Afiyet olsun fezocum.12:30
5 hurma
1 avuç kadar badem
17:20
1 tüm brokoli
1 patates
Haşlanmış, az yağda sotelenmiş(tuzsuz)
1 lt su
1 kupa apaform
1 kupa limonlu su
Elhan patimsilizm
Birde bana sor diyecem de, tuzsuz olmasına rağmen fena deyildi tadıAfiyet olsun fezocum.
Her şey o kadar güzel ki
58 deyimçnce akla ne gelirKokoreç teklifi geldi reddettim ah ah içimde kaldı 58 görünce ilk iş kokoreç yicem
Kokoreç teklifi geldi reddettim ah ah içimde kaldı 58 görünce ilk iş kokoreç yicem
Kahveyi özledim21 Ocak Menü
8.00 Kahve
10.30 İki yumurtadan omlet , roka, domates, salatalik, labne , iki wasa
16.00 Türk kahvesi
18.00 Yoğurtlu kabak yemeği , bir parça haş, tavuk
Filtre kahve
iki litre su
patimsilizm
Sağlıklı zayıflamak her yemeğin tadından daha güzelBirde bana sor diyecem de, tuzsuz olmasına rağmen fena deyildi tadı
Ay yok o kokoreçimin yerini tutmazCanım mantardan yapsana kendini zorlamadan hem de çok sağlıklı 58 i görünce gerçeğini denersin
Tarif versene, gerçeğini yemeyeceğim için bunu deneyebilirimCanım mantardan yapsana kendini zorlamadan hem de çok sağlıklı 58 i görünce gerçeğini denersin
Takımda bir wasa furyası esiyor ,afiyet olsun çok güzel menü21 Ocak Menü
8.00 Kahve
16.00 Türk kahvesi
Filtre kahve
iki litre su
patimsilizm
Çok mantıklı da... kokoreçin ekmeği sıkıntı benceCanım mantardan yapsana kendini zorlamadan hem de çok sağlıklı 58 i görünce gerçeğini denersin
Takımda bir wasa furyası esiyor ,afiyet olsun çok güzel menü
Çok mantıklı da... kokoreçin ekmeği sıkıntı bence
Çok lezzetli görünüyorEki Görüntüle 3373696
Baharat olarak sadece kekik var
Yapalım kuzum . Fikir harika.İnce lavaşta sorun olmaz diye düşünüyorum benim 1 öğünümde vardı o. 1 orta boy lavaşta mantar kokoreç+1 bardak ayran çokta güzel oluyor. Hele mantarı baharata boğunca resmen kokoreç
Tamam inşallah yarın paylaşacağımEvet Uranüscüm takımlar her cuma sonuçlar açıklandıktan sonra tekrar kuruluyor. Yarın fotoğrafli bir tartı bildirimi paylasmani rica edeceğim. Bu cuma takım seçmelerine girebilirsin.
İzindeyimKaptanın elendi bebişim siz beni bırakın yoka devam edin
Şifa olsun Feyzama12:30
5 hurma
1 avuç kadar badem
17:20
1 tüm brokoli
1 patates
Haşlanmış, az yağda sotelenmiş(tuzsuz)
1 lt su
1 kupa apaform
1 kupa limonlu su
Elhan patimsilizm
Ayyy cok harika mis gibi21 Ocak Menü
8.00 Kahve
16.00 Türk kahvesi
Filtre kahve
iki litre su
patimsilizm
Gercekten benziyor mu hic denemedim denemek isterimCanım mantardan yapsana kendini zorlamadan hem de çok sağlıklı 58 i görünce gerçeğini denersin
Eki Görüntüle 3373696
Baharat olarak sadece kekik var
Denicemİnce lavaşta sorun olmaz diye düşünüyorum benim 1 öğünümde vardı o. 1 orta boy lavaşta mantar kokoreç+1 bardak ayran çokta güzel oluyor. Hele mantarı baharata boğunca resmen kokoreç
İzindeyimMisafirle cerez tirtikladim hep bos bos otur bak olmuyor malesef hayatin akışı shjkl
Şifa olsun Feyzama
Ayyy cok harika mis gibiwasa o kadar doyurucu birsey ki! Ben vazgecemiyorum
Gercekten benziyor mu hic denemedim denemek isterim
Denicembizim erkekler kokorec delisi bakalim sevecekler mi