- 18 Mart 2018
- 30.051
- 118.621
- 34
Alkali mi bilmiyorum, alıştım, saf suyu çok zor içiyorum, bu iyi geliyorÇok iyi yapıyorsun canım . Alkali oluyor sanırım şu çok faydali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alkali mi bilmiyorum, alıştım, saf suyu çok zor içiyorum, bu iyi geliyorÇok iyi yapıyorsun canım . Alkali oluyor sanırım şu çok faydali
Yanında şişesi var ya, işaretli yere kadar su doldurup makinanın içine koyup kapatıyorum, üstte düğmesi var, ona basıyorum, bittiğini çıkardığı sesten anlıyorumNasıl yapiyor içine bir şey konuyordur?
Evet canım . İbrahim Saraçoğlunun onerisiydi sanırım . Çok faydalı olduğunu duymuştum.Alkali mi bilmiyorum, alıştım, saf suyu çok zor içiyorum, bu iyi geliyor
Amin canım, eltimin abisi, aniden kalp krizi geçirip vefat etmişBaşınız sağolsun kim vefat etti . Herşeyi okuyamıyorum bu gözüme çarptı. Rabbim sabırlıklar versin
Amin canım, hepbirlikte inşaAllahİçimdeki çocuksu duygularım,hayallerim,umutlarim hala tam gaz devam da,yaş ilerledikçe vücut sinyaller vermeye başladı canım
Oooo ne güzel, şimdiden yeni yaşın kutlu olsun, nice sağlıkli ve huzur dolu yillarin olsun canimmmm
Başınız sağolsun rabbim sabırlar versinAmin canım, eltimin abisi, aniden kalp krizi geçirip vefat etmiş
Eşimin de kuzeni oluyor
Birde bavul hazırlayıp kilere koymam lazımpatimsilizm canımmm biliyorum ki cumaya kesinlikle eksi geleceksin ama kurallar gereği en çok artıda sen geldiğin için içim yana yana seni kırmızı takıma çokça sevgiyle uğurluyorum
gezegenfeza topla bavulunu maviş takıma yolculuk varrr
Hoşgeldin canımmm
Elhan sibel_84
Ohhh afiyet olsunBayılarak yedım esım kaynak yaptı aradan musakka vardı onun menüde dereotu peynır yoğurt ınce cekılmıs yulaf
Günaydın erkenci kuşumGünaydın herkese
Çok geçmiş olsun canımgenel tahlillerim falan yapıldı virüsten sonra sırtımdaki agrı geçmedi ve çarpıntı larım çoğaldı önce fizik doktoru sonra kardiyoloji emar kan tahlili falan filan derken tüm günüm hastanede geçti çocugu okuldanda alıp eve geçtim yemek falan derken bu saati buldu
Almanyadayım canım, eşim internetten tamirci ilanı verdi, tek bir kişi bile yazmadı, koca şehirde tamirci bulamadık.Nerede oturuyorsunuz. Bazı eşyalar şans işi , bende hemamaşır makinası hem kurutucu bir arada almıştım 5 yıl içinde 6 7 kere bozuldu . Ben başka istiyorum demiştim itiraz etmişlerdi . Sonradan aynı markanınkini getirmek istediler yine 2. Si bir arada. O sırada da üretimden kaldırılmış o marka başka satıl ıyormus . Mecbur bütün paramı geri verdiler . 2 sini ayrı ayrı almıştım .
Acil şifalar dilerim canımHayırlı akşamlar bende sadece cuma paylaşıyoz sandım haftaya düzene girer inşallah çocuklar hasta onlarla ilgilenmekten dikkat edemedim siteyede giremedim inşallah yarınan sonra daha düzenli ilerlerim
Ooo iyi bari, ben iyi bişey yapmadığımı düşünüyordumEvet canım . İbrahim Saraçoğlunun onerisiydi sanırım . Çok faydalı olduğunu duymuştum.