Allah şifa versin canımKızlar midem çok kötü
Hastayım hala ağzımın tadı yok
Sabah kahvaltıyı bile zor yaptım
Eşim ye diyor yiyemedim daha fazla
Günü kapatıyorum
Sabah
3 sucuk
2 dilim ekmek
2 kaşık zeytin salatası
Domates
Kirmizi biber
Öğlen
Cennet hurması
3 4 cilek
Elhan patimsilizm
yaaa aşkolsunnn, sen sağlıklı ve güzel besleniyorsun, kendine güzel bakıyorsun o yüzden üzüleceğin hiçbir şey yokBu hafta eksi göremedim casminim.
Evet kuzum bugünden başlıyoruz. Perşembe tatil.Cordelia bugün spor alınıyor mu?
Benden yana mıEst. bitanemyaralıyım dertliyim
Yok kuzum niye senden yana olsun.Benden yana mıyoksa senden yana bi yara yok maşallah
Perşembe, Cuma tatil günümüz tatlım.Cordelia bugün spor alınıyor mu?
Perşembe, Cuma alınmıyorSadece Perşembe alınmıyor galiba
Canım sporda adım zorunluluğu yok . İsteğe bağlı .Cordelia Perşembe, cuma spor yok.
Menülerde kaptanini ve beni etiketliyorsun.
Cordelia cığım sen Evanın hangi videosunu yapıyorsun acaba? onu da listeme eklemek istiyorum... Ufaktan Ebru Şallı skinny fit e başlayım diyorum bi ara onu yapmıştım bacaklarım acayip sıkılaşıp alt karnım dümdüz olmuştu
Oynatma listeme ekledim teşekkür ederim
Ben evanın bir sürü videosunu yapıyorum. Bu videoyu sporda tecrübeli olanlara öneririm.
Maviş kaptani bekliyoruz canım.
Her türlü ulaşmaya çalışıyorum kuzumhani nerdeee kaptanım, menü için bekliyorum
O dediyse doğrudur. Cuma günü ben bildirim yapmıyorum.
Sagolasin canimGeçmiş olsun canım
Evet büyük ihtimalle eksik bir şeyler var hep hasta oluyorum cunkucanım sen toparlayamadın bi türlü sanki kan değerlerin yerinde mi?
Ebru şallı iyi mi ya ben salona üyeyim ama bebeler evdeyken gitmiyorum evde yapayım bariCordelia cığım sen Evanın hangi videosunu yapıyorsun acaba? onu da listeme eklemek istiyorum... Ufaktan Ebru Şallı skinny fit e başlayım diyorum bi ara onu yapmıştım bacaklarım acayip sıkılaşıp alt karnım dümdüz olmuştu
Hiç doktora gitmiyorum kasımdaki değerlere baktirsam takviye alsam iyi olacak aslında midem grulduyor çok fenayımGeçmiş olsun canım.Kaninda enfeksiyon olmasın kuzum. Tekrar bir doktora görünsen.
Yediklerin şifa olsun.
Amin sagolasinAllah şifa versin canım
Evet iyi ama dvdsinden yapiyordum simdi oyle uzun videosu yok galiba...Sagolasin canim
Evet büyük ihtimalle eksik bir şeyler var hep hasta oluyorum cunku
Ebru şallı iyi mi ya ben salona üyeyim ama bebeler evdeyken gitmiyorum evde yapayım bari
Hiç doktora gitmiyorum kasımdaki değerlere baktirsam takviye alsam iyi olacak aslında midem grulduyor çok fenayım
Amin sagolasin
Sol kolun dada mı agrı vardı çünkü bende bu durum var bende egk çekildi kan tahlili ultrason bişey yok dedilerTeşekkürler canım benim
Evet ağrı uyuşma hepsi tiroid kaynaklı dedi canım
Canım liste bayağı uzun ama hangisi direkt kardiyoloji ile ilgili bilemiyorum. Ekg çekildim ilk başta sonra efora girdim. Orada sıkıntı gördüm dedi doktor. Geçen cuma da ilaç verildi kolumdan tomografi çekildim. Bugün sonuç çıktı.
Bitkisel beslenme derken.