- 23 Haziran 2019
- 8.928
- 39.483
Selam nasılsınselam kızlarrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam nasılsınselam kızlarrr
çok şükür canım iyiyim. dinlenmeye çalışıyorumSelam nasılsın
Haşlanmış patates olduğu için mantı var yoksa kolay kolay yapmamAfiyet olsun evdekilere.
Tatlım mantı keyfinize nane olmak istemem ama yapmaya yapıyorsun tam buğday unu, kepekli köy unu veya ruşeymli olanlardan da kullan canısı. Onlar da sağlıklı beslensin
geçmiş olsun beynimin midesi bulanıyor tabiri çok hoşuma gittiSelamlar.
Biraz migren atağı tuttu beni. Kafam dalgalı. Git gelli. Değişik. Bu havalar mahvetti beni Beynimin midesi bulanıyor gibi. Bir sürü de düşünce var kendime kalbime beynime ferahlık dileyerek ayrılıyorum.
Her yeme isteği atıştırmalık olarak adlandırdığımız ataklar öncesi büyükçe bir bardak su içelim. Hem az yeriz hem diyette olduğumuzu unutmayız hem de su yani iyi gelir bünyeye
Bu mendiller boşuna sallanmiyor benceselam kızlarrr
Selamlar Rüveydacim.Selamlar.
Biraz migren atağı tuttu beni. Kafam dalgalı. Git gelli. Değişik. Bu havalar mahvetti beni Beynimin midesi bulanıyor gibi. Bir sürü de düşünce var kendime kalbime beynime ferahlık dileyerek ayrılıyorum.
Her yeme isteği atıştırmalık olarak adlandırdığımız ataklar öncesi büyükçe bir bardak su içelim. Hem az yeriz hem diyette olduğumuzu unutmayız hem de su yani iyi gelir bünyeye
leslie ye başla fulyacım ben her akşam yapıyorum iyi geliyorkaç zamandır evde leslie yapmıyorum. bir ara mezdekeyle oynuyordum onu da unuttum. azcık kıpırdamak lazım
benim başım kelmi bende katılırım halayaBu mendiller boşuna sallanmiyor bence
Hadi eşlik edeyim
Selaaaaam tatlışımmmmm
Tatlım elimde çikelat yok ekmekli var .Dukkanda Canan Karatay dinliyordum bi an musteri gelince videoyu durdurdum. Sonra bu manzarayla karsilastim. Canan hocanin en tatli fotosu bu olabilir shjkl cikelat falan yiyenlere bunu atalim Elhan kaptanim top sende
Eki Görüntüle 3375227
Ooooo güzel haberler çığ gibi büyüyorbenim başım kelmi bende katılırım halaya
Tam aradığım testgıda intölerans testi yaptırdım kızlar sonuçlarını merakla bekliyorum bakalım neler yaramıyormuş mideye ve bağırsaklara alerjilerin sebebinide buluruz belki
Yerim ben ablamın mimikleriniBunlar da çok tatlı oldu kullanalim bunlari
Eki Görüntüle 3375238 Eki Görüntüle 3375239 Eki Görüntüle 3375240 Eki Görüntüle 3375241 Eki Görüntüle 3375242
Ben de yaptırmıştım çok faydalı oldu gelen sonuçlara çok şaşırabilirsingıda intölerans testi yaptırdım kızlar sonuçlarını merakla bekliyorum bakalım neler yaramıyormuş mideye ve bağırsaklara alerjilerin sebebinide buluruz belki
saç telinden bakılıyormuş canım 340 besin ve içecek çeşidine bakılıyormuş 10 güne kadar sonuçlarım çıkacak sonuçlar çıksın paylaşırım sizinleTam aradığım test
Tatlım aydınlat bizi nolur kime gidelim ne yapalım
Ben 6-7 yıl önce yaptırmıştım gelen sonuçlar çok enterasandı. Meselanın yumurtanın sarısı faydalı beyazına intoleransım varmış. Gluten,maya vs neler nelerTam aradığım test
Tatlım aydınlat bizi nolur kime gidelim ne yapalım