- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
kaydettim bunu bekliyorum cordelia anma mesajı die@Chedarice aylardır yok gelirse şok olurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaydettim bunu bekliyorum cordelia anma mesajı die@Chedarice aylardır yok gelirse şok olurum
Yok kuzum ya koçlar gibisin maşallah en iyisini düşünelim. Kalbin tık tık iyiyim iyi diyecek .Dediğin gibi aynı botoks yaptırmış gibiyim. Sonu güzel olsun da diyorum artık . Stres şimdiden aldı beni. Anjiyo demesinden korkmuyor değilim.
Ben de kulaklari çınlasın bol bol@Chedarice aylardır yok gelirse şok olurum
Ceeeeeem gelmiiiiişÖpüyorum güzellikler kendinize iyi bakın
Olmazmı, benimki 40 saati buluyor36 saat açlıkta pazarlık payı var mı
Orman kebabı da diyorlar bu yemeğe.Kizlar yaa dün anneme bu fotoyu attim anne ben bezelye ozledim bi de kofte bi de havuc bi de patates hepsinin oldugu bu harika yemekten yapalim mi bı gün dedim fotoyu attimm ama bisey demedi yazmadi da... Sabah evden cikarken dolapta buzluktan cikarilmis kıyma gördüm sizce bunu mu yapicak? Baktim evde havuc kalmamis anne biseye ihtiyacin varsa söyle alayim dedim yok sagol dedi. Bu yemegi yapicaksa havucu nerden bulcak. Aklim aksam yemeginde annem acaba ne yapicak yine kıymalı börek pide falan yaparsa vay halime kalk kendine yemek hazirla hep birlikte gorecegiz artik
Eki Görüntüle 3374595
Naptın bacı indir derken bindirdinOlmazmı, benimki 40 saati buluyor
Nasip olursa yazın, güneydoğu turuna katılmak istiyoruz, biraz daha düşsem oradaki nimetlerden faydalanmak isterimSen ve Akrep yaparsınız eminim tatlım.
Ben totişime güvenemiyorum.
Denemeyince bilemeyiz tabi ki de ne bileyim.
Bir Antepliye yaşarken ölmek ne demek sorusunun cevabı sanırım 9. seviye olurdu.
Hepbirlikte anneye içten bir mesaj yolluyoruzKizlar yaa dün anneme bu fotoyu attim anne ben bezelye ozledim bi de kofte bi de havuc bi de patates hepsinin oldugu bu harika yemekten yapalim mi bı gün dedim fotoyu attimm ama bisey demedi yazmadi da... Sabah evden cikarken dolapta buzluktan cikarilmis kıyma gördüm sizce bunu mu yapicak? Baktim evde havuc kalmamis anne biseye ihtiyacin varsa söyle alayim dedim yok sagol dedi. Bu yemegi yapicaksa havucu nerden bulcak. Aklim aksam yemeginde annem acaba ne yapicak yine kıymalı börek pide falan yaparsa vay halime kalk kendine yemek hazirla hep birlikte gorecegiz artik
Eki Görüntüle 3374595
kendime sebze yemeği pişirip porsiyonlayıp buzluğa atıcam en iyisi elhanım baharda öyle yapmıştım sabahtan çıkarıyordum akşama erimiş oluyordu... napayım her akşamı uydurmasyon geçiştiriyorum yoksaOrman kebabı da diyorlar bu yemeğe.
İnşallah yapar kuzum.
Bu arada yemiş kadar olduk sağ ol tatlışım
Dibimizi düşürdün
Bak aracıya, kaşla göz arasında dalmış mevzuyaBen senin canınımmmmmmmmm
sağol fezacım duaların karşılığı bol şifa olsunHepbirlikte anneye içten bir mesaj yolluyoruz
Hahahahaha o cümle hiç dediğini bile görmedim hee kizz ablaaaBak aracıya, kaşla göz arasında dalmış mevzuya
O cümle benim
Ayağın alışsın tmm sana 30 olsunPazarlık sünnettir 30 ' da el sıkışalım . gezegenfeza
Oouuuyyy boncuk gözlümm yumoş yumoş oldummm nasılsın bebeğimmyaaaaa neşe kaynağımmm, severim seniii hem de çoookkk
Haftalık güzel fikir aslında. Çalışanlar için tabi. Calisirken sebzeleri firinlayip atıyordum buzluğa. Yemek yok deyip saldırma ihtimalini yok ediyorsun.kendime sebze yemeği pişirip porsiyonlayıp buzluğa atıcam en iyisi elhanım baharda öyle yapmıştım sabahtan çıkarıyordum akşama erimiş oluyordu... napayım her akşamı uydurmasyon geçiştiriyorum yoksa
Ya sen ne güzel bir dostsun. Danaya girer gibi bu 30' u eşimle paylaşır tutarım bu orucu. 15+15Ayağın alışsın tmm sana 30 olsun
Ama kimseye söyleme
Öncesi vardı yani...o cümleyi görebilmek için ne diller döktüm nereden bileceksinHahahahaha o cümle hiç dediğini bile görmedim hee kizz ablaaa
Biz iyiyiz kuzum sen napiyorsunSelammm kızlar İnşallah herkes iyidir