Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayet güzel canım mutlu ol. Haftaya çok daha güzel olacakElhan
patimsilizm kaptanım bu hafta -2kg ile gelicem demistim ama sonuç bu
Gecen cuma 103.25 kg
pazartesi 103.30 kg
Bugün 101.95 kg
Fark -1.400 gr
Eki Görüntüle 3376256
ben de çarşamba 59.9 çıkıp yas tutmaya başlamıştım sen demiyormusun vücut kendi ritmini buluyor en iyisini o bilir düzenler diye kendin içinde böyle düşün lütfenHafta içi hep dediğin gibi oldu. 69 - 68 - 69 oldu bu sabah eski haline döndü ama hedef çok uzaklarda kaldı.
İnşallah haftaya 67' lere adım atarım. Garibin umudu bitmiyor.
Harikasın canım bende 101 i görmeyi istiyordum zma hala 104 de dolanıyorumElhan
Gecen cuma 103.25 kg
pazartesi 103.30 kg
Bugün 101.95 kg
Fark -1.400 gr
Eki Görüntüle 3376256
Papatyacim benim güzel çiçeğimElhan ım
Buradakı tartıya göre
Pazartesı 70.6
Cuma 70
Fark -600
Evimde olmama rağmen güzel bi hafta geçirdim çok şükür ki pzrtesi kendi tartımdan bildirimlerle devam ederiz gruplara gırmek istiyorum bu hafta
Yaa o kadar ilacaGeçen cuma günü : 106.1 kg
Bugün : 104.5 kg
Fark - 1.6 kg
Elhan Cordelia ffestinalente
Eki Görüntüle 3376258
Mutluyum tabi tabi cnm aynen isinmaydi bu hafta nasılsınGayet güzel canım mutlu ol. Haftaya çok daha güzel olacak
çok çok tebriklerrrr güzel bir başlangıç oldu senin içinde bi kanto patlatayım içimden ayh ay ayyhhElhan
Gecen cuma 103.25 kg
pazartesi 103.30 kg
Bugün 101.95 kg
Fark -1.400 gr
Eki Görüntüle 3376256
Ben ekmek yedikçe kilo veremem bunu biliyorum diyetisyene de diyorum ama anlamıyor bi dahaki kontrolde konuşacak tekrardan
Maşallah ama güzel vermişsin bu hafta 2 haftaya görürsün bazen duruyor sonra tekrar gidiyor merak etmeHarikasın canım bende 101 i görmeyi istiyordum zma hala 104 de dolanıyorum
Bu eksi de çok güzel canım tebrikler. Sağlıklı hayata niyet ettin ya daha çok eksiler göreceğiz inşallahElhan
Gecen cuma 103.25 kg
pazartesi 103.30 kg
Bugün 101.95 kg
Fark -1.400 gr
Eki Görüntüle 3376256
Teşekkür ederim kapatanimmçok çok tebriklerrrr güzel bir başlangıç oldu senin içinde bi kanto patlatayım içimden ayh ay ayyhh
Abla belki haddim değil ama bikaç şey söylemek istiyorum. Şimdi sen 70 lerden 60 lara geçiş yaptığın için vücut tabiki tepki gösteriyor eski düzenini kolay kolay değiştirmek istemiyor yani şu an eksiliyorum diye kendini kitlemiş durumda. Ama sen inat ettikçe vücut bunu kabullenecek ve bi anda hızlı eksiler görmeye başlayacaksın. Belki bi hafta belki on gün sürer kişiden kişiye değişir ama mutlaka eksilecek çünkü hem çok spor yapıyosun hem de az kolarili besleniyorsunBu hafta ara verecektim niye eksi gelmedi .
Çok cok ozendigim bir hafta gecirmiştim. Başka ne yapabilirim bilmiyorum tatlışım.
Amin ablacım aynen çok şükür gitti gidecek eski modumu yavaş yavaş yakaliyorum merak etmeBu eksi de çok güzel canım tebrikler. Sağlıklı hayata niyet ettin ya daha çok eksiler göreceğiz inşallah
Canım test sonuçların çıksın diyetisyene de gösterirsin.Ben ekmek yedikçe kilo veremem bunu biliyorum diyetisyene de diyorum ama anlamıyor bi dahaki kontrolde konuşacak tekrardan
Kortizonlar geden haftaydı canım ama odemim vok fazla hasimato var glutensiz beslenmeliyim diyorum yok ille ekmek yiyeceksiniz ekmek kilo yapmazmışYaa o kadar ilaca
Aynen canımCanım test sonuçların çıksın diyetisyene de gösterirsin.