar ve eşimde hasta okulda yok geçse de bitse hastaliklar her kış böyle okuyoruz
Yaaa sende varsa linkini atar mısın rica etsem
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner diye menüleri mercek altına alırsın şimcikCok guzelkaptanim afiyet olsun
Kusur bulmak isteyen her türlü bulurmuşun ispati
Sana bırakıyorum kuzum.Bilmiyorum ki abla ya.
Büşra olmadan seçsek isteyip istemediğinden emin değiliz. O zaman ben şuan aktif olan bir arkadaşımı seçeyim
Seni çok bilemedim yorumsuzee bende paylaşayım:)
26 ocak Perşembe
sabah kızımdan kalan bir kaşık kadar patatesli omlet, karım krep
öğlen 1 tabak kuru fasulye, 1 dilim ekmek, kornison turşu
akşam 3 4 kaşık pilav, et kavurmasi
ara öğünde 2 kupa filtre kahve, 2 fincan turk kahvesi , 5 6 adet fındık, 1 soda , 1 litre su
Elhan
Olsun bı hatırlatayım dedim duyanlara duymayanlaraBu gecen paylasilmisti hatta kulaginin burasini deldiren var mi diye sormustum yazacaktimffestinalente paylasmis
Bak pişman oluyormuşsun kafa kabul etmiyor demek “ben kilo vereceğim” moduna giriyor işte ya “amaann ne olacak” deseydi ?Çok yedim şu arayiyorum da yiyip pişman oluyorum moddayım
İsterim