- 24 Mart 2020
- 9.889
- 35.544
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha ne yapayım mı diyorsun yaniSabah da temizlik yaptım bu arada yani önden kalori harcayıp gittim Elhan
Off offfAslında çeşit çoktu birkaç kaşık aldım.
Mesela fellah köfte ve makarna salatasından ikişer kaşık aldım. Bir tane dereotlu poğaça bir dilim de patatesli kekten aldım. Dört beş adet sarma yedim sarmalar minik minikti.
Bununla kalsaydım yine iyi olurdu ama sonra tatlılara geçtim 2 dilim ıslak kek bir dilim muhallebili milföylü bir tatlıdan yedim.
Tek tesellim kahvaltı etmeden gittim ve başka bir şey yemiycem yatana kadar şu an bitki çayı içiyorum içine kök zencefil tarçın tane karabiber limon falan da attım bir umut
Günaha girmişsin say say ...Sabah da temizlik yaptım bu arada yani önden kalori harcayıp gittim Elhan
Tartı öncesi bulgur pilavı olmamış. Diğerleri harika canım. İnşallah artı olarak yansımaz.Menum 6 Ocak Pazar
Sabah 09.00
Yoğurt kürü 2 çilek
10.30
1 zeytin
1 kaşık menemen
2 çatal patlıcan biber saksuka galiba
1 kk peynir
1 yumurtali sade omlet
Kepekli ekmek toplam 50 gram
Saat 14.00
2 mandalina
Saat 16.00
Tavuk 100 gram
1 adet kücük patates airfryerde yağsız pişti
3 kaşık bulgur pilavi
30 gram tbe
Ara 19.00
Yoğurt kürü
sibel_84 Elhan
Spor yükleniyor...
Afiyet olsun canım.menu harika bence.nor problemSabah aç karnina 1lt ılık limonlu su
10 gibi 3 yumurta (dereotlu) (diyetisyen 2 demişti ama dün çok acıktım ve yumurtalar küçüktü)
1dlm ekmek 1 galeta ( ekmek ve türevleri hep tam buğday bu arada)
12gibi 1 tatlı kaşığı fındık ezmesi (çok tatlı istedim(yanlız ufak kacamaklar korkutuyor beni ama hepten yoldan çıkmaktan iyidir demi)
Eşimin söyledikleri kulaklarımda çınlıyor. Amaaan diyesim geliyor sonra yeni basladin dur biraz diyorum.
Saat 3 gibi 1 bardak kefir 10 fındık(çiğ) 1 elma
Arada 1 lt daha su
Saat 18 de 5yk yeşil mercimek 5 yemek kaşığı karabuğday salata
Şimdi de filtre kahve
Hareket yok. Halimde yok burnum akacak galiba
Nasıl sizce menüm.
Elhan sibel_84 Cordelia
Teşekkürler hocam. İnşallah yarın karşılığını alırız.Afiyet olsun canım Pazar menun harika Kısa sürede takımlara , diyete alışman çok güzel tebrik ederim seni.
Tamam bitanem
Bu hafta 60' lara girmenin umudunu taşıyorum kuzum. Allah sakinlik huzur versin.İşini doğru yapıyorsan gerisi önemli değil . Karşıdakinin huyunu biliyorsan takmamaya çalış bitanem.
Bir hurma günü daha kazasız belasız atlatıldı. Afiyet olsun kaptanım.
Afiyet olsun kordişim. İnsallah bulgur pilavı sana nazik davranır zaten çok az. Niye yedin diye soracağım da cevap verme boş ver.
Afiyet olsun Arwencim. Tatlim menun güzel keşke sofraya hiç ekmek koymasaymişin. Patates varmış.
Sonuç beni de sizide mutlu etsin istiyorum bu yolda sizinle yürüyorum çünkü. Bu cuma benim yanımda olmanız benimle mutlu olmanız beni ayrıca mutlu ettiOlsun, sen mutlu ol da
Liste uzun gibi ama tabağa koysak çok yer kaplamayacak cinsten. Afiyet olsun canım Bir tatlı kaşığı fındık ezmesi tatlı isteğini gecirdiyse tabi ki karbonhidratli kacamaklardan iyidir kuzum.Sabah aç karnina 1lt ılık limonlu su
10 gibi 3 yumurta (dereotlu) (diyetisyen 2 demişti ama dün çok acıktım ve yumurtalar küçüktü)
1dlm ekmek 1 galeta ( ekmek ve türevleri hep tam buğday bu arada)
12gibi 1 tatlı kaşığı fındık ezmesi (çok tatlı istedim(yanlız ufak kacamaklar korkutuyor beni ama hepten yoldan çıkmaktan iyidir demi)
Eşimin söyledikleri kulaklarımda çınlıyor. Amaaan diyesim geliyor sonra yeni basladin dur biraz diyorum.
