- 16 Mart 2008
- 45.534
- 221.607
Ben deKız sesli güldüm. Nerede ne mesaj okuyosun diyorlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben deKız sesli güldüm. Nerede ne mesaj okuyosun diyorlar.
İyileşenmediniz mi kuzum siz halaCakilmaktan iyidir. Öyle uykum var ki yaso.
Hoş geldin softiİyi günler guruba alım yapiyormusunuz
Yaaa çok minnoşlar gel beni ye diyor.
42 giyer olmuştum canım şuan ,38 bedenken giydiğim tunikler oluyor canım . Bugün 72 yi de gördüm yani 11 kilo olmak üzere verdiğim kiloKaç beden giyiyorsun canım
MaşaAllah ne kadar sürede verdin bu kadar kiloyu.42 giyer olmuştum canım şuan ,38 bedenken giydiğim tunikler oluyor canım . Bugün 72 yi de gördüm yani 11 kilo olmak üzere verdiğim kilo
Harikasin42 giyer olmuştum canım şuan ,38 bedenken giydiğim tunikler oluyor canım . Bugün 72 yi de gördüm yani 11 kilo olmak üzere verdiğim kilo
Evet büyük günahlar işledim pazar günü malum tüm hafta yemesem anca dengelerpazarı dengelemeye kararlısın yani, süpersin canımm afiyet olsuın
Saol canım benim tam anlamıyla 1 aralik cuma başlamıştım canım ben . Yani ,40 gün oluyor .MaşaAllah ne kadar sürede verdin bu kadar kiloyu.
Aaa direk yeniyor muymuş böyle ben de alayım bundan sonra görünce. Peki bu şalgam yapılan havuç mu ?PC başından kalkip 100 defa ziplayip mor havuc ara ogunumu yapiyorum mor meyve sebze gordunuz mu vucuda depolayin
Eki Görüntüle 3366401 Eki Görüntüle 3366400 Eki Görüntüle 3366399 Eki Görüntüle 3366398
Saol kuzumm. Senin kadar mı acabaHarikasin
Ye , sadece sporunu artır derimEvet büyük günahlar işledim pazar günü malum tüm hafta yemesem anca dengeler
Hic sormaaa illa bi dededen ismini alacaklar haaaErkek torunların kaderi
Evet şalgam havucu yeniyor tabi ben tam bir havuc canavariyimAaa direk yeniyor muymuş böyle ben de alayım bundan sonra görünce. Peki bu şalgam yapılan havuç mu ?
Hahahahahaha amaa öylr yaaa bu erkek bebelerin kaderi bu yıldım yanii illa olacak oKız sesli güldüm. Nerede ne mesaj okuyosun diyorlar.
40 günde 11 kilomu maşaAllahSaol canım benim tam anlamıyla 1 aralik cuma başlamıştım canım ben . Yani ,40 gün oluyor .
Sağoll teşekkür ederimm allahım olmayanlarada hayırlisıyla gönlünden geçenleri sağlıcakla nasip etsinnSağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip olsun . Hayırlı olsun .
AA kusum nerelerdesin sen . Geçen gecmistin aklımdan . Nasılsınız sen ve bebislerinHic sormaaa illa bi dededen ismini alacaklar haaa
Öyle oldu canim şuan biraz yavaşladı . 70in altına düşmek zorlayacak gibi . Ama boyum 68 benim 65 te fln çok iyi görünüyorum spor da yaptığım için . Ondan sonrası yavaş yavaş da gitse sorun olmaz40 günde 11 kilomu maşaAllah