- 16 Ekim 2010
- 46.728
- 84.341
gerçektenmi işe yaradımı sende bide sende saç telindenmi baktırdınBen de yaptırmıştım çok faydalı oldu gelen sonuçlara çok şaşırabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerçektenmi işe yaradımı sende bide sende saç telindenmi baktırdınBen de yaptırmıştım çok faydalı oldu gelen sonuçlara çok şaşırabilirsin
ne kadar süre bu yiyecekleri yemedin şimdi yiyebiliyormusunBen 6-7 yıl önce yaptırmıştım gelen sonuçlar çok enterasandı. Meselanın yumurtanın sarısı faydalı beyazına intoleransım varmış. Gluten,maya vs neler neler
o kadar aç yatıyorum kız bence güzel eksiler olmalıOoooo güzel haberler çığ gibi büyüyor
Başka yok miiii
saç telinden bakılıyormuş canım 340 besin ve içecek çeşidine bakılıyormuş 10 güne kadar sonuçlarım çıkacak sonuçlar çıksın paylaşırım sizinle
Çok güzel ya...kan tahlillerimde alerjim olduğu hep çıkar ama hiç yonlendirmediler beni. Şimdi ben hangi bölümden randevu alacağım immünoloji mi ? Veya özele mi gitmem lazım. Hangi uzmanlık alanını seçmem lazım bilmiyorumBen 6-7 yıl önce yaptırmıştım gelen sonuçlar çok enterasandı. Meselanın yumurtanın sarısı faydalı beyazına intoleransım varmış. Gluten,maya vs neler neler
Kesinlikle çok güzel eksiler gelecek.o kadar aç yatıyorum kız bence güzel eksiler olmalı
Uyanda balığa gidelimTünaydın kızlar güya erken kalkayım diye 12 de yattım daha yeni gözümü açtım
Hayırlı günler olsun
Ahahaha yemin ederim aklimdan gecen ama ben niye yazamiyorumUyanda balığa gidelim
Teşekkür ederimgeçmiş olsun beynimin midesi bulanıyor tabiri çok hoşuma gitti
Sağolasın ablacımSelamlar Rüveydacim.
Migren atagiyla başlayıp harika destekle bitireceğini tahmin edemezdim çok sevindim Beynine ve kalbine ferahlık dinginlik gelsin duan kabul olsun kuzum.
Ben ciddi alerji atakları gördüğüm için yaptırdım. Kan da verdim yurtdışına gönderdiler. Benimkinde intolerans düzeyi de göstermişti. Gluten çok şiddetli çıkmıştı. Gerçekten orda ne söylüyorsa hayatımdan çıkarttım veya azalttım. Yıllarca kortizon tedavisi görmüştüm bir işe yaramamıştı. Ancak bu testin sonuçlarına göre uygulama yaptım da gelişme gördüm. Bence imkanı olan herkes yaptırmalı.gerçektenmi işe yaradımı sende bide sende saç telindenmi baktırdın
Canım gluten 9 ay yumurta 6 ay maya 12 ayne kadar süre bu yiyecekleri yemedin şimdi yiyebiliyormusun
Elhancıım Kaptancıım istediğini yazıp kullanabilirsin bak ayarladım
Eki Görüntüle 3375318 Eki Görüntüle 3375319 Eki Görüntüle 3375320 Eki Görüntüle 3375321 Eki Görüntüle 3375322
Anammm vallaha kalkamam o saatte balıkçılar çok erken yola çıkıyorUyanda balığa gidelim
çok geçmiş olsun canım iyileşmene sevindimBen ciddi alerji atakları gördüğüm için yaptırdım. Kan da verdim yurtdışına gönderdiler. Benimkinde intolerans düzeyi de göstermişti. Gluten çok şiddetli çıkmıştı. Gerçekten orda ne söylüyorsa hayatımdan çıkarttım veya azalttım. Yıllarca kortizon tedavisi görmüştüm bir işe yaramamıştı. Ancak bu testin sonuçlarına göre uygulama yaptım da gelişme gördüm. Bence imkanı olan herkes yaptırmalı.
anladım canımCanım gluten 9 ay yumurta 6 ay maya 12 ay
O kadar zorlandım ki anlatamam. Şimdi rahatlıkla yiyebiliyorum ama yumurta üst üste yiyemiyorum
ben özelde yaptırdım canımÇok güzel ya...kan tahlillerimde alerjim olduğu hep çıkar ama hiç yonlendirmediler beni. Şimdi ben hangi bölümden randevu alacağım immünoloji mi ? Veya özele mi gitmem lazım. Hangi uzmanlık alanını seçmem lazım bilmiyorum
başlamam lazım kuzum. böyle otur otur olmuyor. azcık bile yapsam akşam hemen farkediyorleslie ye başla fulyacım ben her akşam yapıyorum iyi geliyor
canım kan grubuna göre, mizacına göre beslenme bu sorulara yanıt oluyor inan. teste bile gerek kalmıyor.gıda intölerans testi yaptırdım kızlar sonuçlarını merakla bekliyorum bakalım neler yaramıyormuş mideye ve bağırsaklara alerjilerin sebebinide buluruz belki
aynen canım ben leslie yapmazsam kilo veremiyorum onu farkettim yani hareket şartbaşlamam lazım kuzum. böyle otur otur olmuyor. azcık bile yapsam akşam hemen farkediyor