Tamam bitanemtamam siz bi kullanında... Ben de çok kolay mineral kaybı oluyor o yüzden tereddütte kaldım. Yorumlarda da genelde düşük puanlılara bakarım orada da pek hoş şeyler yazmamışlar siz yine de dikkatli olunananas alacağım ben marketten haftasonu. Doğal bromelain
Sen kendi kendine ediyorsun ama kendine gel geri donulmeyecek seylerle ugrasip durursun sağlık bu dikkat et lutfen boğaz yeme icme nereye kadar...hipoyu hepten hoplattı
Amin canım . Hepimizin duaları kabul etsin rabbim amin. Unutmam hele seni unutmak mümkün değil güzelim . Arada uğrarım inşaAllah bütün mesajları okuyamıyorum malesef arada bir bakıp çıkıyorum . Kendinize cici bakın
Sende iyi bak canimAmin canım . Hepimizin duaları kabul etsin rabbim amin. Unutmam hele seni unutmak mümkün değil güzelim . Arada uğrarım inşaAllah bütün mesajları okuyamıyorum malesef arada bir bakıp çıkıyorum . Kendinize cici bakın
Günlere takılmaBen bugün evde tartıldım ama geçen p.tesi diyetisyende tartıldım. O gün benim tartım arasında 1.5 fark vardı. Orda 112.2 çıktım eve geldim (hiçbirşey yemeden) tartıldım. Ben 113.7 çıktım. Bu sabah 114.4 çıktım.
Gerçekten gözlerime inanamadım
Motivasyonumu kaybetmemeye çalışıyorum. Yine o ben budan sonra böyleyim döngüsüne giremem.
Hemen kendime ördüğüm 40 beden kazağımı astım dolabın önüne o kadar severek inanarak ördüm ki giyeceğim ben o kazağı
Canım ilk sen kez yorum yaptım.senin bildiğini değiştirmiyorsun dediğin şeyler: tamamen diyete tam adapte olamamış halimle yediğim şeyler. o beslenme zaten diyete uygun değil.
canım ben normalde hangi beslenme şekliyle zayıflayacağımı biliyorum. bana 2 öğün ve belki 1 ara ile karatayımsı uyuyor. karatayımsı derken yani; buğday yok ya da az miktarda atalık tam buğday unları ve glutensiz glisemik indeksi düşük tahıl unlarıyla yapılmış ekmek türlerini içeren beslenme şekli uyuyor. benim için en ideali ve uygulanabilir olanı bu.
işte bu menüde zaten diyetle alakasız. işyerinde yemişim belli. hergün mutlaka pilav, makarna, bulgur pilavı çıkıyor. ana yemek çok güçlü olmayınca da mecbur yiyorum bunları.
bu menüde aralarda börek, simit var. mutlaka biri ikram etmiştir ben de zaten tam adapte olamadığım için yemişimdir.
iki defa da çikolata yemişim. bol karbolu bir menü olmuş.
çok daraldığım zaman menü yazmadan devam etmek istiyorum. o nedenle çıkıyorum. bazen menü yazmamak iyi geliyor.
ama bu haftayı kendime ayırdım. baştan iyiydi ama 2 gündür dağınık yiyorum. tokluk şekerim çok düşüyor. o da beni tatlıya itiyor.
yorum yap canım sorun değilCanım ilk sen kez yorum yaptım.
Allah kabul etsin canım.Amin canım . Hepimizin duaları kabul etsin rabbim amin. Unutmam hele seni unutmak mümkün değil güzelim . Arada uğrarım inşaAllah bütün mesajları okuyamıyorum malesef arada bir bakıp çıkıyorum . Kendinize cici bakın
Dediğim gibi kendimden çok istiyorum. Bunu bilyorum yap canım sorun değilişyerinden yemiyorum artık. öğünlerimi planlayacağım bakalım. kafamda bir şeyler var.
Masterfit Yarışması 101. Etap | 19.01 | 26.01 | Fark | Yüzde |
---|---|---|---|---|
Kırmızı Takım | ||||
| 107.6 | |||
| 68.1 | |||
| 75.3 | |||
| 60.95 | |||
| 59.55 | |||
| 78.1 | |||
| 60.35 | |||
| 72.5 | |||
| 82.05 | |||
| 76.4 | |||
| 86.15 | |||
| 112.5 | |||
| 106.1 | |||
| 78.35 | |||
D Deltavealfa | 67.55 | |||
@Diyettenvzgctm-olmuyo | 70.0 | |||
Mavi Takım | ||||
| 59.3 | |||
E Elagozlu TRANSFER | 60.6 | |||
| 68.7 | |||
| 72.2 | |||
| 67.05 | |||
| 62.65 | |||
| 65.2 | |||
| 71.8 | |||
| 60.85 | |||
| 72.3 | |||
| 71.0 | |||
| 72.9 | |||
| 57.55 | |||
| 61.7 | |||
| 69.9 | |||
| 103.25 | |||
| 67.8 | |||
HAZIRLIK | ||||
| 70.05 | |||
| 67.0 | |||
| 89.2 | |||
| 63.05 | |||
@Ruveyda- | 58.6 | 59.1 |
Afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar gelelim fasulyenin faydalarına
Sabah kahvaltısında
1 bardak sade kahve
1 adet lifalif granola
Öğlen 13 00
1 adet levrek fırın
Yanında 1 minnacık fırın patates
Saat 15 00
1 fincan kahve ve 2 kare çikolata
Şimdi biraz bitki çayı içerim karnım bir tok.
Su 1.5 olmak üzere
Biraz adım atacağım
patimsilizm Elhan
Mis misİyi akşamlar kızlar gelelim fasulyenin faydalarına
Sabah kahvaltısında
1 bardak sade kahve
1 adet lifalif granola
Öğlen 13 00
1 adet levrek fırın
Yanında 1 minnacık fırın patates
Saat 15 00
1 fincan kahve ve 2 kare çikolata
Şimdi biraz bitki çayı içerim karnım bir tok.
Su 1.5 olmak üzere
Biraz adım atacağım
patimsilizm Elhan
Çok güzel bir perşembe menüsü olmuş25 Ocak Menü
8.00 Kahve
Minik bir portakal
12.00 Kuruyemişli lifalif , çay
14.00 Kahve
17.00 Yoğurtlu kabak yemeği , salata ,bir wasa, ayran
İki litre su
patimsilizm
AmiiiiiiiinnnnnnMis misbol eksiler getirsin canim