- 16 Mart 2008
- 45.718
- 223.051
Sıkı giyin tatlışım. Keyifli gezmeleriniz olsun Sicak burası ne giyecegimi şaşırıyorumHimm mola diyorsun
Bende dağ taş geziyordum. Ve buralar coiok soğuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıkı giyin tatlışım. Keyifli gezmeleriniz olsun Sicak burası ne giyecegimi şaşırıyorumHimm mola diyorsun
Bende dağ taş geziyordum. Ve buralar coiok soğuk
Tekrar bakayımMuzun kendisi sanirim
Tahinde guzel olur benimde herseye tahin koyma istegiTekrar bakayım
Cilala cilala yoksa nasıl 65 lerı görelimmmİyi iyi papatyacik da bizdenmiş
Hele bir misafirliğin bitsin.
Sopami cilalayim .
Muzun ucu görünüyor ama diğer kısım beyaz anlayamadım kiTahinde guzel olur benimde herseye tahin koyma istegi
Allah'ım bu model yarışmacılar gönder bizeCilala cilala yoksa nasıl 65 lerı görelimmm
Yok ben tahinciyim pekmez bal aklima gelmezMuzun ucu görünüyor ama diğer kısım beyaz anlayamadım ki
Tahin ölçülü harika olur tatlım
Pekmez , bal koyalım diyeni fururim
OlurTamam sadeler senin cikolatalilar benim olsun
yok kaptanım muz ve kakao sadece... ama labnede güzel giderAfiyet olsun kaptanım. Beyaz olan labne mi kostebek pasta niyetine güzel gider.
hahaha salata da bendenUyandım baliklarimi tuttum şimdi pişirmeye gidiyor kuzum
olmaz mı bi süre uzak duracağım kendilerinden o yüzden evde ki tahin pekmezin hepsini kurabiye yaptımTahinde guzel olur benimde herseye tahin koyma istegi
Canım kankişim papatya çayı, melisa iyi gider . Dikkatli ol lütfenBen yaklaşık 4 gündür acayip şiş ve gerginim gerçekten evde terör estiriyorum resmen
Aynı kahvaltıyı etmişiz bugün
Gibiyim ' den niye korkuyorumYemicem. Zaten cidden tok gibiyim
Oooo çok güzel bitanemmm. Beş saat sonra kabak yiyeceğim, sonrasında probiyotik yoğurdum var inşallah Sende ne var.Aynı kahvaltıyı etmişiz bugün
Bugün öğlen oynanıyorum resmen
Kabak sote salata yoğurt
Afiyet olsun ablacımOooo çok güzel bitanemmm. Beş saat sonra kabak yiyeceğim, sonrasında probiyotik yoğurdum var inşallah Sende ne var.
Bugunumuz güzel bitsin .
Benimde akşam komşum cevizli incirli tarçınlı kek göndermişBakin her günüm imtihan... Komşu hayır pişisi yapmis buram buram kokuyor kokladim bitti suyla doldurdum midemi
Eki Görüntüle 3375781