- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
Nasıl geçtin yaSen ödül yap dur, seni geçtim nabeer
Evet diyetisyenle devam ediyorum. Yarın tartı günümde özellikle bugün hafif yemek istedimCanım diyetisyen menüsü mü ? Sanki az gibi
çok şükür canım ben de iyiyim. kilolarla uğraşıyoruzİyiyim çok şükür canım sen nasılsın
Evet devam
Canim buzdolabinda nemden yumusayabilirMenüm
14.00: avuç içi kadar tam buğday ekmeği tost
2 çeri domates 2 zeytin
Ara: 2 mandalina
Akşam: 1 kase ayranlı çorba
Su 1litre yatana . kadar içicem
Spor gece bildiriyorum
Elhan ffestinalente Cordelia
Birde bu wasayi aldim 3 harfli markettten ucuzdu ama porsiyonlamasi nasıl acaba ve nasıl saklamak lazım
Eki Görüntüle 3373616
evet fenomen oldu doğru. görüntü olarak evet beze benziyor ama tadı çok hafif. 6 lı paket almıştım. arpa unlu olanı açtım yiyorum beğendim. midemi rahatsız etmiyor. ama fiyatı zaten yüksekti şimdi hepten uçmuş.Fiyat artışıni saglayan fenomenlik canim o kadar abarttilar ki bu lavaşi... Bana biraz itici geliyor görüntüsümutfak bezi gibi olani diyorsun dimi
Teşekkür ederim öyle yapacağımCanim buzdolabinda nemden yumusayabilir
Ben paketiyle bir buzdolabi posetine koyup agzini baglayip abur cubur cekmecesine koyuyorum
1 tanesi 35 kcal zaten
Afiyet olsun ben de yarın ilk ölçümümü yaptıracağım ne yalan söyleyeyim ben de kıstımEvet diyetisyenle devam ediyorum. Yarın tartı günümde özellikle bugün hafif yemek istedim
Benim listemde ekmek makarna pilav gluten karbonhidrat sıfır canım. Sebze ve protein ağırlıklı
Sağol canımÇok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar menümü yazayım
sabah yok
Öğle 1 tane 400 gr lık meyveli yoğurt
Arada sütlü filtre kahve ve 2 kaju 2 hurma
Birazdan da 200 gr ızgara tavuk göğüs ve salata yiyeceğim
Su 4 lt olmak üzere
Bugün evi süpürüp silmek istedim. Silerken fıtığım tuttu bacağım kasıldı kaldı sinir oldum fırlattım attım mopu.
2000 adım atmışım temizlik vs
ffestinalente Elhan Cordelia
Annen şimdi nasıl?Maşallah sanadaha iyi olacak inşallah anneciğim geçirmişti ne kadar zor olduğunu bilirim
Amin canım sağolAllah sifalar versingeçen seneden biliyordum evet inşaallah daha da iyiye gider
Ablam nasıl oldun geçmiş olsunSağol canım
Sizlere ömürAnnen şimdi nasıl?
Benimkide geçiyor hamdolsun, az daha zaman gerekiyor