- 22 Mayıs 2012
- 10.715
- 29.582
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resim yollarmısın, merak ettim nasıl bişeymişMemnunum gerçekten sadece koltuk aparatı alacagim bulamıyorum
Alman markası ama ben burda görmedim, yada dikkatimi çekmediBu canım.ama ben mayısta 5800 tl ye aldım. Bir de anneler günü hediyesi cam silme makinasi kazandım. Teşekkürler karcher
Evet ama tüp mide geçmişim var canımŞey takvimdeki başlangıç kilon doğru mu
Ayy salepKahvaltı 11
Ikı yumurtadan Menemen - iki dilim kızarmış tahıllı ekmek
17:00 Menemenden kalan ıkı yemek kaşığı
19:00 Ton balıklı salata 1 dilim kızarmış tahıllı ekmek
21:30 Salep
sibel_84
Salep hariç çok güzelKahvaltı 11
sibel_84
Afiyet olsun canım benimKahvaltı 11
sibel_84
Yaa çok iyi gidiyordum eşim yemedi atıcaktı ben de çok açtım yedimAfiyet olsun aşkitocum. Beş Boşnak mantısıni görünce aklıma kim geldi @fesang aksam akşam niye yedin Menun genel itibariyle çok güzeldi.
Yaa offf yaaa çok kötüyümOooo Boşnak mantısı en güzeli ellerinize sağlık canım sevgilerimi mantıya iletemeden geçemezdim
İyi geceler canımHadi herkese iyi geceler canlar. Oglus uyudu ateşi yok gibi. Bende o uyumusken yatayım. Ne uyursam kar artık.
Bende, program bitince uygulayabileceklerim var, eski usül devam edeceklerim var, hayırlısı olsun inşaAllahAllah Allah kuru fasuyeye resmen hakaret mantar. Türk yemeklerine planlı saldırı falan olmasın diyet adı altında. Yillarca tereyağı, yumurta kötülenmiş durmuş valla ben her şey beklerim bu global diyetisyenlerden. Seninki sünnete uygun deniyor ama tıbbi nebevî de tahrif edilmiş özellikle Emeviler döneminde sünnete uygun olmayan o kadar çok şey girmiş ki duyunca doğrular ne ne değil insanın aklı karışıyor. En doğrusunu Allah bilir deyip susuyorum fezom.
Enerji bal olsun canım hiç kötü olma benceYaa offf yaaa çok kötüyüm
Hep yanındayız bitanemSonuç beni de sizide mutlu etsin istiyorum bu yolda sizinle yürüyorum çünkü. Bu cuma benim yanımda olmanız benimle mutlu olmanız beni ayrıca mutlu etti
Olabilir canım, az uyku da ödem yapıyorCuma günü fazla yürüdüm onun etkisi olabilir canım.. uykum her zamn çok az çocuklardan dolayı
Kaptanım menumle ilgili düşündüklerini rahatça söyleyebilirsin.. hiç farketmedim aralarının yakın olduğunu.. belki de o etkiledi bilemiyorum karnım baya şiş.. inşallah yarına geçer
Aa ben seni hatırlatıyorum ben buraya ilk geldiğimde vardın 57lerdeydin bir de @Kahve __Kokusu vardi aklima geldi simdi..
Canım spor puanı yazarken mesela hem leslie puanı yazıp hem de adım puanı mı yazılıyor? Yani toplam adımdan leslie adımlarını çıkartmak gerek di mı?
Tek öğünse çok erken yemişsin canım7 Ocak Pazar
11.30
2 yumurtalı peynirli omlet
2 dilim beyaz peynir
7 tane zeytin
Çeyrek simit
5 tane ceviz
Bol roka, tere ve maydonoz
Su: 1,5
Adım: 6.537
Elhan Cordelia sibel_84
Eki Görüntüle 3365324
Canım mavişlerimmm, alıntıları yaptım ama gözüm çok kötü oldu yine, epey puslu görüyorum o yüzden şimdi yatıyorum dinlendireyim yarın hepinize döneceğim inşallah, öperim hepinizi çooookkkkkkk kocamaaaannnn, kırmızı çiçeklerim sizi de öpüyorum tabii ki