Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ah be Elhan, valla üzüldüm ama mesajin betimlemeli, hoş olmuş, gülümsetti beni🤭 cidden acayip bi kriz geliyor, hani kriz az olsa tutabilicem. Tabiri caizse gözüm dönüyor. Baska cikolatalar vardı, aklima Cordelia Cordelia da geldi ve yemedim.🤭 En az hata ile gitmeliyim, cunku var ya bana bi ödem olursa en en az 1 hafta gitmiyor, yapisip kaliyor. Hani baskalarinda genelde 1 kg eksi arti degisir ya gunluk. Bende o olmuyor iste. Acayip dikkatli olmam lazim. Yoksa mahfolurum.
Mahfolmamani diliyorum🙏🏻😂 bu qrada massimonun kruvasanini denedin mi hic harikadir🤤😋😂 gerci pek bulunmuyor artik iyi ki bulunmuyor🥹🫠 cikolata hangisi?
 
Elhan ablan da senin gibi hatta daha berbat. Gün içinde iki litre su içiyorum ya bir litresi gidiyorsa biri bir gün bedenimde geziyor. Ödem de aynısı dün bir servis kaşığı bulgur pilavı aldım tabağına iki yemek kaşığı kadardı bugün +500 dü tartı . Gün içinde mi gider cumaya kadar mı keyfi bilir. Şu diyeti çift dikiş gidiyorum. Ama savaşıma devam ediyorum. Önüme bir şey geldiğinde veya aklıma düştüğünde yok demeyi öğrendim. Kriz demezler bizim oralarda pisbogazlik derler. Kendine bu konuda çok kizmalisin. Üzülmek iyidir zaten başka türlü nefis terbiyesi kolay mı . Zayiflayacagiz başka çare yok. Kaçip gider pes edersen küserim sana. Geldiğinde merhaba dersen imoci atarım konuşmam. Artık dirayetli ol kuzum. Ben yaşlara geldiğinde kuş gibi hafif ol bol bol gez. Oturup da bu kiloları nasıl vereceğim diye vakit kaybetme. Zaten menopoz olacaksın yediğin bir gram beş gram olarak dönecek sana ..Buralarda durum böyle diyim yani :KK14:
Dimi adını kriz ve yeme atagi koyduk kibarlastirdik,kibarlasinca normallestirdik. Haklisin pisbogazlik bu.
 
Verimli bir uykudur inşallah. İhtiyacın varmış. :KK60: Bundan sonrasi enerjik geçsin inşallah Lisbethcim. :dua::KK200:

günaydın o zaman sana :KK50:6-7 saatten sonra yatak bana fena batıyor yaa ne güzel bu kadar uzun yatabiliyorsan :KK51: pazar günü bile 7 de ayaktayım:KK48:
Gece mama vermeye kalkıyorum birkaç kere 1 tanesi elden yiyor eşek sıpası yoksa asla yemez bir kere alıştıralım dedik burnumuzdan geldi 🤣
 
Dünki menüm
Sabah12.30
1 dilim tb ekmek 1 haş. Yumurta
2 dilim kaşar peyniri 1 çatal nutella
Ara17.30 1 portakal
Akşam20.00
1 kase yüssük çorbası 1 lokma beyaz ekmek
Su 2 lt
30 dk leslie boosted 300 p
20 dk cardio 200 p
10 dk bölgesel 10 p
50 squat 50 p Elhan Elhan patimsilizm patimsilizm Cordelia Cordelia
Ben olsam bu menuyle acikirdim
Mesela araya nutella kaktirmak beni aciktirir sonra portakali tek basina yemek illa yaninda ya kuruyemis yada sütlü biseyler olacak🫠

Sporun ve herseyin yolunda gorunuyor 🌸🫶🏻
 
Dukkanda Canan Karatay dinliyordum bi an musteri gelince videoyu durdurdum. Sonra bu manzarayla karsilastim. Canan hocanin en tatli fotosu bu olabilir shjkl cikelat falan yiyenlere bunu atalim😂 Elhan Elhan kaptanim top sende😂
1000052364.jpg
 
Dünki menüm
Sabah12.30
1 dilim tb ekmek 1 haş. Yumurta
2 dilim kaşar peyniri 1 çatal nutella
Ara17.30 1 portakal
Akşam20.00
1 kase yüssük çorbası 1 lokma beyaz ekmek
Su 2 lt
30 dk leslie boosted 300 p
20 dk cardio 200 p
10 dk bölgesel 10 p
50 squat 50 p Elhan Elhan patimsilizm patimsilizm Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canım 😘 Yüssük çorbası hamurla yapılıyor değil mi yakaladim seni :KK53: hatuncum hamura doymamış bir de bir lokma beyaz ekmek yemiş :sinirli:
Allah'ım yüreğime inmeden sporlara indim neyse ki :KK54:sporlarin yüzü gözü suyu hürmetine hadi affettim seni :KK60:
Ne güzel sporlar bunlar maşallah 🧿❤️ yukarıda bir sebze çorbası olaydı var ya yıkıp gecerdin bugün :işsiz:
 
X