Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy çok tatlı kedicikkkOnlara bakıp tarif alıyoruz.
boş ver gülüm geçmişte kaybolup gitme :)Kaldi 70 sayfa
Meraktan catlarimboş ver gülüm geçmişte kaybolup gitme :)
odev yapiyorum canim kizimin odevleri bitti benimkide bitmek uzereMaviş takım ortada yok. İnşallah spor yapıyorlardir.
Benim kızlar mıne mezarı yaaaa tövbe de , kızlar biraz daha büyüdüğün de gülüm , o zaman onlar sana çayını kahveni yapacak sen az uyu dinlen biz bulaşığı halleder çamaşırı sereriz diyecekler annesi:)
Kaptanım geçmişte kalmışım senin için gruba katıldım arkadaşlar onayladı haberin olsunMeraktan catlarim
Ama okuyamiyorum yaa firsat oldukça bakacagim
Allah kurtarsinKaldi 70 sayfa
Daha oraya gelemedim 60 sayfadan fazla varKaptanım geçmişte kalmışım senin için gruba katıldım arkadaşlar onayladı haberin olsun
Elinize saglik canimDUYURU
F Frozen01 Kırmızı Takım kaptanı askrhpozitif Mavi Takım kaptanı olmuştur. ikiniz burda olduğunuzda listeden birer birer isim söyleyeceksiniz.
P.tesi eksisi en fazla olan kaptana ve takımına avantaj ödülü verilecektir.
Zipzip- @Filiz16
Arkadaşlar ilk seçimi dikkate almayın. Yeni takımlar belirlenecek.
Amin canimAllah kurtarsin
Kolay gelsin canim ❤Ben takımlarda yokum ama ütü yapıyom bende
tabiii kiii senin kızlar , benim kızım bile yok oğlan nasıl atarlı dayı tipin de biliyorsun o bile bana bir çay doldurur musun oğlum dedim mi doldurup veriyor , bir şey alsa yese sen de ister misin tadına bak bari diyor, hastayken belim ağrırken beceremese bile çamaşır seriyordu kaç sene öncesin de bile , ki beni özlemez, düşkün değil :)Benim kızlar mı
Elinize saglik canim
Pazartesi avantaji guzelmis
En cok kilo veren takim kaptani istedigi uyeyi degistirme hakki olsun
ben sana hoş geldin dedim mi demedim mi hatırlamıyorum gülüm o yüzdeeennnn hoş geldiiinnnnn sefalar getirdinKaptanım geçmişte kalmışım senin için gruba katıldım arkadaşlar onayladı haberin olsun
Cesaret edebilirler mi değiştirmeye. Tamam o zaman. askrhpozitif F Frozen01 yarın en çok eksiyle gelen karşı taraftan istediği oyuncuyu alır. Kendi takımından bir oyuncu verir.Elinize saglik canim
Pazartesi avantaji guzelmis
En cok kilo veren takim kaptani istedigi uyeyi degistirme hakki olsun
Kaptan dünkü seçmelerde. Beyni yanıyordur garibin.