- 16 Mart 2008
- 45.479
- 221.137
Afiyet olsun canım Pazar menun harika Kısa sürede takımlara , diyete alışman çok güzel tebrik ederim seni.Menüm:
Sabah 13.00 2 çeri domates
1 h. Yumurta
1 salatalık
1 grissini
Ara: yok
Akşam: 17.30
1 kase yayla çorbası
3 yemek k. Melemen
Su 2 litre yapcam
Spor yok
Elhan
Tamam bitanemBekliyorum kuzum beni de etiket yapsana
Bu hafta 60' lara girmenin umudunu taşıyorum kuzum. Allah sakinlik huzur versin.İşini doğru yapıyorsan gerisi önemli değil . Karşıdakinin huyunu biliyorsan takmamaya çalış bitanem.Evet sen 60 lari goreceksin artikÖfkeli tavirlar ah ahhh biz hemen de unutuyoruz da karsidakinin dirdiri bitmiyor sirf o dirdiri cekmemek icin ofke kontrolu yapiyorum
Bir hurma günü daha kazasız belasız atlatıldı. Afiyet olsun kaptanım.Menümü paylaşıp kaçayım. Davetsiz misafirlerimiz var. Kızımın doğum günü olunca.
Kahvaltı
7 hurma+2kasik yoğurt
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi+1hurma
Aksam
7 hurma+2kasik yoğurt
3 catal mantar sote
günü kapadım
bir bardak kiraz saplı çay içer yatarım. Yatarım da inşallah uyurum
Elhan Jasminium84
Afiyet olsun kordişim. İnsallah bulgur pilavı sana nazik davranır zaten çok az. Niye yedin diye soracağım da cevap verme boş ver.Menum 6 Ocak Pazar
Sabah 09.00
Yoğurt kürü 2 çilek
10.30
1 zeytin
1 kaşık menemen
2 çatal patlıcan biber saksuka galiba
1 kk peynir
1 yumurtali sade omlet
Kepekli ekmek toplam 50 gram
Saat 14.00
2 mandalina
Saat 16.00
Tavuk 100 gram
1 adet kücük patates airfryerde yağsız pişti
3 kaşık bulgur pilavi
30 gram tbe
Ara 19.00
Yoğurt kürü
@sibel_84 Elhan
Spor yükleniyor...
Afiyet olsun Arwencim. Tatlim menun güzel keşke sofraya hiç ekmek koymasaymişin. Patates varmış.Sabah 10 kahve
11.30 2 yumurta 2 zeytin 3 çeri domates 1.5 dilim ekmek
12.30 yarim portakal
13.30 ceyrek avokado
15.00 1 kase yulaf
18.30 yogurtlu salcali karnabahar( karnabahar mantisi mi deniyor artik ) 3 dilim ekmek 5 dilim firinlanmis patates ince.
4.1lt su ictim
Spor yapmadim burda yagmur ruzgar vardi çıkamadim hic disari. Lütfen bebege bakmak spor sayilsin
Jasminium84