Dolapta kokmazBenimde akşam komşum cevizli incirli tarçınlı kek göndermiş
Bugün de çekirdekli simit ve cevizli poğaça aldım arkadaşlara 1 tane arttı dolabımda buram buram kokuyor
Yarın pisirsin bari yazık bana deAnnem lahana sarmasi yapiyor aksama yiycez
Ben hakkimi ayiricam yarin affetmiycem
Bak bende ayni yapiyordumAnnem lahana sarmasi yapiyor aksama yiycez
Ben hakkimi ayiricam yarin affetmiycem
Hazirlamis birazdan gidicem saricaz dedim haftaya yapsaydin ama hazirlamis gec kaldimYarın pisirsin bari yazık bana de
Hayır düzen bu degistirilmez sen degiseceksinYarın pisirsin bari yazık bana de
O kadar misafire kalabaliga ragmen tebrikler citircik pitircik BüşraGünaydın kizlarnasılsınız ? Ben bugün güzel bir eksi gördüm çok şükür,çok mutluyum
Evet kuzum ama yeme duzeninimi hiç bozmadım . Uzun zaman sonra sadece incecik bir dilim oğlumun pastasından yedimO kadar misafire kalabaliga ragmen tebrikler citircik pitircik Büşra
Sabrinin sonucuEvet kuzum ama yeme duzeninimi hiç bozmadım . Uzun zaman sonra sadece incecik bir dilim oğlumun pastasından yedim2 haftada 1 kilo verebilmistim eskiye oranla bayağı durmuştu. Çok mutlu oldum
Aynı şeyi bende düşündüm yani yazmayıSabah yazacaktım bir arkadas çocuğunun hamburgerini yediydi. Paket yaptır diyecektim isabet oldu kuzum. Bunu profil resmi yapmak lazım. Hatta ilk sayfamıza asalım.
Bakin her günüm imtihan... Komşu hayır pişisi yapmis buram buram kokuyorkokladim bitti suyla doldurdum midemi
Eki Görüntüle 3375781
çok sevindim testi yaptırmana inşallah alerjilerden bu şekilde kurtuluruzTatlım siparişim tamamdır.
sara_28 biitest' ini de yaptirmaya karar verdik.
Eşim sabah bir capsten bahsetti bana.
Kadın eşine demiş ki:
Seni maddi manevi zarara uğratan kim varsa hayatından uzaklaştır.
Adam karısını engellemiş.
Engelleyecek beni
Kulüp masraflı olmaya başlamış
amin canım hepimizin yolları çiçekler gibi güzel olsunYolun mis gibi taze çiçeklerle bezensin günaydın Saracim.
İradeni kutluyorum tatlım.Bakin her günüm imtihan... Komşu hayır pişisi yapmis buram buram kokuyorkokladim bitti suyla doldurdum midemi
Eki Görüntüle 3375781
Kıyafet dolabı iş yerindeDolapta kokmazunut onları cıssss
Sizde öyle mi bilmiyorum ama ben bu hafta sonu aile sofrasında oluyorum o yüzden toplu yemeklerde olmak benim için önemli o yüzden dedim yoksa kendi düzenin aynenHayır düzen bu degistirilmez sen degiseceksin