- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
Gene de bir deneyeceğim ben sipariş veriyorumBenim bunyem hassas olmadigi icin bir sorun yasamadim artik eskisi gibi degil diyetisyenler diyete destek olarak takviye veriyorlar krom , bromelain vs gibi
Benim bunyem hassas olmadigi icin bir sorun yasamadim artik eskisi gibi degil diyetisyenler diyete destek olarak takviye veriyorlar krom , bromelain vs gibi
Tesekkur ederim canimAllah kabul etsin cicek Zeynepmis gibi olmus
Eline koluna sağlıkCuma bildirimlerimizi yarın saat 13.00' a kadar fotoğrafli tarih nick belirterek yapmanızı rica eder bol eksili bir güne uyanmanizi dilerim.
Geçen Cuma:
Bugün :
Fark :
Kaptan etiketi/Elhan
Bildirimler yukarıdakigibi yapıldıktan sonra yarışmaya katılmak istiyorum / istemiyorum diye belirtirseniz sevinirim
Masterfit Yarışması 101. Etap 19.01 26.01 Fark Yüzde Kırmızı Takım ffestinalente KAPTAN 107.6 Ellssa 68.1 Mthn83 75.3 @Jasminium84 60.95 @Diykon2142 59.55 zeyneppk 78.1 @arwengsd 60.35 @Busra196 72.5 Cordelia TRANSFER 82.05 @MrsMuffin 76.4 @Ysmnondr 86.15 LenaG 112.5 @sara_28 106.1 @serap911 78.35 @Deltavealfa 67.55 @Diyettenvzgctm-olmuyo 70.0 Mavi Takım patimsilizm KAPTAN 59.3 @Elagozlu TRANSFER 60.6 Elhan 68.7 @HuzuRRR 72.2 @s i d e l y a 67.05 @FitVenus 62.65 @Nergis 35 65.2 @Tesnim1903 71.8 aypare ackerman 60.85 @Lavinia_98 72.3 gezegenfeza 71.0 @badem000 72.9 @soffty 57.55 @Beth18 61.7 @inci-zehram 69.9 @Efenin_Annesi 103.25 @tomrs 67.8 HAZIRLIK @Papatyamaviss 70.05 @Aomine Daiki 67.0 @60kiloyum 89.2 @uranus35 63.05 @Ruveyda- 58.6 59.1
Naber?Hapi yutup az su tuketince etkiliyor olabilir
Bebiki durmuyor galibaBizim kaptanimiz nerelerde eskiden biz surekli gaz verirdik takima
Olabilir diyet yapmayinca etki beklemekte yanlis bol su iceceksin dikkat edeceksinHapi yutup az su tuketince etkiliyor olabilir
Oda rehavete kapilmasindaBebiki durmuyor galiba
Allah kabul etsin. İnsallah gider ödemler.Bugün gündüz oruçtum. Akşam ezanından sonra açlığa niyet ettim.
Menü yok bugün.
Cuma 68.1 i görünce pazartesi kilomun 69.9 olduğunu hatırladım. Umarım yarın gider tüm artılar üstüne kilo da veririm. Çok amin.
Afiyet olsun Saracıgım.Menümü yazayım
Sabah
Bir tane haşlanmış yumurta
Bir tane hindi füme
Birer domates ve salatalık
Bir dilim çiya tohumlu tam buğday ekmeği
Bir dilim peynir
Şekersiz çay
Öğle
8 yemek kaşığı pırasa yemeği
Bir kase yoğurt
Ara
Bir orta boy elma
Bir orta boy muz
10 tane çiğ fındık
Akşam
Haşlanmış tavuklu salata
Bir bardak kefir
Su 3.5 litre spor 45 dakika tempolu yürüyüş ve 15 dakika leslie
Elhan Cordelia ffestinalente
Afiyet olsunnMenum
Sahur
Tb ekmeginden kasarli tost
Iftar
1 kase mercimek corbasi
4 yk yogurtlu köz. patlican biber salatasi
2 yk nohutlu bulgur pilavi
Su 1 olur heralde yarinda oruclu olacagim insallah gece yiyebilirim
Elhan ffestinalente
Salidan beri sıkı tutuyorum ama kaçacak yer buluyor yinedeSen hedefne ulasamadin diye mi ulasamadik yoksahadi bi el ativer bize yaa ciddiye alalim artik bu isi
Banada probiyotik verdi kronik hale gelmeye başladı bu WC işiBenim bunyem hassas olmadigi icin bir sorun yasamadim artik eskisi gibi degil diyetisyenler diyete destek olarak takviye veriyorlar krom , bromelain vs gibi
Valla benim coskum devam ama diyorum ya benim arkadaslarda standart kisiler etiketliyorSalidan beri sıkı tutuyorum ama kaçacak yer buluyor yinede
Geçen haftaki zafer coşkusu kimsede yok bu bir gerçek ama gerçekten listelerle ilgilenen onemsiyen arkadaşların olması mutluluk verici
Sabaha kadar WC beklesem yine olmaz gibi ama evrenden umudumu kesmeyeyim
Vazgecmek yok sakın. Ben kirazsapi cayi ile kayisi cayini beraber iciyorum wc sorunun varsa ertesi gun guzel eksi geliyor bu hafta bende bir aksam cozuttum ama olsun onumuze bakicaz toparliycaz yoksa hep şişkomu olucaz bu bizim kaderimizmi degil yaza guzel kiyafetler giyicez demiSalidan beri sıkı tutuyorum ama kaçacak yer buluyor yinede
Geçen haftaki zafer coşkusu kimsede yok bu bir gerçek ama gerçekten listelerle ilgilenen onemsiyen arkadaşların olması mutluluk verici
Sabaha kadar WC beklesem yine olmaz gibi ama evrenden umudumu kesmeyeyim
Kaptanimi etiketli yorum ama ondan ses çıkmıyor.Valla benim coskum devam ama diyorum ya benim arkadaslarda standart kisiler etiketliyor
Yok canım vazgecmiycem yarın 75 küsur de olsa kabul.Vazgecmek yok sakın. Ben kirazsapi cayi ile kayisi cayini beraber iciyorum wc sorunun varsa ertesi gun guzel eksi geliyor bu hafta bende bir aksam cozuttum ama olsun onumuze bakicaz toparliycaz yoksa hep şişkomu olucaz bu bizim kaderimizmi degil yaza guzel kiyafetler giyicez demi
Olsa dükkan senin, biraz şekerli bir sebzegillerdenvalla patates sayılırsa olur. akşama etli patates varo da sebzegillerden