- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
kolay gelsin en tatlı uğraşKaptanın 75 cm lik bir cücenin uykusu peşinde paspas oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kolay gelsin en tatlı uğraşKaptanın 75 cm lik bir cücenin uykusu peşinde paspas oldu
Cok güzel bu canım ben eva fitness yapıyorum
Selam canim, gecen gun seni tebrik etmistim. Mesajimi görmedin sanirimDiyetisyenden çıktım
Tartıda artı çıktım
Ama yoğun ödem ve yağdan kayıp görünüyor.
Haftaya size yazdığım gibi yediğim içtiğim işareti istiyor
Sanırım haftaya 3 kg gidecek
Tatlı yiyor@ffestinalente kaptanım nerdesin????
Haydi inşaAllahDiyetisyenden çıktım
Tartıda artı çıktım
Bak benle Kayserili pazarlığı yapmadın Sivaslı seni nasıl ikna ettiNaptın bacı indir derken bindirdin
Abla yürüyor takliti yap bariAntalya'daki şişkonun yürüyüş keyfi
Eki Görüntüle 3374726
Yaa bakındım ama göremedim canısıSelam canim, gecen gun seni tebrik etmistim. Mesajimi görmedin sanirim
Ah buldum buldum
foto çekip atıyordum ben diyetisyenime demek ki bizde de yoğun ödem ve yağdan kayıp var öyle tek başına olmaz canım bu işlerDiyetisyenden çıktım
Tartıda artı çıktım
Cuma tartisinda 600 Gr artiydi diyetisyenle de 600 Gr artı çıktıfoto çekip atıyordum ben diyetisyenime demek ki bizde de yoğun ödem ve yağdan kayıp var öyle tek başına olmaz canım bu işler
Ben o kokulari alamıyor ama çok severimTarçınlı cevizli kek yaptım, mutfaktaki kokuyu tarif edemem, o nasıl kokudur
En sevdigim simdi sen bundan yemiyon dimi diyetine uygun degilTarçınlı cevizli kek yaptım, mutfaktaki kokuyu tarif edemem, o nasıl kokudur
Aaa bak iste ben shjklCuma tartisinda 600 Gr artiydi diyetisyenle de 600 Gr artı çıktı
Hemen ortak ol ödemime
Şaka bı yana aynı diyetisyenle devam eden arkadasim var 1.5 fazlası kaldı. Yağdan gidiyor ama ödemden eksilmiyor tartı. Bide idrar söktürücü filan da kullanıyor.
ayy Elhanım hava da harika görünüyor sen de aynı pappalardan bende de var iyi yürüyüşler canım ben de demin işyerimde arka tarafta leslinin bi videosunu açtım yaptım baya hoşuma gitti ama leslie yok öğrencisi galiba 15 dk da 2500 adım attırdı ay ben dükkandayken 2 saatte bir yapayım bunu linki ekleyim... @Cordelia ciim senin yaptıkların hangileriydi dün akşam hava baya soğuk geldi süreklide eliptik yapamam baldırlar ronaldo olmasın
bebekler pappa der ya ayakkabıya ondan hani nerde pappalar getir giyelim gezmege gidelim.. Cümle içinde de kullandım hocam teşekkür ederim ElhanımGugil amca pappanin ne demek olduğunu bilmiyor tatlim pappa ne ki yürüyüş bitti. Teşekkür ederim sen de güzel spor yapmışsın maşallah.
Disaridaysam yürümüşümdürBak benle Kayserili pazarlığı yapmadın Sivaslı seni nasıl ikna etti
Abla yürüyor takliti yap bari
Siskoyu göremedim
Yaa bakındım ama göremedim canısı
Hangi güzelligimi tebrik ettin canim
Kulaklık heralde diye düşündüm cümle kullanımına...bebekler pappa der ya ayakkabıya ondan hani nerde pappalar getir giyelim gezmege gidelim.. Cümle içinde de kullandım hocam teşekkür ederim Elhanım
Herkes onu konuşuyor kuzum. Dokuz ceset bulunmuş denizde farklı zamanlarda. Sakin yerlere gitmiyorum canım dikkat ederim teşekkür ederim.Antalya'daki bu ara çok ceset bulunmuş. Sen yürürken hep aklıma geliyor. Dikkatli ol güzel kraliçem
Ellerine sağlık canım Allah'tan kokusunu almak kilo yapmıyor ben de evde kokularla idare ediyorum.Tarçınlı cevizli kek yaptım, mutfaktaki kokuyu tarif edemem, o nasıl kokudur