- 18 Mart 2018
- 30.257
- 119.898
- 34
Bugün daha iyi, beynimi kandırmaya çalışıyorum, yarında güzel olacak diyegezegenfeza geçmiş olsun kuzum. ağrıların nasıl oldu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün daha iyi, beynimi kandırmaya çalışıyorum, yarında güzel olacak diyegezegenfeza geçmiş olsun kuzum. ağrıların nasıl oldu?
Afiyet olsun canım. Wasa kıtır kıtır severim.Menüm
14.00: avuç içi kadar tam buğday ekmeği tost
2 çeri domates 2 zeytin
Ara: 2 mandalina
Akşam: 1 kase ayranlı çorba
Su 1litre yatana . kadar içicem
Spor gece bildiriyorum
@Elhan @ffestinalente Cordelia
Birde bu wasayi aldim 3 harfli markettten ucuzdu ama porsiyonlamasi nasıl acaba ve nasıl saklamak lazım
Eki Görüntüle 3373616
Eline sağlık afiyet olsunTeşekkür ederim kızlar malesef resim çekmedim arkadaşlarım gelmişti onlarda yedi ve çok beğendi tekrar yapınca resim çekip gösteririm
Bu arada yazmayı unutmuşum böreğimin içinde 300 gram peynir 6 yemek kaşığıda yoğurt var
Allah rahmet eylesinSizlere ömür
Çok sevindim canım
Sanırım buna ilaveten 1 yumurta kırıp yicem çünkü saat 10 gibi açlık krizi yaşamak istemiyorumMenüm
11.30:1 yumurta +1 havuç +7 zeytin
Ara:mocha
19.30:1 wasa+peynir+1 adet muz
Biliyorum wasa yemiyecektim ama dışarıdan geldim yorgundum salata yapmaya bilr üşendim
Acıkırım ama ne yiyicem bilmiyoeum 1.5 litre suya tamamlamaya çalışıcam
8200 adım 640 kalori yakmışım Cordelia @ffestinalente @Elhan
Bugünkü tartımla seni geçtim, bakalım yarın ne çıkacakNasıl geçtin ya ben 70.10 um 71 yazıyor ama bu hafta gecersın
Eline saglik canimTabiki hemen yazıyorum
Bir tane patatesi ve havucu rendeliyorsun pirasalarıda güzelce yıkayıp dogruyosun bir tanede kuru soğanı doğra üç diş sarımsak ekle bir paket kabartma tozu iki yumurta beş yemek kaşığı tam buğday veya yulaf unu tuz karabiber karıştır hepsini tepsiye dök üzerine karaçörek otu serp pişir bu kadar
Yok kaptanım aslında saat olarak çok geç değildi. Ama brunch gibi çok oldu wger onu diyorsanCok guzel ben de bu düzene dönüyorum yarindan itibaren takibindeyim
Sanirim brunch yaptinhatika mis tam pazar ilk öğünü afiyet sifa olsun
Vay yakışır 60 lar ligine geçte seni yakalamaya çalışayım barıBugünkü tartımla seni geçtim, bakalım yarın ne çıkacak
Çok teşekkür ederim canım, bugün hamdolsun iyiyim, canım iş yapmak istemiyor, bi çamaşır işim var, onu halletsem çok daha iyi olacağımAblam nasıl oldun geçmiş olsun
Sabah okudum geçtim mesajları. Oğlan uyuyor bende yanında yatıyorum hiç bişi yapmaz oldum. Sarhoş gibiyim
Başın sağolsun canım, Rabbim rahmet eylesin, mekanı cennet olsunSizlere ömür
Çok sevindim canım
Yerim ben onlarıİyi akşamlar iyilesti gözüm
Eki Görüntüle 3373635
Cumaya nasip olur inşaAllahVay yakışır 60 lar ligine geçte seni yakalamaya çalışayım barı
Allah rahmet eylesinSizlere ömür
Çok sevindim canım
Geçmiş olsun nasılsın şimdiİyi akşamlar menümü yazayım
sabah yok
Öğle 1 tane 400 gr lık meyveli yoğurt
Arada sütlü filtre kahve ve 2 kaju 2 hurma
Birazdan da 200 gr ızgara tavuk göğüs ve salata yiyeceğim
Su 4 lt olmak üzere
Bugün evi süpürüp silmek istedim. Silerken fıtığım tuttu bacağım kasıldı kaldı sinir oldum fırlattım attım mopu.
2000 adım atmışım temizlik vs
@ffestinalente @Elhan Cordelia
2 saat dümdüz yatınca geçiyor. İyiyim canım teşekkür ederimGeçmiş olsun nasılsın şimdi
Eyvah... İnşallah hemen toparlarsinİyi akşamlar menümü yazayım
sabah yok
Öğle 1 tane 400 gr lık meyveli yoğurt
Arada sütlü filtre kahve ve 2 kaju 2 hurma
Birazdan da 200 gr ızgara tavuk göğüs ve salata yiyeceğim
Su 4 lt olmak üzere
Bugün evi süpürüp silmek istedim. Silerken fıtığım tuttu bacağım kasıldı kaldı sinir oldum fırlattım attım mopu.
2000 adım atmışım temizlik vs
@ffestinalente @Elhan Cordelia