Saat 3 gibi 1 bardak kefir 10 fındık(çiğ) 1 elma
Arada 1 lt daha su
Saat 18 de 5yk yeşil mercimek 5 yemek kaşığı karabuğday salata
Şimdi de filtre kahve
Hareket yok. Halimde yok burnum akacak galiba
Nasıl sizce menüm.
Her hafta kendime bir kilo sözü verdim. En azından şurada iki haftam var 15 tatile kadar bir üç kilom daha gitsin lütfenBir kilonun üzerinde bekliyorsun o zaman
Hadi bakalım emeğin karşılığını almanı dilerim.
Beni arkalarda bırakmaman için de planlamam mükemmel olmalı.
Kız naptın öyle 2 dilim ıslak kekten sonrasını okuyamadımAslında çeşit çoktu birkaç kaşık aldım.
Mesela fellah köfte ve makarna salatasından ikişer kaşık aldım. Bir tane dereotlu poğaça bir dilim de patatesli kekten aldım. Dört beş adet sarma yedim sarmalar minik minikti.
Bununla kalsaydım yine iyi olurdu ama sonra tatlılara geçtim 2 dilim ıslak kek bir dilim muhallebili milföylü bir tatlıdan yedim.
Tek tesellim kahvaltı etmeden gittim ve başka bir şey yemiycem yatana kadar şu an bitki çayı içiyorum içine kök zencefil tarçın tane karabiber limon falan da attım bir umut
Gitsin tatlımHer hafta kendime bir kilo sözü verdim. En azından şurada iki haftam var 15 tatile kadar bir üç kilom daha gitsin lütfen
Benim de aklıma ben geldimAfiyet olsun aşkitocum. Beş Boşnak mantısıni görünce aklıma kim geldi fesang aksam akşam niye yedin Menun genel itibariyle çok güzeldi.
Cuma günü fazla yürüdüm onun etkisi olabilir canım.. uykum her zamn çok az çocuklardan dolayıDün fazla ayakta kaldın mı
Karbonhidratı fazla mı kaçırdın
Çok yada az mı uyudun
Ne yaptın, düşün bakalım
Kaptanım menumle ilgili düşündüklerini rahatça söyleyebilirsin.. hiç farketmedim aralarının yakın olduğunu.. belki de o etkiledi bilemiyorum karnım baya şiş.. inşallah yarına geçerGeçen hafta bana aynısı oldu tatlım.
Bilmediğimiz bir şeyler oluyor. Sorunu iyi tespit etmek lazım. Dün menunde iki öğün arası az gelmişti bana söylemedim çünkü söylediğim zaman bakıyorum çoğu kişi eksiyle devam ediyor. Öğle ile akşam menun üç saat gibiydi. Onun dışında fezonun dediklerini de bir düşün. Bugünü kahvaltı sonrası sebzeyle geçir .
Aa ben seni hatırlatıyorum ben buraya ilk geldiğimde vardın 57lerdeydin bir de Kahve __Kokusu vardi aklima geldi simdi..Vardım galiba o zamanlar kaçtım hatırlamıyorum ama 57lere kadar düşmüştüm
Canım spor puanı yazarken mesela hem leslie puanı yazıp hem de adım puanı mı yazılıyor? Yani toplam adımdan leslie adımlarını çıkartmak gerek di mı?Afiyet olsun canım. Doğru karar ben de öyle yapıyorum. Yaptığım sporu değil adımı yazıyorum
Harika bir pazar menüsü7 ocak Pazar
Sabah 11.00
Menemen
Birkaç dilim sucuk
Birkaç patates kızartması
2 dilim kara garip ekmeklerden
Süzme peynir
Ara
Mandalina, az sütlü hindiba kahvesi
Akşam 19.00
Karnabahar
Yoğurt