- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamda düşemedim hala havada süzüle süzüle iniyorum aşağıDamdan düşenin derdini damdan düşen anlar diyosun.
Amin insallahh siboşş hayırlısıylaaYeni okuyabildim mesajlari. Canım kesinleşmiş cinsiyet. Sağlıklı bir şekilde al kucağına inşallah.
Aayyyy evettt ali cok var alide kayınpederimin adı yigitte krndi seçimimizAdıyla yaşasın yiğit delikanlı olsun inşallah benm oğlumda ali selim adaş olcaklar
Vecihi JouKayinpederlerin ismi devreye girerse yandı gülüm keten helva
Nizamettin Can , Hulusi, Vecihi
Hahahaha olabilirrr kızımda yardımseverr hepte böyle gider insaallahhAyy hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah kızının kıymetini bildirecek sana
MaşallahNe buldum
Bu 10 kilo vermis halimdi lise sonda baslamistim diyet ve egzersize,yil sonu etkinliginde kiyafet bulamayacagim korkusu ile
Eki Görüntüle 3366356
Eki Görüntüle 3366358
Öyle bi etkim varOyle bi sormussun ki tanimaman taninmamasi gerekiyormus gibi. Ben olsam tanimiyorsun yoo o ben degilim derdim
Ablalık içgüdüsü oluyo bence küçük anne gibi ne güzel ilk çocuğun kız olması mükemmel geliyo banaHahahaha olabilirrr kızımda yardımseverr hepte böyle gider insaallahh
Ne kadar güzelsiniz maşallahNe buldum
Bu 10 kilo vermis halimdi lise sonda baslamistim diyet ve egzersize,yil sonu etkinliginde kiyafet bulamayacagim korkusu ile
Eki Görüntüle 3366356
Eki Görüntüle 3366358
Bu iki isim de sevdiğim isimler. Ali Yiğit de olabilir. Benim yegenim Erdem YiğitYiğit ali olcak
Yok canım hasarsız geçti bendesin merak etme
Yaaaa erdem yigitte güzelmiş adıyla yasasın inşaallahhBu iki isim de sevdiğim isimler. Ali Yiğit de olabilir. Benim yegenim Erdem Yiğit
Kaç beden giyiyorsun canımCanım bence normal diye düşünüyorum . Çünkü bir ayda nereydeyse 10 kiloya yakın gitti durmasın da yavaş yavaş gitsin . Bu arada evet kalcam kollarım sımsıkı oldu ve göbek bel bölgem aşırı inceldi
Hahaha evett bakalımm nasıl bi paşa geliyorr görücükk sağoll nergiscimJou hayırlı olsun oglus olduğunu duydum paşa geliyor haaa sağlıklı gelsin insalahh
Teşekkür ederiimm bebeğimmHayırlı olsun sağlıkla gelsin paşamız Jou 'mmmm
Kızım bebeleri cok seviyo hemen arkadaş buluyo kendine insallahh kardesinede sever öper eminimki öyle olcak oda yardımcı olurr evi beraber topluyoruz hep bersber hallediyoruz o tuslara basıyo falanAblalık içgüdüsü oluyo bence küçük anne gibi ne güzel ilk çocuğun kız olması mükemmel geliyo bana
Yerim ben onu cimcime ya ikincinin kesin kız olcağını bilsem beklemeden yaparım çok sevıyorum kız bebelerioğluma da aşığım tabii de fazla hareketli oluyolar oğlanlar haydutKızım bebeleri cok seviyo hemen arkadaş buluyo kendine insallahh kardesinede sever öper eminimki öyle olcak oda yardımcı olurr evi beraber topluyoruz hep bersber hallediyoruz o tuslara basıyo falan